@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.12.2016

2017'de Yay burcunu neler bekliyor?

Yaylar bu sene alışık olmadıkları duygularla sınanacak ve kariyerlerinde yükselişe geçebilecekler. 2017 yılında Yay burcunu neler beklediği Pudra.com'da.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, Şubat ayının başında retro harekete geçiyor, bir şeyleri sıfırlamaya hazır olun. Mümkün olduğunca 'düşünün': geriye dönme, yeniden düşünme, yeniden başlatma, inceleme ve dönüş. Sık sık bunu yapmak için bir şans bulamazsınız, ama şimdi doğru zaman. Değişiklik yapmak isterseniz önümüzdeki dört haftada bu şansı yakalayacaksınız.

2017'de Yay burcunu neler bekliyor?

Haziran ortasında gerçekleşecek Merkür-Jüpiter üçgeni, güven seviyenizin yükselmesini sağlıyor ve projelerde ilerlemek için mükemmel bir zaman yaratıyor. Ancak kolayca bunalabilirsiniz, bu nedenle aşırı enerjinizi işi tamamlamak için harcamaya çalışmalısınız. Elinizin altında çok fazla kaynağınız var, bu nedenle tek başınıza hareket zorunda değilsiniz. Mazaretlere sığınmak yerine net olmayı deneyin, bir şeyi başaramıyorsanız yapamadığınızı kabul edin ve yardım isteyin.

Güneş, Kasım ayı sonunda genel olarak ilişkiler ve seyahat konularında burcunuzu etkiliyecek. Hayatınızdaki insanlarla gerçek bir bağlantı oluşturmanız ve bağlantınızı hissetmeniz gerekebilir. Bu şu anda bir olasılık olmayabilir, ancak kesinlikle evden uzaktaki her şeyle ilgileniyorsunuz. Adeta dünya size çağırıyor.


Aşk Hayatı

Sizin romantik yılınız, Ocak başındaki Jüpiter-Satürn birlikteliğiyle başlayacak. Yalnızsanız, kendinize “Ben bir şeylere hazır mıyım?” diye sorun, cevap evetse gerçek aşka ulaşmanızın önünde hiçbir engel yok. Ama hala kendinizle ilgili çözemediğiniz sorunlarınız varsa doğru kişiyi aramak yerine kendinize odaklanın. İlişkisi olan Yaylar, bu dönemde özellikle iletişim alanlarında dikkatli olmanız gerekecek. Aşk için iki taraf da gerekli çabayı harcamalı. Gerçek mutluluk içim emeğe ihtiyacınız var.

Haziran ortasında burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek, bu hızlı harekete Satürn’ün de karışmasıyla bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sanki bir süre pürüzsüz hareket ederken birden kocaman bir duvara çarpacaksınız. Kimse sevginin kolay olduğunu söylemedi ve bu Dolunay bu teorinin doğruluğunu kanıtlayacak gibi duruyor. İki hafta boyunca enerjiniz artacak ve hafiflemek için sabırsızlıkla bekleyeceksiniz. Maalesef, planlanmamış olayların en iyi düzenlenmiş planlardan önce gerçekleşmesi mümkün.

Yöneticiniz, Ekim başında Teraziden Akrep burcuna büyük bir hamle yapacak ve ilişkilerin burcunu bıraktığı için büyük bir sarsıntıya neden olabilir. Sevginin karanlık tarafını keşfe çıkabilirsiniz ve bunun hiçbir zaman hoş sonuçları olmaz. Sevdiğiniz bir çok şey - özgürlük, samimiyet ve iyimserlik - yol kenarında atılacak ve yerine sizin için oldukça yabancı olan derin bir duygusal yoğunluk gelebilir. Aşk söz konusu olduğunda kıskançlık ve takıntı gibi şeyleri hissetmeye alışkın değilsiniz, ancak bu dönem onları karşınıza getirecek. Bu güçlü enerjiyi kötülükten ziyade iyiye kullanmak için mücadele etmeniz gerekecek.


Kariyer

Mart başında gerçekleşen Jüpiter-Uranüs karşıtlığı, en özgün benliğinizi göstermeniz için size cesaret verecek. Her şeyi ayarladığınızda ve kendi küçük dünyanızda neler olup bittiğine odaklandığınızda ne bulacaksınız? Eleştirmenleri unutmanın, içgüdülerinizi kapatmanın ve gerçek renklerinizin gösterilmesine izin vermenin zamanı geldi. Geleneği yok sayarsan ne olacak? Ya işleri kuralına uygun yapmazsan? Çok geleneksel işlerde olanlarınız birkaç yükseltilmiş kaş veya göz devirme görebilir ancak geri bildirim genellikle olumlu olacak. Ayrıca, Jüpiter geri harekette, yani bu geri dönüşü olmayan hatalar yapamazsınız demek.

Mayıs ayı ortasında Venüs-Jüpiter karşıtlığı bazı mesleki sorunlara neden olabilir, ancak yapabileceği en kötü şey sizi çok eğlenmeye teşvik etmektir. Bu pek de işle ilgili değil gibi duruyor ama işi  zevkle karıştıramayacağınızı kim söyledi? Bu dönemde kolayca affedilirsiniz çünkü bakış açınız o kadar olumlu ki. Ayrıca, bu dönemde ciddi anlamda risk almanızı gerektiren durumlar karşınıza çıkabilir ancak bunun en kötü yanı ne olabilir? Artıları eksileri tartın yeter..

Ağustos ayının sonundaki Mars-Satürn birlikteliği üretkenliği artıracak ve bu yıl sonu projelerini nihai aşamasına getirmek için olumlu bir etki. İşi tamamlamak için elinizde ne varsa, sabırlı olduğunuz sürece her şeyi çok tatmin edici bir sonuca ulaştırabilirsiniz. Bu durum çok çalışmanın karşılığını alabileceğinizi gösterecek ve insanlar sizin güvenilirliğinizi bir kez daha fark edecek. Olumsuz tarafı ise öngörülebilirlik ve can sıkıntısı olabilir, bu nedenle işinizde yapmanız gereken sıkıcı işlerde kaybolmamaya çalışın. Yeni ve çığır açan fikirler önermekten korkmayın, aynı zamanda hemen hemen her zaman çalışan güvenilir yöntemleri arada unutup yenilik yapmaktan çekinmeyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER