@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.12.2016

2017 Merkür gerileme tarihleri

2017’de Merkür dört kere retroya giriyor ve yeni bir dokuz yıllık döngüyü başlatıyor. Merkür retrosunun hayatımıza etkileri Pudra.com'da.

Diğer gezegenlerin üzerimizdeki etkisinin artık daha fazla farkındayız. Hepimizin bildiği gibi insanları etkisi altına alan gezegenlerden biri de Merkür! Özellikle Merkür'ün geri hareketinden diğer adıyla "retro"sundan oldukça etkileniyoruz.



Evren karşısındaki duruşumuzu fark edeceğiz
2017 boyunca 4 Merkür retrosu olacak

  • 19 Aralık 2016 8 Ocak 2017 arası - From earth-sign Capricorn, to fire-sign Sagittarius. Toprak grubu Oğlaktan ateş grubu Yay burcuna gerileyecek.
  • 9 Nisan – 3 Mayıs 2017 arası- Toprak grubu Boğa'dan Ateş grubu Koça gerileyecek.
  • 12 Ağustos – 5 Eylül 2017 arası- Toprak grubu Başak'dan Ateş grubu Aslana gerileyecek.
  • 3 Aralık – 22 Aralık 2017  arası ise Ateş grubundan Yay'da gerileme olacak..

Merkür 2017 boyunca toprak grubunda geriye gideceği için pratik çözümleri takip etmeniz ve zaman ve para konularında sınırınızı bilmeniz önem kazanıyor. Merkür retrosu toprak grubunda olduğunda para genellikle hem sorun hem de çözüm haline geliyor.

Merkür retrosunun bizim için kötü olduğuna dair yaygın bir kanı var. Kontrolden çıkan durumlar her zaman Merkür retrosuyla ilişkilendirilir. Ancak Merkür retrosunda her şey kötüye gitmez. Uzun zamandır uğraştığınız şeyler bu dönemde sonuca ulaşabilir. Bazı durumlar Merkür retrounda ileriye gittiği zamandan daha iyi olabilir. Özetleyecek olursan Merkür retrosu o kadar da kötü değildir.

2017’de Merkür dört kere retroya giriyor ve yeni bir dokuz yıllık döngüyü başlatıyor. Hayatımızda yer alan yeni insanlar, durumlar ve olaylar önümüzdeki dokuz yıllık periyotta hayatımıza etki edecekler. Evren karşısındaki duruşumuzu fark edebileceğimiz ve spiritüel perspektifimizin gelişeceği bir dönemdeyiz. Yepyeni yönlerde gelişebilirsiniz. Merkür öngörülemeyecek dönüşümleri hayatımıza getirecek.
 

Yılın ilk Merkür retrosu Ocak ayında Oğlak burcunda gerçekleşecek

Merkür Oğlak burcunda gerilediğinde olanaksız dediğimiz durumlar ortaya çıkabilir ve ilişkilerde sorunlar, tartışmalar yaşanabilir. Sadece sakin kalmak sizi bu durumdan zarar görmeden çıkarabilir, acele kararlar almayın. İşinizde ise hatalar yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımından bu dönemde uzak durmak ve spekülatif anlaşmalar yapmamaya özen gösterin. Ani patlamalardan kaçınmak için aile ve arkadaşlarla kaliteli zaman geçirebilirsiniz.


İkinci Merkür retrosu ise Nisan ayında Boğa burcunda

Merkür Boğa burcunda gerilediği zaman dünyada neredeyse hiçbir iş bitirilemez. Pek çok seviyede bir sürü plan yapabilirsiniz ama hepsi boşa gider. Stresli, gergin ve duygusal olarak boşalmış hissedebilirsin. Bunlara ek olarak finansal açıdan da engellenmiş hissedebilirsiniz. Ne kadar çabalarsanız çabalayın hiçbir şey ortaya çıkmayabilir. Kişisel ve mesleki hayatta iletişim darbe alabilir. Bu durumda en doğrusu retronun geçmesini beklemektir.


Ağustos 2017’de Başak burcunda Merkür gerileyecek

Merkür, Başak burcunun yönetici gezegenidir ve Başak burcunda gerilediğinde etkileri daha çok hissedilebilir. Kimseye anlatmadığınız acılarınızı tekrar hissedebilirsiniz. İstenmeyen tartışmalara ve sorunlara çekilebilirsiniz. Kariyerinizde pek çok engellemeyle karşılaşabilirsiniz. İletişim kontrolden çıkabilir  bu yüzden verilecek en iyi tavsiye; sakin kalmak ve olaylara tepki vermemektir.
 

Yılın dördüncü ve son retrosu ise Aralık ayında Yay burcunda olacak

Merkür Yay burcunda gerilemeye başladığınızda sabra her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olacak çünkü Yay burcunda gerileyen Merkür hayatınıza anlaşılmayan engelleri ve ızdırapları getirir. Ama sorunlarınıza gülümsemeyi başardığınızda savaşı kazanırsınız. Seyahat planlarınızı ertelemeniz iyi olacak çünkü pek çok sorunla karşılaşabilirsiniz. Kişisel ve iş yaşamındaki yanlış anlamalar yeni bir boyuta ulaşabilir.

Kaynak: findyourfate.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER