@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.01.2013

Astrolog Dinçer Güner'den 2013 yıllık burç yorumu (Koç)

Astrolog Dinçer Güner, 2013 yılında Koç burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Astrolog Dinçer Güner'den 2013 yıllık burç yorumu (Koç)
Sosyal hayatınız renkleniyor!

Ocak ayının ikinci haftası kesinleşecek olan Mars–Satürn etkileşimi, finansal konuların problem yaratabileceği bir haftaya işaret ediyor. 18 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeniay sayesinde iş hayatınızda parmakla gösterileceksiniz. 27 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ise aşk ve ilişkiler bakımından romantik günlere işaret ediyor. 10 Şubat’ta Kova burcunda meydana gelecek Yeniay ile birlikte sosyal hayatınız renklenmeye ve hareketlenmeye başlıyor. Mars, 12 Mart’ta burcunuza giriş yapacak, sizi bir nevi ateş topuna çevirecek. Hedeflerinize çok kolay ulaşabilirsiniz. 21 Nisan’a kadar sürecek olan bu dönemde stres de yakanızı bırakmayacak.

22 Mart’ta Venüs’ün burcunuza giriş yapması ile birlikte aşk konusunda şanslı bir döneme gireceksiniz. 16 Nisan’a kadar aşk için fazlasıyla zamanınız olacak. Aşk ve ilişkilerle ilgili konular için özellikle 28 Mart tarihine beş yıldız koymanızı tavsiye ederim. Sizin için 1-16 Mayıs, finans ve bütçeyle ilgili konularda yol planı çizme dönemi olacak. 25 Mayıs’ta yönetici pozisyonundaki kişilerle ilişkilere dikkat! 3 Haziran’da Venüs’ün Yengeç burcuna giriş yapıp 27 Haziran’a kadar bu burçta kalacak olması ev ve aileyle ilgili konularda şanslı ve keyifli bir süreç başlatacak. Evinizde huzur bulmak, her zamankinden daha kolay ve keyifli olacak. 26 Haziran’da Jüpiter’in Yengeç burcuna giriş yapmasıyla birlikte, bu bir yıllık süreçte aile içindeki çözümsüz görünen tüm konular çözüme kavuşacak. 8 Temmuz’daki Yeniay, geleceğe yönelik hedef ve planlarınızı gözden geçirmenize yardımcı olacak. Uzun süredir hayalini kurduğunuz eve geçmek için fırsat yakalayabilirsiniz.

7 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeniay’ın etkisiyle yalnız olanlar yeni kişilerle tanışabilirler. Eğer partneriniz varsa oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz. 5 Eylül’de iş-kariyer-para üçlünüz çok aktif ve şanslı bir şekilde çalışacak. Yeni bir iş teklifi alabilir, yaratıcı bir projeye başlayabilirsiniz. Ekim ayı ise sizin için çok önemli çünkü 19 Ekim’de burcunuzda bir ay tutulması meydana gelecek. Bu süreç partnerinizi tartma ve eleştirme döneminiz olacak. Eğer yalnız iseniz evleneceğiniz kişiyle de tanışabilirsiniz. Gelelim, 19 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan ay tutulmasına! Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. 20 Ekim’den 12 Kasım’a kadar sekizinci evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde iyice düşünmek gerektiğine işaret ediyor. 3 Kasım’da Akrep burcunda meydana gelecek güneş tutulması, finansal kaynaklar açısından sizi destekleyecek. Aralık ayının ilk yarısına kadar önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu ay bir nevi sizler için dinlenme, okuma, araştırma, öğrenme ayı olacak.

Astrolog Dinçer Güner
Solarlunarx.blogspot.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER