Habertürk 17.01.2013

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Başak)

Astrolog Hande Kazanova, 2013 yılında Başak burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

Satış, pazarlama, iletişim, yakın çevre, akrabalar, öğrenim ve reklam alanlarınızda sorumluluklarınız ve testleriniz bu yıl önem kazanmaya başlıyor. Yakın çevre iletişiminizde bir parça da olsa kısılmalar görülebilir. Her şeyi ama özellikle düşüncelerinizi gözden geçireceğiniz bu süreçte kararlı ve konsantrasyonu yüksek işlerinizin peşinden koşmalısınız.

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Başak)

26 Haziran’a kadar işinizde ve kariyerinizde kendinizi gösterecek önemli şanslar yakalayacaksınız. Hayata geçirmek istediğiniz projelere kapınızı açık tutun çünkü hiç olmadığı kadar toplum önünde olmak, insanlara hizmet etmek ve değişik ortamlarda yer almak isteyebilirsiniz. 26 Haziran sonrası çevreniz ve arkadaşlarınız değişmeye başlayacak. Zira Jüpiter bir yıl boyunca davet, organizasyon, sosyal çevre alanlarınızı aydınlatmaya başlıyor olacak.
Aşk isteğiniz ve çocuklara olan düşkünlüğünüz artabilir. Ayrıca aşkta güçlü duyguların esirisiniz ve bu dönemde kadersel aşklara açıksınız. Varolan aşk ilişkilerinizde önemli değişimlerde söz konusu olabilir. Bu etkiyi Eylül başı doğumlu Başaklar daha fazla üzerlerinde hissedecek.

* Ocak ayında aşk hayatınıza gereken ilgiyi ve özeni göstereceksiniz. Varsa çocuklarınızın hayatıyla ilgili konu ve olaylara zamanınızı ayırmak öne çıkacak.19 Ocak’tan sonra ilgi alanlarınız iş ve hizmet konularınıza kayacak.

* Şubat ayı iş, hizmet alanlarınıza kanalize olacaksınız. Daha çok çalışmak, hizmet etmek ve işlerinizi tamamlamak söz konusu olabilir.
23 Şubat’ta evlilik evinizde gerileyen Merkür, yanlış anlaşılmaları ve bazı alınganlıkları hayatınıza taşıyabilir. Eski dönem evlilik ve uzun ilişkileriniz yine bu süreçte karşınıza çıkabilir.

* 11 Mart ve sonrası evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlarınız devreye girebilir. 17 Mart’ta Merkür düzeldikten sonra taşınma işlemleriniz için harekete geçebilirsiniz. Eğer istediğiniz bir kredi veya almak istediğiniz bir borç para varsa 22 Mart’tan sonra harekete geçmeniz yararınıza olabilir.

* 20 Nisan ve sonrası yabancı ortaklı işler, daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız iş projeleri devrede olmaya başlayacak.

* 4-7 Mayıs aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyle seyahat veya tatil planlarınızı devreye sokabilirsiniz. 10 Mayıs’taki parçalı güneş tutulması sizin medya, hukuk, seyahat, eğitim, ticaret alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası altı ay boyunca bu alanlarda önemli konu ve olayların yaşandığına şahit olacaksınız.

* 25 Mayıs’taki ay tutulması, ev ve aile alanlarınızı etkileyecek. Ev taşınması, satın alma gibi konular gündeminize yerleşebilir. Kariyer hayatınızın aktif olacağı bu süreçte, evinize vakit ayıramamanız bazı hassasiyetlere neden olabilir.
27-28 Mayıs iş fırsatları açısından dört yıldızlı günler.

* Haziran başı iş ilişkileriniz güçlenmeye başlayacak. İstediğiniz bir zam, terfi veya prim varsa bu birkaç haftalık süreçte istediğiniz gibi harekete geçebilirsiniz. 8 Haziran ve sonrası geleceğinize odaklı işleriniz, kariyer hayatınız için önemli başlangıç ve kararlarınız devreye girebilir. 23 Haziran’daki dolunay, aşk hayatınızı hareketlendirecek. Sosyal çevrenizden tanışacağınız bir insanla kendinizi aşkın kollarında bulabilirsiniz.

* 17 Temmuz ve sonrası birkaç ay boyunca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. 22 Temmuz itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz.

* Ağustos ayı hâlâ harekete geçmemeniz gereken bir dönem olacak. Arkanızdan konuşanların sayısında artış görülebilir. 16 Ağustos’tan sonra para gelirlerinizde bir artış söz konusu olacak. Sanata veya yaratıcılığa dayalı işlerinizden önemli getirileriniz olabilir.

* Eylül ayı sizin ayınız sevgili Başaklar. Her tür girişimleriniz için uygun bir ay olabilir. İşle ilgili hayati kararlarınızı 5 Eylül sonrası yapmaya gayret edin. 22 Eylül ve sonrası artık maddi konular öne çıkmaya başlıyor.

* 2-3 Ekim’de parasal konularda dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Para alışverişleri sizi sinirli ve dengesiz kılabilir. Para konularındaki yeni işleriniz, uygulamalarınız için 5 Ekim ve sonrası harekete geçmekte fayda olacak. 21 Ekim’de Merkür, satış, reklam, pazarlama alanlarınızda sorunlar ve aksilikler yaşamanıza neden olabilir. Bu dönemde bu alanlarda anlaşmalardan kaçının ve imza atmayın lütfen.

* 1 Kasım’da tutkularınızla hareket etmek, aşk ilişkinizi bozabilir, karşı taraf üzerinde baskı ve güç oluşturmaktan vazgeçmeli ve biraz olayları akışına bırakmalısınız. 3 Kasım’daki tutulma, eğitim, yakın çevre, satış, pazarlama alanlarınızda oluşacak. Bu tutulma sizi birçok konuda harekete geçirecek sevgili Başaklar.

* Aralık ayında ev alım, satım emlak işleriniz için 3 Aralık’tan sonra harekete geçebilirsiniz. 17 Aralık’ta kariyer ve iş alanlarınızda oluşan dolunay, bu alanlardaki işlerinizde önemli konuları hayatınıza taşıyabilir. 21 Aralık’ta gerilemeye başlayan Venüs sizi çocuk, aşk ve yaratıcılık alanlarınızda etkileyecek. Yaklaşık 40 gün boyunca eski aşklarınız gündeme gelebilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER