Habertürk 17.01.2013

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Balık)

Astrolog Hande Kazanova, 2013 yılında Balık burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

Bu yıl eğitim, seyahat, hukuk, ticaret alanlarınızda sınanmaya açık olacaksınız sevgili Balıklar. Yaptıklarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Seyahatleriniz veya yolculuklarınız sorumluluk verici ve öğretici olabilir. Yüksek eğitim, din, metafizik, felsefe ve hukuk gerektiren konulara ilginiz artacak.

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Balık)

26 Haziran’a kadar ev ve aile konularında büyük şanslar yakalayacaksınız. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz.
26 Haziran ve sonrası, aşk, eğlence, yaratıcılık, sanat ve çocuklar konusunda inanılmaz fırsatlar çıkacak karşınıza. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız harika bir yıl. Yine bu dönemde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, beraberliğinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. İnsanlarla interaktif iletişiminiz değişmeye başlıyor. Siz kendinizi bilseniz bile başkalarının sizi bilmesi ve anlaması kolay olmayabilir. Belirsizlikler, kararsızlıklar hayatınızda etkili olabilir. İnsanlar sadece imajınıza uygun davranabilirler, bu da gerçek ihtiyaçlarınızı göz ardı ettikleri anlamına gelebilir. Olumlu etkilerine bakarsak, yaratıcı ve sanatsal yönleriniz ağırlık kazanmaya başlıyor. Paraya bakış açınız değişiyor, ani kazançlar yakalayabilir ama aynı zamanda ani para çıktıları yaşayabilirsiniz. Para tutma ve paraya sahip olma konusunda esnek davranırsanız, değişimlerden çok olumlu şekilde etkileneceksiniz.

6-7-9-10 Ocak’ta grupsal işlerinizde ve çevre organizasyonlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Geleceğinize dayalı işleriniz için ciddi sorumluluklar, konuşma ve görüşmeler ön plana çıkabilir. 19 Ocak’tan sonra enerji düşüklüğü, istediğiniz projelere ve konulara eğilmenizi zorlaştırabilir.

Şubat ayı önemli planlarınız için henüz harekete geçmemeniz gereken bir dönem. 6-7 Şubat beklenmedik yerlerden para desteğiniz olacak. Yine ev hayatınızda kendinizi huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. 18 Şubat itibarıyla sonrası artık rahatlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz için doğru bir dönemde olacaksınız. 23 Şubat’ta Merkür sizin kişisel alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Üç haftalık bu dönemde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Önemli görüşme ve anlaşmalardan uzak durmalısınız. 25 Şubat ve civarı özel hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlar verebilirsiniz.

Mart ayı sizin ayınız sevgili Balıklar. Kişisel istekleriniz, planlarınız ve atılıma geçmek istediğiniz konular için rahat etkilere sahipsiniz.1-4-7 Mart gerek özel hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda, geleceğinize yönelik düşüncelerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız.
11 Mart’taki yeniayla beraber döneminiz başlıyor. Kişisel istek ve planlarınız, başlangıçlarınız için bu tarih sonrası 15 gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. 12 Mart sonrası enerjinizi para alanlarınıza kaydıracaksınız. Para kazanma uğraşılarınız artabilir. 27 Mart’ta parasal konularda gerginliklere açık olabilirsiniz. Yine bugünler iş arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir.

Parasal konularda ani fırsatlar ve şanslarınız nisan başı devam edecek. Önemli parasal girişimleriniz için 10 Nisan’daki yeniayı bekleyin.
25 Nisan’daki parçalı ay tutulması, seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda ani kararları devreye sokabilir. 28 Nisan’da olumsuz bakış açısına sahip olabilirsiniz. Önemli işlerinizde anlaşmazlıklar bu tarihte sizi zorlayabilir.

Mayıs ayı yakın çevre ve akrabalarınıza olan düşkünlüğünüz artabilir. 10 Mayıs’taki güneş tutulması, reklam, satış, pazarlama, ulaşım, iletişim alanlarınızda hızlı karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 21 Mayıs’taki etkileşim sosyal çevre, organizasyon, gruplara dayalı işlerinizde, parasal konularda sizi zorlayabilir. 25 Mayıs’taki parçalı ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda önemli sonuçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir.

3 Haziran’dan sonra üç hafta boyunca aşkı ve romantizmi içinizde hissedebilirsiniz. 8 Haziran ve sonrası gayrimenkul, emlak alım satımı gibi işleriniz, yuva kurma istekleriniz için harekete geçebilirsiniz. 21 Haziran’dan sonra artık tam anlamıyla aşk hayatınıza yöneleceksiniz. Yine varsa çocuğunuzla ilgili konu ve olaylar hayatınızın merkezine yerleşebilir.

17-18-19-20 Temmuz geleceğe dayalı, sanata ve yaratıcılığa dayalı işleriniz için harika günler olabilir. 20 Temmuz’da Merkür’ün düzelmesiyle beraber artık aşkta ifadeniz rahatlayacak. Sevdiklerinizle daha güçlü bir iletişim içine geçeceksiniz. 22 Temmuz’da çalışma ve iş koşullarınız devreye girmeye başlıyor. Bu dönem daha çok çalışacak ve kendinizi işinizde göstermek isteyeceksiniz.

Ağustos başı aşkı yaşamak ve konuşmak önemli olacak. Bir yandan da özel hayatınızda ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz. Para bağlantıları ve işlerinizin somut karşılığını almak 15 Ağustos’ta sizi mutlu edebilir. 21 Ağustos’taki dolunay, bir olayın iç yüzünü ortaya çıkarabilir. Bu dönem yaşayacaklarınız birkaç gün boyunca sizi hassas kılabilir.

Eylül ortalarına kadar ikili ilişkileriniz gündemde olacak. 1-7 Eylül şanslı günleriniz. 5 eylül sonrası evlilik ve ilişki kararları ön plana çıkabilir.
22 Eylül’den sonra ortaklaşa para alanlarınıza eğileceksiniz. Bu sadece sizin parasal alanlarınızda yükleneceğiniz sorumlulukları değil, sevdiğiniz insanın hayatındaki sorumlulukları da yaşantınıza taşıyabilir.

Ekim ayına seyahat, eğitim alanlarınızda şanslı etkilerle başlayacaksınız. 7 Ekim’den sonra iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstermek ihtiyacınız artabilir. 8 Ekim’de önemli bir seyahat, eğitim, ticaret sorumluluğu üstlenebilirsiniz. 15 Ekim ve sonrası özel hayatınızda sevdiğiniz insana yaklaşımlarınızda aşırı eleştirel olabilirsiniz. 19 Ekim’deki parçalı ay tutulması para alanında önemli konuları hayatınıza taşıyacak. Bu tarih sonrası elinize para geçebilir veya para işleriniz hızlanabilir.

22 Kasım’dan sonra sizi artık kimse tutamaz sevgili Balıklar. Kariyerinizde kendinizi ortaya koyacağınız bir aya giriş yapıyorsunuz.

3 Aralık’taki yeniay, kariyer hayatınız adına her tür girişimi destekleyecek. 21 Aralık’taki Venüs gerilemesi sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER