@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.01.2014

Astrolog Dinçer Güner'den 2014 yıllık burç yorumu / Yay

Astrolog Dinçer Güner, 2014 yılında Yay burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar için 2014 yılının astrolojik yorumu:

Astrolog Dinçer Güner'den 2014 yıllık burç yorumu / Yay
(22 Kasım - 20 Aralık)

3 Mart'ta hem Mars hem de Satürn'ün gerilemesi başlayacak. Mars, 20 Mayıs'a kadar terazi burcunda geri hareket edecek. 11. evinde geri gidecek. Mars'ın bu alanda geri gidecek olması sosyal ilişkilerinizde bazı gecikmelere, engellenmelere işaret edebilir. Arkadaşlarınızla aranızda anlamsız, garip bir gerginlik meydana gelebilir, gereksiz küslükler oluşabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizi fazla eleştirebilirsiniz. Bunun dışında iş hayatından kazandığınız gelirlerin hesaplanmasında bazı sorunlar meydana gelebilir, primlerinizi yeterince alamayabilirsiniz, maaş ödemelerinde sıkıntılar, gecikmeler meydana gelebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlarda sık sık aksaklıklar meydana gelebilir, sosyal ilişkilerinizi doğru bir şekilde tahlil edemeyebilirsiniz.

İyi tarafı, eski dosttan düşman olmaz diyerek, eskiden aranıza küslük girmiş kişilerle bir araya gelebilir, eskimiş kapanmış konuların üzerinden yeniden geçebilir, belki de bu sefer aranızdaki buzları eritmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hayattan beklentileriniz, umutlarınız içim çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızdan beklentilerinizi bu dönemde çok yüksek tutmamaya gayret gösterin. Bazı arkadaşlarınızla aranızda gizliden gizliye bir rekabet durumu oluşabilir. Size söz verilen pozisyonlar, konularda gecikmeler, hendikaplarla karşılaşabilirsiniz.

Satürn de 22 Temmuz'a kadar akrep burunda geri hareket edecek. 12. evinizde geri gitmeye başlayan Satürn sizi korkularınızla yüzleştirmeye başlayabilir. Geçmişte kalan adalet ve devletle ilgili konular gündeme gelebilir. Çok geride bıraktığınız bir ilişki yeniden karşınıza çıkabilir, sosyal paylaşım ağları ile sizi bulabilir. Bilinçaltınızda geriye ittiğiniz, unuttuğunuz konuları tekrar hatırlamanızı sağlayabilir. Burada hareket eden Satürn, soysal fobi de yaratabilir; acaba insanlar bana zarar mı verecek endişesi de yükleyebilir size. Bilinçaltınızı, ruh sağlığınızı ve en önemlisi uyku düzeninizi yeniden düzenlemekte fayda var. Belki de zihninizi biraz rahatlatma, endişe ve korkularınızdan arınma zamanıdır, ne dersiniz?

15 Nisan'da terazi burcunda ay tutulması meydana gelecek. Biraz gergin etkilere sahip, dostluklarınızın, arkadaşlıklarınızın bir nevi testten geçeceği bir zaman olacak. Bir dostunuzla aranızda para ile ilgili bir mevzu oluşabilir; ödeme, borç, alacak-verecekle ilgili... Olası bu konu ile ilgili bir sorunu çok fazla büyütmemeye özen göstermekte yarar var. Bunun yanı sıra hayatınıza arkadaş bazında yeni kişiler katılabilir, fakat yeni tanışacağınız kişilerin iyi niyetli olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var. Tutulma ile beraber kariyerinizi ilgilendiren konularda bir fırsat, şans ile de karşılaşabilirsiniz.

29 Nisan'da boğa burcunda güneş tutulması meydana gelecek. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya, uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız ofisin yeri veya kurumsal yapısında birtakım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni birtakım projeler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü birtakım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz. Diyete veya spora başlamak için uygun koşul ve fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Temmuz'da bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, aslan burcuna giriş yapacak ve burada tam bir sene seyahat edecek. 9. evinize giriş yapacak olan Jüpiter, hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz, özellikle yabancı dil olabilir mesela bu... Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir. Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslararası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar.

Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerdeki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz. 23 Ekim'de akrep burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Akrep burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir; özellikle risklerden uzak durmak, finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşınıza önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER