@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.01.2023

Boğa burcu 2023 yorumarı (Aşk, Para, Sağlık)

Boğa burcu 2023 yılında ne yaşayacak? 2023 yılında Boğa burcu aşk, para, sağlık, kariyeri nasıl olacak? 2023 Boğa ve yükselen Boğa analizi Pudra.com'da!

2023 yılında Boğa burcunun aşk, para, kariyer ve sağlığı nasıl olacak? 2023 yılında Boğa burcu neler yaşayacak? Boğa burcu için kariyer ve para konularında ne tür gelişmeler var? Birikim yapabilecek, işlerini değiştirebilecekler mi? Bekarlar aşkı bulacak mı? İşte Boğa burcu ve yükseleni Boğa olanların 2023 yılının önizlemesi!

2023'te Boğa burcu neler yaşayacak? (Aşk, Para, Sağlık)

Boğa burcu uzun zamandır yorucu yıllar geçiriyordu. Her şeye Boğalar koşturdu. Aşırı sadık, sağduyulu, mantıklı oldular. Bu kadar mantık onları yordu. 2022 yılında Boğaların ve Akrep burçlarının yaşadığı tutulmalar onları son derece etkiledi. Bu tutulmalar devam ediyor ama en azından Güneş tutulmasından kurtuldular. Boğa burcu ve Akrep burcu bu yıl iki defa Ay tutulması yaşayacak.

Gelin, Boğaların 2023 tahminlerinin detaylarına bakalım...

Boğaların duygusal ve ruhsal gelişimleri bu yıl çok iyi olacak. Boğa burçları geçtiğimiz yıllarda Satürn'den çok sert etkiler almıştı. Tam 2,5 yıl kariyerleriyle ilgili çok uğraştılar. İş değiştirdiler, işleriyle ilgili sorunları oldu. İşten çıkarıldılar veya yaptıkları işte arzu ettikleri ivmeyi yakalayamadılar. Ancak özellikle 9 Mart 2023'ten sonra, Satürn'ün Balık burcuna geçmesiyle Boğalar rahatlama yaşayacak, çünkü bu geçişte çok güzel bir açı yakalanacak.

7 Mart’tan itibaren, Satürn Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Boğa burcu bu tarihten itibaren daha kurumsal işler yapmaya başlayacak ya da birlikte iş yaptıkları insanlarla daha sağlam, daha kararlı, daha net adımlar atacaklar. Çünkü Boğalar (ve tabii ki yükselen burcu Boğa olanlar) kendi normlarına, kendi çizgilerine uygun insanlarla çalıştıklarında kendilerini çok daha mutlu hissediyorlar.

2,5 yıl boyunca Boğaların 11. evlerinde kalacak olan Satürn, Boğaların şimdiye kadar ulaşamadıkları, ulaşmak isteyip de gidemedikleri ne kadar problem varsa, onları ortadan kaldırıp isteklerini karşılarına çıkaracak.

Boğaların 2023 yılında karşılarına çıkacak, görüştükleri insanlar kariyerleri gerçekten düzgün olan, özel insanlar olacak. Boğalar 2023 yılında istediklerini nokta atışı yaparak elde edecekler. Birçoğu kurumsal işlerde başarılı olacak veya kendi işlerini kuracak.

Boğalar, geçtiğimiz aylarda kuramadıkları, 2022 yılında bitiremedikleri işleri 2023 yılında tekrar düzenleyerek ortaya çıkararak kurma fırsatı bulacaklar. Evren bu konuda onlara yardım edecek.

Boğaların en iyi özelliklerinden biri mal, mülk, yatırım konusundaki istikrar arzuları. Boğalar maddi konularda kendilerini güvende hissetmek isterler. Aksi durumda gerilirler. 2023 yılında Boğaların fikirleri, yapıları tamamen değişecek.

RUHSAL EVİNİZDE HAREKETLENME VAR

20 Nisan 2023’te 29 derece Koç burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma, bilinçaltı dediğimiz ruhsal evlerinde ve 6. evinin karşıt evinde, çalışma evinde olacak. Bu da onlara iş hayatını yeniden kurgulama fırsatı doğuracak. Bu sayede Boğalar kendilerine, ruhlarına iyi gelen insanlarla çalışacak ve bilinçaltları aydınlanacak. Boğalar artık çok daha farklı bakmayı öğrenecek, görüşleri değişecek. Artık Boğalar "ben eski ben değilim, işlerimle ilgili yenilenmeler söz konusu" diyecek.

Boğalar için bir diğer önemli tarih 5 Mayıs. 5 Mayıs 2023’te 14 derece Akrep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Boğalar bu dönemde çok sıradışı bir ortaklık kurabilir. Bu dönem aynı zamanda onlara çok sürpriz evlilik kararları da getirebilir. Hayatlarındaki insanla ilgili duygusal derinlik yaşayacaklar.

Yıl boyunca Merkür de Toprak grubu burçlarında retro yapacak. Boğaların, en güçlü özelliklerinden biri olan verdikleri sözleri yerine getirme alışkanlıkları. Bu huylarından vazgeçmemeleri gerekiyor. O nedenle verdiğiniz sözlere dikkat edin.

Boğaların aynı zamanda iş alanında kendilerine artı getirmeyecek insanlardan da uzak durmaları gerekiyor. 

2023 yılı boyunca Mars, Boğaların aşk, çalışma, evlilik ve finans evlerinde dolaşacak. Bu da onların yaz aylarında çok farklı insanlarla karşılaşacağı anlamına geliyor.

14 Ekim 2023’te 21 derece Terazi burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu Güneş tutulması sağlık ve çalışma evlerinde gerçekleşecek. Bu nedenle Boğaların sağlıklarına dikkat etmesi gerekiyor.

Boğalar, 2023 yılında şimdiye kadar gruplaştıkları ve çalıştıkları insanlardan kopup yeni bir kadroya geçecek. 

28 Ekim'de burcunuzda muhteşem bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Mayıs ayında başlayıp bitiremediğiniz konular varsa, Ekim ayında bu konuları finalize etme fırsatınız olacak.

PARASAL KONULARDA FIRSATLAR VAR!

Boğaların bu sene en büyük şansları düşünce biçimlerinin değişmesi. Parasal konularla ilgili yeni buluşlar yapıyor, yeni insanlarla tanışıyorlar. Sağlıklarına dikkat etmeleri gereken bir yıldalar. Ayrıca ikili ilişkilerinde evlilik veya beraberliklerini bir üst seviyeye çıkarma kararı alabilirler.

2023 yılı Boğalar için özel bir yıl. Ancak bu yıl parasal konularda hata yapmamanız gerekiyor. Adımlarınızı güvenli atın. Önemli iş sözleşmelerine imza atacaksanız Merkür retrolarına çok dikkat edin.

2023 yıılında Merkür retroları Ocak ayında, Nisan-Mayıs aylarında, Eylül-Ekim aylarında ve yılın son ayı Aralık'ta gerçekleşecek. Bu retrolar Boğa, Başak ve Oğlak burçlarında olacak. Retrolarda biraz gerilebilirsiniz. Bu dönemlerde iş konularında imza atmayın. Ancak yaz aylarını muhteşem geçireceğinizi söyleyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

​2023 yılı gezegen hareketleri ve Merkür retroları
2023'te takip etmemiz gereken gezegen hareketlerini, önemli açıları ve gardımızı almak için tüm Merkür retrolarını sizler için listeledik!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER