Habertürk 17.01.2013

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumu (Aslan)

Astrolog Hande Kazanova, 2013 yılında Aslan burcunu nelerin beklediğini Pudra.com'da anlatıyor.

Önemli sorumlulukların ve testlerin yılı bu yıl Aslanlar için... Endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığına dikkat etmek Aslanların önceliği olmalı. Aile yaşantısı biraz fazla yük olsa da yaz aylarında Aslanların neşesi yerine gelecek, zenginlik ve bolluk yaşayacak.

Astrolog Hande Kazanova'dan 2013 yıllık burç yorumu (Aslan)

Ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz Ekim 2012 itibarıyla devrede sevgili aslanlar. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı. Aile yaşantınız sorumluluk verici, sıkıcı ve bunaltan etkilere sahip olabilir, hiç olmadığı kadar bu konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili tamirat, tadilat, ödemeler gündeme gelebilir veya ailenizden bir insanın bakımını üstlenebilirsiniz. Jüpiter yaz aylarına kadar sosyal çevre alanlarınızı etkilemeye başlayacak. İş alanlarınızda bu sene çevrenizden ve arkadaşlarınızdan tam gaz destek alacaksınız. Kendi ailenize yöneleceğiniz zamanlar olmasına rağmen, aile hayatınızda ne yaşarsanız yaşayın, arkadaşlarınızla ve çevrenizle bağlantılarınızı kesmeyin. İş anlamında değişik fırsatlar, bulunacağınız yerlerde tanışacağınız insanlar sayesinde oluşacak. 26 Haziran’dan sonra ise neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak ve sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Ağustos başı doğumluysanız, Uranüs sizin düşüncelerinizi, hayata bakış açınızı tümden değiştirebilir. Yeni işler, teknikler öğrenmeye hevesli olacaksınız. Yolculuklarda ve seyahatlerde beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Yine evlilik ve ikili ilişkiler evinizin yöneticisi olan Uranüs, size farklı yerlerde aşkı buldurabilir.

* 6 Ocak’ta iş alanlarınızda kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız. Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade edecek ve iş arkadaşlarınızı kolay ikna edeceksiniz. 27 Ocak’taki dolunay, kişisel kararlarınızı hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınızda vereceğiniz kararlarınızı kendi hayatınıza geçirmek için uygun bir süreçte olabilirsiniz.

* 10 Şubat’taki yeniay, sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. 12-15-16 Şubat parasal konularda istikrarlı sonuçlar elde edebilirsiniz. 25 Şubat’taki dolunay para alanlarınıza yansıyacak. Elinize bir miktar para geçebilir.

Nisan ayı fırsatlar ayı!

* 12 Mart sonrası enerjinizi yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, eğitim alanlarınıza harcamaya başlayacaksınız. Bu alanda güçlü mücadeleler devreye girebilir. Uzak yolculuklarda sabırsız ve agresif tutumlardan kaçının yoksa kazalara davetiye çıkarabilirsiniz. 20 Mart sonrası dış bağlantılar, seyahat, eğitim alanlarınız iyice hareketlenmeye başlıyor. Bir seyahat gündeme gelebilir.

* Nisan ayı yine fırsatlarla dolu bir ay olacak. Daha fazla değişik konularla uğraşma ve birden fazla alana yayılma gibi etkilere hazırlıklı olun. 15 Nisan’dan sonra iş ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Terfi, zam, prim almak istiyorsanız patronlarınız veya üstlerinizle konuşmanın ve kendi değerinizi yükseltmenin tam zamanı. 25 Nisan’da oluşan parçalı Ay tutulması ev ve yuva alanlarınızı tetikleyecek. Bu tarih ve sonrası dönemde ailenizle ilgili konular, ev alım satım, taşınma ve yer değiştirme etkileriniz yüksek olabilir.

* 10 Mayıs’taki parçalı Güneş tutulması kariyer ve iş alanlarınızda önemli olayları hızlandırılmış bir biçimde hayatınıza sokacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. 21 Mayıs’ta birkaç gün öncesi ve sonrası iş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde birtakım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 25 Mayıs’taki parçalı Ay tutulması, sizin aşk alanlarınızı etkileyecek. Aşk hayatınızda istediğiniz sonuçlar oluşabilir, kalbiniz boşsa bu tutulma sonrası harika bir aşka yelken açabilirsiniz.

* 19 Haziran’da arkadaşlarınız ve çevreniz size iş anlamında yeni fırsatlar sunacak.Kalabalık yer ve ortamlarda kendinizi mutlu ve iyi hissedeceksiniz. 21 Haziran ve sonrası artık geri planda durmanız gerekecek. Bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak görmeli ve önemli işleriniz için kesinlikle bu zamanda harekete geçmemelisiniz.

* 13 Temmuz sonrası enerjinizde düşüşler görülebilir. Arkanızdan iş çeviren insanların varlığında artışlar görülebilir. 17 Temmuz ve sonrası evlilik evinizde yönetici Uranüs gerilemeye başlayacak. Birkaç ay boyunca ilişkilerinizi, evliliğinizi irdeleyebilir, bazı konu ve olayları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. 22 Temmuz sonrası artık sizin döneminiz başlıyor sevgili Aslanlar... Birkaç haftadan beri üzerinize yerleşmiş olan miskinlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Artık kendinizden emin olacaksınız. Parasal gelişmeleriniz de hız kazanacak.

* Ağustos ayı birçok konu ve olayın yaşanacağı bir ay olacak. Seyahat, eğitim ve medyaya dayalı işlerinizde beklenmedik olaylarla karşılaşabilrsiniz. 6 Ağustos’taki yeniay sizin için yeni ve güzel bir dönemi müjdeliyor. Her tür girişimleriniz için bu dönem harekete geçebilirsiniz. 21 Ağustos’taki dolunay, evlilik, ikili ilişkiler, taşınma alanlarınızda gerçekleşecek. Önemli kararlar gündeminizde olabilir.

15 Ekim sonrası maddi durumlara dikkat!

* Eylül ayında parasal konularda konuşma ve görüşmeleriniz devam ediyor olacak. Maddi konulardaki önemli karar ve başlangıçlarınızı 5 Eylül ve sonrası yapmaya çalışın. 7 Eylül para konularında şanslı bir gün. 22 Eylül ve sonrası artık enerjinizi ev ve aile hayatınıza harcamaya başlıyorsunuz. Evinizin güvenliği, ailenizin konuları ve ev hayatınız için yapılması gerekenler devrede olmaya başlayacak.

* 7 Ekim’den sonra aşk hayatınıza kanalize olmak isteyeceksiniz. Ev ve aile hayatınızdaki önemli sorumluluklar ve biraz bunaltan etkiler, kafanızı daha güzel, rahat ve romantik etkilerle doldurmanıza neden olacak. 15 Ekim ve sonrası parasal konulardaki mücadeleleriniz artmaya başlıyor. Bir yandan para kazanacak, diğer yandan harcamaya meyilli olacaksınız. 21 Ekim’de Merkür ev ve aile alanlarınızda gerileyecek. Bu tarih sonrası 3 hafta ev alım satım, kiralama gibi işlerinizden uzak durmalısınız. Geçmiş dönem ailevi konu ve olaylar daha çok su üstüne çıkabilir.

Kasım sonu tatil zamanı!

* 5 Kasım ve sonrası işinizi daha çok sevmeye başlayacaksınız. İş ilişkileriniz güzelleşecek. 8-9 Kasım keyifli günler. 22 Kasım ve sonrası artık ilgi alanınızı daha çok aşk hayatınıza kaydıracaksınız. Varsa çocuğunuzla ilgilenmek, onun hayatının konularına odaklanmak öne çıkabilir. 30 Kasım’da çocuğunuzla veya aşkınızla güzel bir tatili hak etmiş gözüküyorsunuz.

* Aralık ayının başı itibarıyla satış, pazarlama, reklam alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlayacaksınız. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı sabırsız olmamaya çalışın. 21 Aralık’ta iş, hizmet alanlarınızda gerileyen Venüs, iş alanlarınızda 40 gün boyunca bazı sorun ve aksilikleri hayatınıza taşıyabilir.

Hande Kazanova
Astroloji Uzmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER