Milliyet 01.01.2012

Astrolog Hakan Kırkoğlu'ndan 2012 yıllık burç yorumu (Başak)

Astrolog Hakan Kırkoğlu'ndan başaklar için çarpıcı tespitler..

2012’ye genel bakış

Astrolog Hakan Kırkoğlu'ndan 2012 yıllık burç yorumu (Başak)

Bu yılın dikkat çekici astrolojik göstergelerinden birisi mücadele ve savaş gezegeni Mars’ın burcunuzda çok uzun bir sürecek kalacak olması. Geçtiğimiz 11 Kasım’da burcunuza ilerleyen Mars, 24 Ocak – 14 Nisan arasında geri hareket yapacak ve 3 Temmuz’a kadar da burcunuzda yer alacak. Bu uzun transit birden çok anlama gelmekte. Öncelikle, neredeyse yılın ilk yarısında yeni başlangıçlar yapmak ve mücadele etmek arzusunun güçlü bir şekilde sizi harekete geçireceğini söyleyebiliriz. Mars sayesinde cesaretinizi ortaya koymakta, kendi haklarınızı arama konusunda çok daha istekli davranabilirsiniz. Yeni girişimler, özellikle iş hayatınızda ve yakın ilişkilerinizde daha aktif ve mücadeleci olmaya da işaret ediyor. Daha sabırsız ve hedefleriniz yönünde çok daha istekli olabilirsiniz. Ancak Mars savaş gezegeni olduğu için, kontrol dışı tepkiler, huzursuzluklar ve çatışmalar da getirmekte. Bu nedenle yılın ilk yarısında daha soğukkanlı ve planlı olmaya çalışırsanız, enerjinizi daha yapıcı biçimde kullanabilirsiniz. Aksi halde, özellikle 24 Ocak – 14 Nisan tarihleri arasında bazı talihsiz girişimler enerjinizi ve çabalarınızı boşa harcamanıza ve gereksiz tekrarlara yol açabilir. Kısaca bu uzun süre içerisinde içinizde yükselen istek ve arzuları sabırlı biçimde planlamaya bakmalı ve kendi kendinize düşman yaratmaktan kaçınmaya bakmalısınız.

11 Haziran’a kadar Boğa burcunda ilerleyen Jüpiter yine yılın ilk yarısında ufuklarınızı genişletebileceğiniz, kendinizi düşünsel açıdan geliştirebileceğiniz olanaklar sunmakta. Özellikle iş hayatında yabancılarla ilişkilerinizi geliştireceğiniz fırsatlar var. Jüpiter size bu süreçte şimdiye kadar tanımadığınız kişilerle tanışma ve yeteneklerinizi daha iyi ifade etme, düşüncelerinizi geniş alanlara yayma olanağı da sunmakta. Yolculuklar, eğitsel, akademik çalışmalar, medyaya yönelik işler sayesinde bilgilerinizi zenginleştirebilir ve daha fazla tanınabilirsiniz. Üniversitedekiler bu süreçte daha iyi olanaklarla karşılaşabilecekler. Düşüncelerinizi pratik alanda uygulama imkanı elde ederken, uzaklarla ilişkilerin maddi açıdan da yeni olanaklar getirebileceğini söyleyebiliriz. Bir bakıma Jüpiter hem maddi hem de düşünsel konularda kendinizi zenginleştirmenize yardımcı olmakta. 11 Haziran sonrasında ise bu kez kariyer alanınıza, İkizler burcuna ilerleyecek olan Jüpiter daha büyük bir tanınma ve iş hayatında yeteneklerinizi başarılı biçimde kullanabileceğiniz imkanlar sunmakta. Jüpiter’in 2012 yılına kadar sürecek olan bu etkisi altında iş hayatında daha büyük yerlere yükselebilir ve adınızdan çok daha fazla söz ettirebileceksiniz. Özellikle 11 Haziran’dan başlayarak 4 Ekim’e kadar olan sürede kazançlarınızı sağlamlaştırmaya bakmalısınız. Üstlerinizle ilişkiler hayatınıza yeni kapılar ve kendinizi geliştirebileceğiniz şanslar açabilir. Öyle gözüküyor ki özellikle yükselen burcu Başak olanlar bu dönemde gösterecekleri çaba karşılığında daha fazla ödüllendirilecekler.

Bu yıl 5 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalmaya devam eden Satürn ise para durumunuzu ve birikimlerinizi daha iyi kullanma konusunda önemli deneyimler ve kazanımlar getirmekte. 2010 Temmuz’dan bu yana yeteneklerinizi, gelirlerinizi anlatan alanda ilerleyen Satürn bu süreçte ortaklıkların ve ilişkilerin de önemine işaret etmekte. Bu dönemde, özellikle yükselen burcu Başak olanlar son zamanlarda kurmuş oldukları ilişkilerin iş ve kariyerleri açısından çok daha önemli olduğunu fark ettiler. İş hayatında ortaklaşa konularda daha dengeli ve diplomatik biçimde davrandıkça kazançların da sağlamlaştığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte, bu yıl yanan yolda ilerleyen Satürn, bu ilişkilerdeki dengenin, değişik tartışmalar ve mücadelelerle de karşılaşabileceğini anlatmakta. Bazı işbirliklerini yeniden gözden geçirilmesi ve şimdiye kadar iş hayatında başkalarından aldığınız desteklerin test edilmesi söz konusu olabilir. 25 Haziran sonrasında ve özellikle Satürn’ün Akrep burcuna ilerleyeceği 5 Ekim’den sonra bu kez sizi zihinsel açıdan çok daha meşgul eden, konsantre olmanıza yol açan yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Bu yeni dönemde yakınlarla, kardeşlerinizle ilgili uğraş sizi duygusal açıdan daha güçlü ve kararlı davranmaya itebilir. İş hayatında daha fazla dikkat ve konsantrasyon gerektiren uğraşlar, düşüncelerinizi analizci ve araştırmacı biçimde ortaya koyabileceğiniz yeni yükümlülükler dikkat çekmeye başlayabilir. Benzer şekilde eğitim hayatında olan Başaklar ve özellikle yükselen Başaklar kendilerini test edecek, zorlu ama aynı zamanda öğretici olan bir süreçten geçmeye başlayacaklar.

Kuşkusuz, 2012 yılının burcunuzu ilgilendiren en büyük transiti, 3 Şubat’ta Balık burcuna ilerleyecek olan Neptün olacak. Belki Neptün’ün etkilerini geçtiğimiz yıl da hissetmiş olabilirsiniz ancak bu yıl özellikle 23-26 Ağustos doğumlu olan Başak’lar bu gezegenin dağıtıcı ve karmaşa getiren, kafa bulandıran temalarını açık şekilde hayatlarında hissetmeye başlayabilirler.

Neptün’ün etkisi ilk başta belirsiz gibi gözükebilir ancak bu gezegen uzun vadede, önümüzdeki 14 yıl boyunca kişiliğinizi, ilişkilerinizi ve ortaklaşa konuları, evlilik hayatınızı belirgin ölçüde yeni bir çizgiye taşıyacaktır. Olumlu gözle bakıldığında bu uzun süreçte, karşınıza çıkacak kişiler size daha fazla ruhsallık, yumuşama ve kabullenme getirecektir. Nitekim 2003-2010 arasında Uranüs bu konularda sizi sarsarak uyandırmıştı. Şimdi ise Neptün bu zamana kadar katılık gösterdiğiniz konularda, aşırı detaycı ve kontrolcü olduğunuz konularda çözülmeler ve dağılmalar getirmekte. Bu özellikle karşınıza çıkabilecek ve sizi duygusal açıdan önemli şekilde etkisi altına alabilecek kişiler yoluyla olabilir. Bu nedenle yeni arkadaşlıklar, ilişkiler ya da iş ortaklıklarında daha dikkatli olmanız gerekmekte. Bu beraberliklerin bazıları son derece geliştirici ve ruhsal yönden eğitici olabilir. Ancak kafa karıştıran hatta aldatıcı olacak ilişkilere de hazırlıklı olmalısınız. Özellikle yükselen burcu Başak olanlar bir yandan süregelen ilişkilerinin, arkadaşlıklarının ya da iş ortaklıklarının dağılmaya başladığını görürken, bazıları da şimdiye kadar hissetmedikleri etkilenimlerle yeni beraberliklere başlayabilirler. Kuşkusuz bu kişiler sizin önceki varsayımlarınızı, düşüncelerizi karıştırıcı, size hayaller kurdurtan etkiler getirebilirler.
Pluton burcunuzu olumlu yönde etkilemeye devam ediyor. Özellikle bu dönemde 30 Ağustos – 2 Eylül arasında doğan Başak’lar güçlü kişilerle kurabilecekleri ilişkiler sayesinde iş hayatında destek görebilirler. Oğlak burcunda ilerleyen Pluton iş hayatında ya da uluslar arası konularda, akademik alanda ve yabancılarla ilişkilerde sizin görüşlerinizi, bakış açınızı zorunlu olarak değiştiren ve dönüştüren durumlar getirmekte. Bu süreçte yenilenmeye açık durmalı, gerek iş hayatınızda, gerekse hayata bakış açınızda ve inançlarınızda sizi yönlendiren, daha güçlü durmanızı talep eden koşullar sunuyor.

Bu yıl ortaklaşa alanda, finansal konularda, kredi kullanımı ya da borç verme konularında Uranüs’ün getirdiği ani koşulları da iyi okumalısınız. Zira Uranüs 2010 yılından bu yana ortaklı işlerinize hem yenilikler hem de bazı kopmalar ve sizi tek başına kalmaya zorunlu kılan sarsıntılar getirmeye başladı. Başkalarından gelebilecek yeni fırsatlar olduğu gibi birikimlerinizi, para durumunuzu ve finansal kararlarınızı aniden değiştirebilecek durumlar da söz konusu. Bu koşullar yatırımlar, miras ya da borç alacak işlerinizi beklenmedik biçimlerde etkileyebilir.

İş, para ve kariyer olanakları

Satürn maddi alanda ve yeteneklerinizi kazanca çevirmeniz gereken konularda son iki yıldır sizi ciddi bir testten geçiyor. Ekim ayında Satürn Akrep’e geçene kadar para bilinciniz daha da yükselecek, bütçenizi daha sağlam tutabileceksiniz. Bu transit sizin kazancınızı doğru değerlendirmeniz yönünde akılcı, mantıklı ve objektif bir yaklaşım geliştirmenizi sağlıyor. Eşinizle veya ortağınızla birlikte hareket ederek yeni kazançlar elde edebileceğiniz projelere yönelebilirsiniz.

Yılın ilk yarısında Jüpiter’in de burcunuzla uyumlu açıda ilerlemesi sizin için destekleyici ve geliştirici olacaktır. Yurtdışı bağlantılı konular, yabancılarla ilgili gelişmeler hayata bakış açınızı zenginleştirecektir. Uluslararası konular, medya, ticaret ve akademik çalışmalar sizin ufuklarınızı genişletmenizi sağlayacaktır.

Ancak Mars’ın Başak burcunda Temmuz ayına kadar oldukça uzun bir süre kalacağını unutmamalısınız. Bu transit genel olarak size motivasyon, mücadele gücü ve başarı hırsı getirecektir. Dikkat etmeniz gereken en önemli zaman aralığı Mars’ın geri hareket yapacağı 24 Ocak - 14 Nisan arası olmalıdır. Bu süreçte agresif davranışlardan kaçınmalı, tepkilerinizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız. Sağlığınıza özen göstermeyi de ihmal etmemelisiniz.

15 Mayıs ile 27 Haziran arasında Venüs geri hareketinde iş hayatında birlikte çalıştığınız kişilerle olan iletişimlerinize dikkat edin. Bu dönemde yapılabilecek yanlış hareketler, ilerleyen zamanda kariyer konularında sizde memnuniyetsizlik yaratabilir.

11 Haziran 2012 itibarı ile Jüpiter İkizler burcuna geçecek. Bu transit Başak ve özellikle yükselen Başak’ları kariyer alanında yılın en şanslı burcu haline getirecektir. Yılın ikinci yarısından sonra iş hayatınızda yükselmek ve daha iyi konumlara gelmek için karşınıza birçok fırsat gelebilir. Hedefleriniz içinde yer alan yeni bir işe de geçebilirsiniz.

Uranüs’ün 2011 Mart ayında Koç burcuna girmesi ile ortak finansal alanda ve paylaşım içinde olduğunuz maddi kaynaklarda kontrol etmekte zorlanabileceğiniz durumlarla karşılaşmaya başlamış olabilirsiniz. Yatırımları, borç ve alacakları ilgilendiren konularda; özellikle eşinizin, ortağınızın maddi durumunu etkileyen ani gelişmeler, sürprizler ve yeni olanaklar gündeme gelebilir. Risk içeren spekülatif durumlara özellikle dikkat etmelisiniz. Hızlı gelişmeler; dengeleri ve stabiliteyi korumanızı zorlaştırabilir.

Plüton da 2008’den bu yana Oğlak burcunda ilerlerken burcunuzla uyumlu açı kurmaya devam ediyor. 2012 yılında özellikle 30 – 31 Ağustos ve 1 Eylül doğumlu Başaklar bu güçlendirici etkiden daha fazla yararlanabilirler. Yaratıcılığınızı sistemli ve ciddi bir şekilde geliştirmeniz gereken konularda tutkulu davranabilirsiniz. Kişiliğinizi daha planlı, daha hırslı ortaya koyma arzusu içindesiniz. 2012’nin ilk yarısında bu gücü Jüpiter desteğini de kullanarak rahatça yaşantınıza aktarabilirsiniz.

23 -24 – 25 Ağustos doğumlu Başaklar 2012 yılında Neptün’ün Balık burcuna geçişinden çok etkilenecekler. İkili ilişkilerde ve kişisel yaklaşımlarınızda güvensizlikler, akıl karışıklıkları veya yanlış kararlar alma riski içinde olabilirsiniz. Aşırı eleştirel ve katı tutumunuzu yumuşatmaya başlıyorsunuz.

Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde daha dinamik olabilirsiniz. 2012’nin ortalarına kadar fiziksel açıdan canlı, mücadeleci bir dönem içindesiniz. 3 Temmuz – 23 Ağustos arasında maddi konularla daha fazla ilgilenebilir, harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. 23 Ağustos – 7 Ekim arasında yakın çevre, akraba veya kardeş desteğiyle hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Başaklar ve Yükselen Başaklar aşk, keyifler ve yaşama sevinçlerini ilgilendiren konularda son yıllarda değişmeye başladılar. Özellikle 30 -31 Ağustos ve 1 Eylül doğumlu Başaklar Plüton’un güçlenme arzularını körüklemesiyle hayata daha tutkulu ve hırslı bir şekilde yaklaşmaya başlıyorlar. Bu transit etkisindeyken derin ve güçlü bir aşk ilişkisi sizin kendinizi yenilemenize sebep olabilir. Yılın ilk yarısında Haziran ayına kadar olan süreçte karşınıza çıkabilecek biri yaşam felsefelerinizi değiştirmenize yardımcı olabilir. 5 Mart – 3 Nisan arasındaki dönemde Venüs’ün de desteğiyle, yurtdışı bağlantılı veya yabancı uyruklu kişilerle paylaşımlarınız vizyonunuza çok şey katabilir. Seyahatler ve yeni kültürlerle ilgili konular sizi çekebilir; aşkı uzaklarda bulabilirsiniz.

Mars’ın da Temmuz ayına kadar burcunuzda ilerleyecek olması, kendinizi daha cesur bir yaklaşımla ortaya koymanızı sağlayacaktır. İkili ilişkilerde, eşiniz veya partnerinizle paylaşımlarınızda daha tutkulu, heyecanlı ve girişken olabilirsiniz.

Şubat 2012’de Neptün’ün Balık burcuna girmesi 30-31 Ağustos doğumlu Başakların özellikle yuvaya ve aileye ait konularda akıl karışıklığı yaşamalarına, yanlış kararlar almalarına neden olabilir.

Venüs’ün burcunuzla uyumlu hareket ettiği zamanlarda ilişkileriniz daha rahat, akıcı şekilde ilerleyebilir. 14 Ocak - 8 Şubat arasında evlilik ve ikili paylaşımlarınız olumlu etkiler altında olacaktır.

3 Nisan – 7 Ağustos arasında toplumsal alanda ilişkileriniz daha ön plana çıkabilir. Venüs’ün ikizler burcundan geçişi sırasında 15 Mayıs – 27 Haziran arasında geri hareket yapacak oluşu ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara, ikilemlere neden olabilir. Partnerinizle aranızda önceden var olan sorunlar bulunuyorsa, Venüs retrosunda bunlar daha su yüzüne çıkabilir. Eski ilişkiler veya sevgililerden kaynaklanan problemler yaşanabilir. Bu dönemde nişan veya nikâh yapmamak daha doğru bir davranış olacaktır.

7 Ağustos – 6 Eylül arasında sosyal hayatınızda keyifli paylaşımlar içinde olabilirsiniz. Venüs’ün burcunuzdan geçeceği 3 - 28 Ekim arasında çevrenizle daha rahat ilişkiler kurabilir; kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilir, çekiciliğinizle ön plana çıkabilirsiniz.

Sağlık2012 yılında Temmuz ayına kadar Başak burcunda kalacak olan Mars sizi daha girişken, endişeli, hassas ve tepkisel yapabilir. Kendinizi daha enerjik hissedebilir ve bunun neticesinde aşırı efor harcayabilirsiniz. Yılın ilk yarısında Jüpiter de olumlu desteği ile koruyucu etkiler getirebilir. Ancak Mars’ın geri hareket yapacağı 24 Ocak – 14 Nisan arasında beden sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Yorgunluk, gerginlik ve sinirsel kaynaklı rahatsızlıklar sizi biraz uğraştırabilir.

Neptün’ün Şubat ayında karşıt burcunuza geçmesi özellikle 23 – 25 Ağustos doğumlu Başakları etkisi altına alacaktır. Dalgınlık ve dikkatsizlikten kaynaklanan sakarlıklar yaşanabilir. İlaç kullanımına veya sebebi belirlenemeyen rahatsızlıklara karşı daha dikkatli olmalısınız. Sağlık sorunlarıyla karşılaşırsanız ciddiyetle ele almalı, ihmalkâr olmamalısınız. Başaklar için en zorlayıcı zaman dilimi Mars’ın retro hareketinin sonuna yaklaştığı ve düzelerek Neptün ile yine karşıt açı kuracağı Nisan ayı içinde yaşanabilir. 7 Ekim – 17 Kasım arasında aileye ve yuvaya ait konular zorlayıcı olabilir. Gereksiz tepkiler vermekten kaçınmalı, gevşemeye de zaman ayırmalısınız.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

2012’de Merkür 3 kere geri hareket yapacak. 12 Mart – 4 Nisan, 15 Temmuz – 8 Ağustos ve 7 -27 Kasım tarihleri arasında Merkür’ün geri hareket yaptığı dönemlerde bazı gecikmeler, sıkışmalar ve tekrarlar yaşanabilir; yapılan işlerin yeniden gözden geçirilmesi gerekebilir.

Merkür’ün ilk geri hareketini yapacağı 12 Mart – 4 Nisan arasında ortak finansal alanda, sigorta, banka, kredi, miras gibi konularla ilgili aksaklıklar yaşanabilir. 15 Temmuz – 8 Ağustos arasında elde olmayan sebeplerden kaynaklanan gecikmeler, dikkatsizlikler yaşanabilir. 7 -27 Kasım tarihleri arasında da eve, yuvaya veya aile büyüklerine ait konularda birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Yükselen Burcunuza göre 2012

Başak

Yükselen Koç Yeni yılın ilk günleri çok yoğunsunuz.İşte yeni organizasyonlar ve detaylar artabilir. Sağlığınızı korumalısınız.Uzun vadede ise hayatınızı yenilemek, daha özgür başlangıçlar yapmak konusunda kararlısınız. İlişkilerin getirdiği sorumluluklar sizi bağlayıcı olmaya devam edecek.Ekim’den sonra ortaklıkların parasal yanı hayatınıza krizler taşımakta.Her tür paylaşımınızda değişim ve zorlanma söz konusu.

Yükselen Boğa Kişisel başlangıçlarınız ve girişimleriniz devam ediyor. Haziran ayına kadar yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.Daha sonra kazançlarınıza odaklanacaksınız.Çift durumların getirdiği işler öne çıkabilir.Şubat ayı ise arkadaşlar üzerinden yaşanacak bazı belirsizlikler olabilir.Başkalarının hayatınıza getirdiği sorumluluklar olabilir. Yalnız olanlar için bu durum evlilik teması olarak hayatınızı etkileyecek.

Yükselen İkizler Ortaklaşa paralar ve finansal alanda yaşanan kurumsal değişiklikler sizi zorluyor. İş hayatında ilerleme elde ettiğiniz bu süreçte daha dikkatli olmalısınız. Aşırı hırsın getirdiği ayıplar Şubat’tan sonra hayatınızı etkileyebilir. Dostlukların getirdiği yenilenmeler ise olumlu ilerleyecek.Haziran ayından sonra olumlu bir dönem başlıyor. Yeni girişimler, ilişkilerden kaynaklanan pozitif gelişmeler söz konusu.

Yükselen Yengeç Mesleğinizle ilgili değişiklikler var. Çok farklı bir alanda özgür ilerlemekten yana adımlar atabilirsiniz. Üstlerle olan ilişkilerde gerginlikler sürebilir.Sosyal çevrenizde size destek olan ilişkiler Haziran ayına kadar ön planda Şubat ayı ise çok farklı temaların .içinde olacağınız bir tarih. Hayata bakışınız ve inançlarınızda karmaşa hakim olabilir. Özellikle hukuki konularınızda kontrol dışı gelişmelere dikkat.

Yükselen Aslan Ortaklıklar, evlilik ve yakın arkadaşlıklar size fedakarlık taşımaya devam ediyor. Şubat ayına kadar sizi yıpratan temalar olacaktır.Belirsizlikler daha sonra ortak para konularında sizi etkileyecek. Duygusal yakınlıklarda sınırların kalktığı bir sürece girmektesiniz. İşte kazandığınız başarı ve maddi olanaklar Haziran ayına dek devam ediyor.Ekim ayına kadar eğitim çalışmaları sizi meşgul edecek.

Yükselen Başak Ortaklıklar ve işbirliğinden gelen maddi kazançlar var. Kendi kaynaklarınızı daha akıllıca kullanmayı öğrendiğiniz söylenebilir. Başkalarının beklediğiniz maddi destekler ise risk taşımakta.Ortağın ya da eşin risk alabilen yanları sorun getirebilir. Yabancılarla olan ilişkiler ise Haziran ayına kadar size destek ve şans getirecek. Ekim’de ise zihinsel açıdan yüklü olacağınız temalar ve eğitsel konular öne çıkacak.

Yükselen Terazi Ocak sonuna kadar sizi yıpratan etkilerle yeni yıla giriyorsunuz. Ancak Şubat ayına kadar yaratıcı konularda son derece somut işler üretebilirsiniz. Daha sonra iş ortamınızda sizi fedakarlığa iten temalar içinde olacaksınız. Sağlığınızla ilgili belirsizlikler dikkate alınmalı. Ekim ayından sonra sahip olduğunuz değerler, kazançlarınız yönelik planlar içindesiniz.Aile içi ilişkilerde güç mücadelesi sürecek.

Yükselen Akrep Öğrenmeye karşı tutumunuz ve kardeş ilişkilerinde dönüşümler söz konusu. Aynı zamanda eğitim hayatı olanlar için kadersel değişiklikler var.Yılın ilk yarısına kadar maddi konuları da içine alan ortaklıklar verimli olacak. Daha sonra borç alacak konularında yeni bir denge kurmanız gerekiyor.Esas olarak Ekim’den sonra kendinizi yeni bir hayata hazırladığınız süreç.Somut başlangıçlar yapılabilir.

Yükselen Yay İş ortamında kendinizi geliştirebileceğiniz şanslar var. Değişik teknikler kullanarak ilerleyebilirsiniz.Hemen arkasından yeni ortaklıklar, başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz gelişmeler var.Yabancılarla ilgili temalar sizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızın sorumluluğunu aldığınız süreç ise Ekim’de bitiyor. Artık geçmişle ilgili yüzleşmeler, kabullenmeler dönemi başlayacak. Çözülmeler içindesiniz.

Yükselen Oğlak Kişiliğiniz üzerinden yaşanan değişimler, köklü başlangıçlar içindesiniz. Ancak bir yandan da kariyerinizle ilgili hedefler sizi sorumlu kılıyor. Ekim ayı bu alandaki parasal beklentilerin öne çıkacağı tarih.Takım çalışmaları size yeni sorumluluklar getirebilir.Haziran ayında ise iş ortamınızda olumlu bir dönem başlıyor. Daha iyimser ve hareketli olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda pozitif ilerlemeler var.

Yükselen Kova Ocak ayı ortak paralarda sorunlar getiriyor.Bu yüzden borç alacak konularınızı olabildiğince ciddiye almalısınız. Zira Şubat ayı sizin için kişisel kazançlarda dikkatli olmanız gereken sürece işaret edecek. Beli daha idealist yollardan kaynaklar elde edebilirsiniz. Harcamalarınızda akıllıca hareket etmelisiniz. Ekim ayında ise iş hayatında güç arayışınız dikkat çekecek.Üstlerle ilişkilerde mesafeli olunmalı.

Yükselen Balık Ocak ayı ortaklıklarda yeni organizasyonlar içinde olacağınız önemli bir süreç. Tek başına değilsiniz. Bazı karşıtlıklar sizi zorlayabilir.Aynı zamanda finansal ortaklıklar sizi kısıtlıyor.Ekim ayından sonra hayatınıza yabancılarla ilgili temalar girecek.Haziran ayına kadar yakın çevrenizden gördüğünüz destekler ön planda.Aynı zamanda eğitim çalışmalarında verimli sonuçlara odaklanabilirsiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER