Habertürk 17.01.2013

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Akrep)

Astrolog Hande Kazanova, 2013 yılında Akrep burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

Akrepler için bu yıl hayallerini gerçekleştirme ve daha ileri gitme yılı... Akrepler her şeyi yeniden yapılandıracak. Bol bol seyahat edecek olan Akrepler, aşkta bazı kafa karışıklıkları yaşayabilir. Buna rağmen dikkatli olurlarsa aşkta da kazanmaları ve mutlu olmaları mümkün...

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Akrep)

İleriki yıllar için kendinizi ve hayatınızı hazırlamanın tam zamanı! Hayatınız için sorumluluklar üstlenecek ve bu sorumluluklarınızla baş etmenin yollarını bulacaksınız. Her şeyi yeniden yapılandırıyorsunuz sevgili Akrepler, korkmayın ve daha ileriye gitmek için kendinizi gözden geçirin... 26 Haziran’a kadar kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda güzel etkileşimleriniz olacak. Ayrıca beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize miras geçebilir. Problemli bir miras konusu bu 6 ay içerisinde sizin yararınıza çözümlenebilir. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. 26 Haziran sonrası bu şanslı etkiler, yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınıza kayacak. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkânı bulacaksınız. Sezgileriniz güçleniyor, yaratıcı alanlarda, sanatsal konularda hayal gücünüzü daha fazla kullanacağınız bir süreç içerisindesiniz. Yine aşk hayatınızda birtakım çözülmeler, dağılmalar veya birtakım kafa karışıklıkları söz konusu olsa bile bu sene Satürn’den alacağınız güzel açılarla, aşk hayatınızda düşündüklerinizi ve istediklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün.

- Ocak ayına, yakın çevreyle, özellikle iletişimle ilgili konular, satış, reklam, yayıncılıkla ilgili konularda giriş yapıyorsunuz. 6-7 Ocak satış, reklam, pazarlama ve iletişim konularında kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. 22-23 Ocak’ta eviniz ve aileniz için yapmanız gerekenlere, alışveriş gibi konulara odaklanabilirsiniz. 25-26 Ocak şanslı günleriniz. 27 Ocak’ta kariyer ve iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanız mümkün.

- Şubat ayı evinize ve ailenize yöneldiğiniz bir ay olacak. 2 Şubat’ta artık enerjinizi daha çok aşk hayatınıza kaydıracaksınız. 10 Şubat ve sonrası 15 gün boyunca ev alım, satım, kiralama gibi konularda harekete geçebilirsiniz. 12-15 Şubat’ta aşk hayatınızda kalıcı ve uzun soluklu adımlar atmanız mümkün.

- Mart ayı aşk hayatınız zirvede olacak. Yine yaratıcılık veya sanata dayalı işleriniz varsa yaratıcılığınızın zirvesinde olacaksınız. 20 Mart’tan sonra iş ve hizmet alanlarınızın detaylarına kanalize olabilirsiniz. 27 Mart’ta iş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

- İş alanlarınızda değişimler için 10 Nisan’daki yeniay ve sonrası 15 günü rahatlıkla kullanabilirsiniz. 15 Nisan’dan sonra evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda güzelliklerle karşılaşabilirsiniz.

- 10 Mayıs’ta oluşan parçalı Güneş tutulması, özel hayatınızla ilgili yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem sonrası ikili ilişkiler alanlarınızda önemli konuşmalar, hızlı olaylar oluşacak. 15 Mayıs’tan sonra almak istediğiniz bir kredi, borç varsa tam zamanı. 21 Mayıs’ta ve civarı iletişime dayalı işlerinizde, sağlık alanlarınızda, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir.

- Haziranda iş alanlarınızda beklenmedik kazançlar gündeme gelebilir. 27 Haziran’dan sonra iş alanlarınızda ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak.

Dolunaya dikkat!

- Temmuz ayı bir yandan seyahatlerinizin artacağı, diğer yandan da iş alanlarınızdaki yoğunlukların fazla olacağı bir ay olacak. 22 Temmuz’dan sonra artık tüm ilginizi kariyer alanlarınıza yönlendireceksiniz.

- Ağustos ayı oldukça aktif bir ay olacak. Her tür atılım için 6 Ağustos’taki yeni ayı bekleyin. 21 Ağustos’taki dolunay, ev ve aile alanlarınızda bazı hassas konuları hayatınıza taşıyabilir. 24-26-27 Ağustos’ta hem sağlığınıza, hem de iş alanlarınıza ekstra dikkat etmeniz gerekecek.

Aralık ayı para getirecek!

- 14-17 Eylül’de kariyer ve iş alanlarınızda gücünüzü etkili bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. 22 Eylül itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz.

- 19 Ekim'deki parçalı ay tutulması, iş, hizmet alanlarınızda bazı sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. 21 Ekim'de gerileyen Merkür, hayatınızda tamamlanmamış, eski konu ve olayları gündeminize oturtacak.

- Kasım sizin ayınız sevgili Akrepler! Her tür başlangıç ve kararlarınızı 3 Kasım’daki Güneş tutulmasından sonra yapmalısınız. 17 Kasım’da evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşan dolunay yeni oluşumları hayatınıza taşıyabilir. 22 Kasım’dan sonra maddi konulara eğileceksiniz.

- Aralık ayı kendinizi iyi hissedeceğiniz, hayatınızı planlayacağınız, girişimlerde bulunacağınız ve parasal getirilerinizin yüksek olacağı bir ay. 21 Aralık’ta yakın çevre alanlarınızda gerileyen Venüs, akraba, kardeşler veya komşularınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olacak.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER