23.07.2018

27 Temmuz 2018 Cuma Kova-Aslan dolunayı etkileri

27 Temmuz Cuma günü saat 23:20'de dolunay ve ona eşlik eden bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu sırada Merkür de retro olacak. Tüm etkiler Pudra.com'da!

26 Temmuz Perşembe gününden itibaren,  iletişim ve zihin sembolü Merkür saat 08.02’de gerilemeye başlıyor! 19 Ağustos'a kadar devam edecek olan bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını biliyoruz. Ancak Merkür retro iken Kova-Aslan aksında önemli bir tutulma var: Dolunaya eşlik edecek bir Ay tutulması!

27 Temmuz 2018 Cuma Kova-Aslan dolunayı etkileri

Cuma günü saat 23.20’de dolunay ve ona eşlik eden, 21. Yüzyıl'ın en uzun Ay tutulması gerçekleşecek. Dolunay yeni aydan bu yana atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede bunlarla yüzleşme fırsatını yakalarız.

Kova-Aslan dolunayı etkileri

Kova-Aslan burcu aksında gerçekleşen dolunaylar kendimiz olabilmek, kendimizi ortaya koyabilmek ile grupla birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, kendimizi düşünmekle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını getirir.

Ay tutulması ve dolunayın bir arada olmasının etkileri

Dolunaya Ay tutulmasının eşlik etmesi ise özellikle bu konularla ilgili çok daha büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret eder ve etki süresi de çok daha fazla olacaktır. Her ne kadar asıl büyük olaylar Güneş tutulması ile tetiklense de, duygusal çalkantılar da Ay tutulması ile kendini daha fazla gösterir.

Bu dönemde bırakmak istediğiniz temalara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle geçmişte otorite engelleri yüzünden kendinizi ortaya koyamamışsanız ya da sizi halen geriye çeken duygusal bağımlılıklarınız varsa bunları serbest bırakmak için gökyüzü önemli bir destek sunmakta.

Bu gökyüzü hareketlerinin ülkemiz haritasına etkisinin oldukça şaşırtıcı ve sert olacağını tahmin edebiliyoruz. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerle, otorite figürleriyle, babamız veya eşimizle uzlaşmak pek kolay olmayabilir çünkü bugün otorite figürleri başta olmak üzere tüm ilişkilerimizde anlaşma ve uzlaşma yeteneğinden oldukça uzak olabiliriz. Daha çok gerginlik ve rekabet eğiliminin ön planda olacağı cuma günü sakin olup öfkeden ve çatışmadan uzak durabilenler için daha olumlu sonuçlar söz konusu olabilir.

Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER