@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Balık burcunu neler bekliyor?

Balıklar bu sene her zamankinden daha duygusal olmaya ve kendilerini bulmaya hazır olmalılar. 2017 yılında Balık burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

2017 başından 2025’e kadar yönetici gezegeniniz Neptün’ün burcunuzda olacağının farkında olmalısınız. Bu uzun bir geçiş dönemi olacak ve ruhani dünyaya dokunabilmeniz için maddi engelleri aşmanıza yardımcı olacak. Uyanık veya ayıkken gördüğünüz rüyalarınız, hayal gücünüz ve sezgileriniz hayatınızdaki olasılıkları değerlendirmenizde oldukça kilit rol oynayacaklar. Özel, manevi duygularınızı heba etmeyin.

2017'de Balık burcunu neler bekliyor?

Şubat ayı sonunda Güneş, mantıklı Kova burcunu terk edip, sizin burcunuza girecek. Olduğunuzdan daha duygusal olmanıza sebep olacak bir durum bu. Kendinizi daha rahat hissedecek ve kendiniz olduğunuza daha mutlu olacaksınız. Sonraki ay boyunca yaratıcılığınız zirvede olacak. Bu sebepten daha önce çeşitli engeller sebebiyle ertelediğiniz ya da tamamlayamadığınız işlerinizi ele almanın tam zamanı. Yalnız ya da yakın arkadaşlarınızla yaratıcı ya da sanatsal bir şeyler yaparken en mutlu halinizde olacaksınız.

Eylül ayının başlarında Güneş ve Neptün arasındaki ilişki sebebiyle, gerçeklik ve hayal arasındaki çizgiler hep olduğu kadar belirgin olmayacak. Karar vermekte veya mantıklı kararlar almakta zorlanacağınız bir dönem. İnsanların beklediği gibi davranmaya çalışmamanızı öneriyorum, sonuçta sadece diğerlerini hayal kırıklığına uğratacaksınız. Her zaman ortak paydayı bulmak için çabalayın, bazen iyi düşünülmüş ufak bir fedakarlık en iyi çözüm olabilir.


Aşk Hayatı

Ocak ayından itibaren, aşkın gezegeni Venüs burcunuzda olacağından, çok hareketli bir aşk hayatınız olacak. Eviniz, partnerinizin en çok sevdiği ikinci yer olacak. En şefkatli, romantik aşık sizsiniz sonuçta. Sonraki haftalar yumuşak kalpli, iyi insanlar sizi etkileyecek. Bunun tam tersi olacak şekilde davrananlar ya da sizin romantik yönünüzü kavrayamayanlar, sizin için uygun olmayacak. Sizi nedensiz sevecek birini bulmayı istiyorsunuz, çünkü mükemmel partner olmaya çok yakınsınız. Bunun karşılığında istediğiniz şey çok mu fazla? Kesinlikle değil. Siz koşulsuz, şartsız aşk için yaratılmışsınız.

Mayıs ayındaki Mars-Neptün ilişkisi enerjinizi düşürecek ve sizi şüpheci duruma sokacak. Herhangi bir şekilde işin içinde yalan, dolan, dram varsa, mevcut ilişkinizi sorgulamaya ya da yenilerine şüpheci yaklaşmaya başlayacaksınız. Güçsüz hissetmeniz bu durumun yan etkisi maalesef ve geçmiş ilişkileriniz hakkında suçluluk hissetmeniz de bu duygunuzu güçlendirebilir.

Kendiniz rahatsız hissetmeniz çok doğal, asıl soru bununla alakalı ne yapmayı düşünüyorsunuz? Köprünün altından çok su geçti diyerek bırakıp duygularınızı kabul mü etmelisiniz, yoksa geçmişinizi düzeltmeye mi uğraşmalısınız? Bütün bulanıklık içinden resmi görmek zor olabilir ama boş yere paranoyak, kıskanç ya da kinci davranabileceğinizi unutmayın. Düşüncesiz hareketler gelecekte size daha çok sıkıntıya sebep olabilir. 

Eylül ayının sonlarına doğru Venüs ve Neptün arasındaki açı aşk hayatınızda belirsizliklere sebep olacak. Sürekli belirsizlik ve huzursuzluk hali rahatsızlığa sebep olabilir, ama bu dönemde düşüncesizce alınacak bir karar ilerde pişmanlıklara sebep olabilir. Bu durumlarda fazla duygusal davranma ihtimaliniz var. Bir başkasına kendinizi uydurmaya gayret ederken, bulunduğunuz yeri kaybedebilirsiniz. Sabırlı olun. Bu fırtınanın dinmesini beklemek yararınıza olacaktır. Beklerken de kendinizden ve isteklerinizden fazla ödün vermeyin.


Kariyer

Şubat ayı sonundaki Güneş tutulması sizin için yeni bir hayatı ve umudu simgeliyor. Yeniden kendinizi bulacaksınız. Bu zamana kadar çok çaba gösterdiniz, şimdi ektiklerinizi biçme vakti. Hepsini tekrar yapmaya hazır mısınız? Muhtemelen değilsiniz, ama bu sorun değil. Ne olursa olsun geçmişi bırakmalı ve geleceğe sarılmalısınız. Derin bir nefes alıp verin ve etrafınıza bakın. Gördüklerinizden mutluysanız her şey harika, tebrikler! Bunları görmek için çalıştınız. Eğer gördükleriniz sizi memnun etmediyse, paniğe gerek yok, sakin kalın. Başarı için gerekenler elinizde, hazır olduğunuzda elinizdekileri kullanın.

Ekim ayı sonunda Merkür ve  Neptün arasındaki ilişki, yaratıcılığınızı artıracak. Eğer işiniz çok teknik bilgi ya da mantık çerçevesi içinde karar almanızı gerektiriyorsa, bu dönem sizin için zorlayıcı olabilir. Eğer tatile çıkmanız ya da hastalık bahane gösterip işe gitmeme şansınız yoksa, biraz daha farklı, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz, sanatsal işlere odaklanmayı tercih edebilirsiniz. Bu dönemde mantığınıza çok güvenemezsiniz.

Aralık ayındaki Mars-Neptün ilişkisi sizi takım işleri için harika bir döneme sokuyor. Eğer işe alımı yapan sizseniz, şanssızlık peşini bırakmamış veya işe çok ihtiyacı olan birisini, iş gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını incelemeden işe alabilirsiniz. Onlara karşı sempati duyacaksınız. İş arkadaşınızın yaptığı hatayı ve sorumluluğu, sadece ona üzüldüğünüz için üstlenmeniz de bu dönemde olası.

İş arayan Balıklar, gönüllü işlere girebilir ya da stajyer olarak bir yerde yeni bir işe başlayabilir. Yine de hak ettiğinizden daha azına rıza göstermeyin. Bu yeni pozisyon, kariyerinizde size yardımcı olacaksa, sıkıntı yok ama bunu bir arkadaşınıza veya bir şirkete iyilik olarak yapmayın. Değer görmeyi ve iyi kazanmayı hak ediyorsunuz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER