@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de İkizler burcunu neler bekliyor?

İkizlerin bu sene önlerindeki en büyük engel kendileri olacak gibi duruyor. 2017'de İkizler burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yönetici gezegeniniz Merkür, yılın hemen başında Ocak ayının ilk haftasında retro hareketine başlıyor. Geri çekilmeye hazır mısınız? Boşverdiğiniz bazı konuşmaları veya hareketleri hemen gerçekleştirmek isteyebilirsiniz, ancak şu anda harekete geçmek için uygun zaman değil. Özellikle de geride bıraktıklarınız için.

2017'de İkizler burcunu neler bekliyor?

Mayıs ayı sonlarında Güneş hava burçlarına geçerek sizi toplumsal bir kasırga haline getirebilir. Günlük konuşmaların efendisisiniz ve geçmişi nasıl olursa olsun, herkesle sohbet edebilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel dünyanıza odaklanmış durumdasınız ve bu rahat hissetmenizi sağlıyor. Tüm zihinsel zorlukları memnuniyetle kabul ediyorsunuz ve önümüzdeki ay kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Kasım ortası talihsiz bir Merkür-Neptün karesi gelecek ve kararlarınızı sorgulamanıza neden olacak. Doğru kararı verebiliyor muyum diye sorgulamaya başlayacaksınız. Kendinize olan güveninizi test etmeniz gerekecek. Bu aslında tek başına o kadar da kötü değil, yalnızca kendi düşüncelerinize fazla kapılabilirsiniz ancak bu dönem beraberinde manipülasyon ve yalanı da getirebilir. Birileri bütün resmi görmediğiniz konusunda ısrar ederse, onlara inanın. Ya da en azından hemen yok saymayın.
 

Aşk Hayatı

Merkür, Şubat ayının başlarında Kova burcuna sürüklenecek ve rahat bir nefes almanızı sağlayacak. Derin bir nefes alın ve romantik planlarınızı gerçekleştirmeye başlayın. Şimdi daha rahat hissettiğinize göre, konu sevgiye gelince kaybedecek daha az şeyiniz var. Şu anda daha farklı ve eğlencelisiniz, hem de mükemmel bir hikaye anlatıcısısınız. Bu, romantik olarak avantajlı olmanızı sağlar, çünkü yeni birini ya da eşinizi uzun yıllardır etkilemeye çalışıyorsanız, sizi muhtemelen tamamen benzersiz ve büyüleyici bulacaktır.

Venüs, Temmuz başında burcunuza girecek ve iletişim becerilerinizi tüm romantik etkileşimlerinizin ön planında tutacak. Karşınızdaki kişiyi etkilemek için söyleyeceğiniz doğru şeyi biliyorsunuz ve eğer metin yoluyla iyi bir izlenim bırakmaya çalışıyorsanız, adeta içinizden bir şair çıkıyor. Bu sefer her şeyi berbat etmek için çok uğraşmak zorunda kalacaksınız! Unutulmaması gereken bir nokta, İkizlerin kural olarak bağlanmayı sevmemesi. Bu durumda karşınızdaki kişiyi kazandığınızda ne olur? Gerçek bir ilişkiyi sürdürmek için ne gerekiyorsa yapmayı gerçekten istiyor musunuz? Bunu düşünmeden hareket etmeyin.

Neptün-Merkür karşılaşmasında, Eylül ayının ortasında önemli romantik detayları eksik bulacak ve aşk ile ilgili gözden kaçan birçok şeyi fark edeceksiniz. "Vay canına, gelmekte olanları görmedim" anlarıyla karşılaşabilirsiniz. Zihinsel karışıklığa yatkın olduğunuz için, aşk söz konusu olduğunda nihai kararlar vermek iyi bir fikir değil. Sonuçlara atlamayın (gördüğünüz şey, yalnızca gerçekte neler olup bittiğinin bir kısmı) ve anlık yargılarda bulunmayın (çünkü büyük olasılıkla, tüm resim yerine çerçevede bulunanların bir bölümünü görüyorsunuzdur).


Kariyer

Merkür, Mart ayı sonunda Uranüs ile bir araya geliyor ve zihinsel olarak zirveye ulaşacaksınız. Bu merakınızla birlikte seçtiğiniz neredeyse tüm kariyer alanlarında ilerlemenize yardımcı olacak. Bu dönem ders almak ve / veya yüksek lisans programına kaydolmak için de oldukça uygun bir zaman.
 
Haziran başında Merkür, üç haftalığına iş ilişkilerinizde, sosyal bağlantılarınıza, iletişim konularınıza olumlu bir etki getirecek. İletişimsel hediyelerinizden tam olarak yararlanabilmek için zamanınızı akıllıca kullanın. Şirkette başka hiç kimsenin bilmediği bilgileri almak için bir yöneticiyle konuşun. İşle ilgili bir seminere gidin ve Soru-Cevap bölümü sırasında sınırsız sayıda soru sorun. İş ile ilgili bir konuyla ilgili bir seminer dinleyin, daha sonra öğrendikleriniz hakkında konuşmak için çevrimiçi bir tartışmaya katılın. İmkanlar sonsuz. Unutulmaması gereken bir şey: Bu, yalnız projelere başlamak için harika bir zaman değil. Hedeflerinize ulaşmak için o grup enerjisine ihtiyacınız var!

Merkür-Neptün kavuşumu, Ekim ayının sonlarında ortaya çıkacak ve yaratıcılık günlük hayatınızın bir parçasıysa, iyi şeyler başlayabilir. Bu yönüyle oldukça etkileyici ve yaratıcı derinliklere gidebilir ve yaratıcı vizyonunuzu sürdürebildiğiniz sürece sizi hiçbir şey engelleyemez. Özgeçmişinizi yaratıcı ifadelerle güçlendirmek için iyi bir zaman. Ancak, yola çıktıktan sonra, tekrar başlamak zor olabilir. Hayal gücünüz sizi çok yüksek yerlere götürür, ancak kendi ilginç fikirlerinizde kaybolmamaya çalışın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER