Habertürk 17.01.2013

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Kova)

Astrolog Hande Kazanova, 2013 yılında Kova burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

Bu yıl Kovalar için iş hayatında testler gündeme gelecek. Daha önceki tüm kariyeri türlü aşamalardan geçecek, sağlam olmayan her temel tek tek yıkılacak. Çocuk sahibi olmak isteyen Kovalar bu yıl tam zamanı!

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumları (Kova)

Bu yıl kariyeriniz ve iş hayatınızda testleriniz olacak. Geçmiş dönemde inşa ettiğiniz kariyeriniz türlü aşamalardan geçecek, sağlam alt yapısı olmayan temeller yok olacak. Tam anlamıyla yaptıklarınızın karşılığını görecek, ne kadar çalıştıysanız o kadar mahsul alacaksınız. Bu sene aşk, eğlence, yaratıcılık ve sanat konusunda Jüpiter size şanslar sunmaya başlıyor. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız özellikle yılın ilk yarısı bunun için harika bir yıl. Yine bu dönem içinde tanışacağınız bir insanla büyük bir aşk yaşayabilir, ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Eğlenceli ortam ve aktivitelerden fayda sağlayabilir, borsa gibi spekülasyona dayalı işlerinizde veya şans oyunlarınızda talihinizi konuşturabilirsiniz. 26 Haziran’dan sonra Jüpiter iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda dolaşmaya başlıyor. Çalışmalarınız ve yükümlülüklerinizi zorlanmadan yerine getirecek, daha fazla işin altına girmekten korkmayacaksınız. Sağlığınızda yıl boyunca size problem çıkarmayacak. Yakın çevre evinizde dolaşan Üranüs, bu yılda da iletişim temponuzu artıracak. Özellikle şubat başı doğumlu Kovalar, hayata, çevrenize, yakınlarınıza ve ilişkinize bakış açınızı hızlı bir şekilde değiştireceksiniz.

- 17-18 Ocak geri planda yürütülmesi gereken işleriniz için harika günler. Kariyeriniz için bitirilmesi ve tamamlanması gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. 19 Ocak’tan sonra artık enerjinizde yükselmeler göreceksiniz. Kendinize olan güveniniz gelmeye başlayacak.

- 5 Şubat'tan sonrası para kazanımlarınız ve maddi konular için mantıklı davranacağınız ve bu alanlarda gelişmeler yaşayacağınız bir gün olabilir. 10 Şubat ve sonrası sizin döneminiz başlıyor. Kişisel istek ve planlarınız, başlangıçlarınız için bu tarih sonrası 15 gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. 18 Şubat itibarıyla artık tamamen para konularına yöneliyorsunuz. 23 Şubat’ta Merkür para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 17 Mart’a kadar parasal konularda dikkatli adımlar atın, çok dağılmayın ve önemli anlaşmalardan kaçının.

- Mart ayı, parasal konuların hayatınızda daha fazla yer edeceği bir ay olabilir. Hâlâ Merkür’ün gerilediğini göz ardı etmeden işlerinizi planlayın. 22 Mart’ta iletişime dayalı her tür işiniz için beklenmedik fırsatlarla dolu bir gün olabilir. 27 Mart’ta iletişime dayalı konularda bazı sorunlar çıkabilir, güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz.

- 18 Nisanve sonrası aile ilişkilerinizden fayda sağlayacağınız ve vaktinizi ailenize ayırmaktan mutlu olacağınız bir dönem olabilir. 25 Nisan’daki parçalı Ay tutulması, kariyer alanlarınızda oluşacak. Aile hayatınıza yoğunlaştığınız bu dönem işinizdeki sorumluluklar öne çıkabilir.

- 9 Mayıs'tan sonra aşkı konuşmak, hissetmek ve yaşamak isteyeceksiniz. Aşk ilişkileriniz çok iyi olacak. Varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizden bu süreçte mutluluk duyabilirsiniz. 10 Mayıs’taki Güneş tutulması aile ve yuva konularınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 27-28 Mayıs aşk hayatınızda muhteşem günler. Bekârsanız bir aşka yelken açabilir, birinden hoşlanıyorsanız, duygularınızı ve düşüncelerinizi karşı tarafa rahatlıkla aktarabilirsiniz.

- Haziran ayında aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Hayata olumlu, keyifli ve pozitif gözlerle bakacaksınız. 2-3-4 Haziran şanslı günler. 7 Haziran’da iş ortamlarındaki güzel ilişkileriniz, kariyer hayatınıza olumlu yansıyacak. 23 Haziran’daki dolunay, bazı olayların açığa çıkmasına neden olabilir. İş alanlarınızda artık bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Ekimdeki Ay tutulmasına dikkat!

- Temmuz ayında daha çok iş alanlarınızın detayları ön planda olacak. Çalışmayı ve üretmeyi seveceksiniz. İş alanlarınızdaki önemli başlangıçlarınız için 8 Temmuz ve sonrası harekete geçebilirsiniz.

- Ağustos ayında bir yandan çalışırken, diğer yandan iş alanlarınızda çeşitli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Evlilik, ikili ilişkilerinizde önemli kararlarınızı devreye sokmak için 10 Ağustos’taki yeniaydan faydalanabilirsiniz. 28-30-31 Ağustos iş alanlarınızda parasal getirileriniz artacak.

- 9 Eylül'den sonra eğitim, seyahat, medya, ticaret alanlarınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. 11 Eylül itibarıyla kariyer ve iş alanlarınızda güzel ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Bu konuda 18 Eylül önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

- 19 Ekim'deki ay tutulmasıyla beraber iletişime dayalı işleriniz ve satışa yönelik alanlarınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. 21 Ekim’de kariyer evinizde gerileyecek olan Merkür bu alanlarınızda bazı karışıklık ve aksiliklere neden olabilir. 23 Ekim’den sonra daha fazla iş anlamında göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İstemeseniz bile bu dönemde Satürn’ün size dayatacağı sorumluluklarla iş alanlarınızda yoğunluklarınızın arttığını görebilirsiniz.

- 3 Kasım'daki Güneş tutulması kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih ve sonrası kariyer ve iş alanlarınızda önemli açılımlarınız, sorumluluklarınız sizi bekliyor olacak. 22 Kasım’dan sonra sosyal çevre alanlarınıza yöneleceksiniz. 23-26-28-30 Kasım’da şansınız devam ediyor olacak.

- 21 Aralık'ta sizin kadersel alanınızda gerileyen Venüs, geçmiş konu ve olayları, ilişkileri hayatınıza taşıyabilir. Ev ve aile hayatınıza, ilişkilerinize bu dönem çok dikkat edin. 24 Aralık sonrası arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir. Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER