@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.12.2011

Çin astrolojisine göre 2012'de bizi neler bekliyor?

Çin astrolojisine göre 2012 değişim, aşk ve bereketin olduğu bir ejderha yılı. Pudra.com bu yıl bizi nelerin beklediğini Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Karagözoğlu'nda sordu.

Meşhur 2012 sonunda geldi. Son birkaç yıldır hepimizin hayatında vazgeçilmez konulardan biriydi bu: 2012 sonumuz mu olacak?

Çin astrolojisine göre 2012'de bizi neler bekliyor?

2012 yılı ile ilgili bu tuhaf tedirginliğin sebebi Maya takvimindeki kehanetlerdi aslında. Maya takviminin dairesel değil lineer olarak algılanmasından kaynaklanan bir yanlış anlama pek çok kişinin 2012'de dünyanın sonunun geleceğine inanmasına sebep oldu. Kadim öğretileri araştırdığımızda, 2012 yılında dünyanın sonunun gelmesi yerine, yeni ve de çok daha parlak bir çağa giriş yapacağımız karşımıza çıkıyor.

Çin astrolojisinde 2012 Yang Su Ejderha yılı. 2011 Yin Metal Tavşan yılında olduğu gibi sert kavga ve savaşların değil, heyecan, beklenmedik olaylar, değişim, aşk ve bereketin olduğu bir yıl olacak 2012.

Ejderha, Çin felsefesinde bereketi, aşkı ve kutlamaları simgeliyor. Bu yüzden diyebiliriz ki 2012 yılı, yeni aşklar, düğünler ve kutlamalarla geçecek. Ayrıca sakın aklınızdan çıkarmayın ejderha yılları yeni iş kurmak, evlenmek ve çocuk yapmak için çok uğurludur.

2012’de beklenmedik kazançlar görülebilir. Fakat ejderhanın mevsimi ilkbahar olduğundan, geç kalmamak önemli. Yılın başında tohumlar atılırsa 2012 baharında meyveler toplanır.

Ejderha yıllarını iyi değerlendirirsek sosyal değişimler, kuantum sıçramaları ve kolektif bilinci arttırıcı pozitif olaylar yaşanacağını görebiliriz. 2000 Milenyum yılında olduğu gibi, dünya yeni ve önemli konular, olaylar ve enerjilerle karşılaşacak. Çin astrolojisindeki 12 hayvan burcu içinde, ejderha, tek mistik hayvan olduğu için bu senelerde mistik ve spritüel olaylar daha çok gözlemlenir.

Yılın elementi olan Yang Su; cömertliğin, zekanın ve cesaretin sembolüdür. Doğru yönlendirilirse, reformlara, sosyal, politik ve ekonomik gelişimlere, itici güç yaratabilir. Yılın Yang Su enerjisi, aşkları nehir gibi coşturacak, yaratıcılık artacak, yeni işler kurulacak ve kazanç kapıları artacak.

Yang Su; aynı zamanda sellere, su baskınlarına, tsunamilere ve depremlere yol açabilir. Ejderhanın elementi toprak olduğundan; su, yukarıdan gelerek alttaki toprağı kaldırır. Bu yüzden özellikle, aralık ayında okyanus kıyılarına gitmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Su elementi; böbrekler, bağışıklık sistemi, üreme organları ve idrar yollarını simgeler. Ejderhanın temsil ettiği toprak elementi ise kaslar ve midedir. Bu sene, gıda zehirlenmesi, bağışıklık sistemi, mide ve böbrek sorunları ile karşılaşabiliriz. Ateş elementi eksik olacağından, kalple ilgili sorunlara da dikkat edilmeli.

Yang Su Ejderha yılı; özellikle ağaç elementine ait sektörleri destekliyor. Bu yüzden kitap, dergi, matbaa ve yayıncılık, eğitim, çiçekçilik, ilaç, mobilya ve çevreci kurumlar için önümüzdeki sene kazançlı geçecek.

İkinci olarak ise toprak elementine ait olan, gayrimenkul, inşaat, otelcilik, danışmanlık, sağlık hizmetleri, sigorta gibi sektörler yoğun rekabete rağmen büyümeye devam edecek.

2012 yılını bir değişim ve gelişim fırsatı olarak algılayıp, yaşamımızı çok daha kaliteli boyutlara taşıyacak bir süreç olarak gördüğümüzde, bu yıl bereketi, bolluğu, aşkı ve mutluluğu yaşamamız kaçınılmaz olacak.

Güçlü değişim enerjisiyle 2012 yılının size ve tüm sevdiklerinize bereket, bolluk, sağlık, aşk ve büyük mutluluklar getirmesini diliyorum. Farkındalık ve ışık içimizde, sevgi ve şans hep yanımızda olsun!




Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı İrem Karagözoğlu hakkında...
İrem Karagözoğlu Hong Kong’lu Grand Master Raymond Lo’dan IFSA onaylı Feng Shui, Çin Astrolojisi ve I Ching diploması almıştır.

Yaptığı danışmanlıklar sonucunda, yaşanan inanılmaz olumlu gelişmeleri görünce, Malezya’ya giderek dünyanın en büyük Feng Shui uzmanlarından olan Grand Master Lillian Too’dan Uluslararası Feng Shui Uzmanı diplomasına dereceyle sahip olmuştur.

Çin astrolojisi ve Feng Shui danışmanlığı yapılabilmesi için, evin inşa ediliş yılı, evde yaşayanların doğum günü tarihlerine, saatlerine ve evin mimari planına ihtiyaç duyulmaktadır. Ön analiz sonrası, evin etrafındaki çevre şekilleri incelenmekte, evin ön cephesinin baktığı yön ölçülmekte ve evin planı üzerinde detaylı olarak çalışılarak, 18 sayfalık bir rapor hazırlanmaktadır.

Rapor; evde yaşayan kişilerin kua numaralarını, uğurlu yönlerine göre evin analizini, kişilerin Çin Astrolojisi doğum haritalarını ve bu haritaya göre yapılan yorumları da içermektedir.

Son olarak, çıkarılan rapor doğrultusunda, ev sahibi ile birlikte, uğurlu yıldızların bulunduğu yerler aktive edilmekte, problemli alanlar için gerekli iyileştirmeler yapılmakta ve yaşam alanı; evrensel enerjinin rahatça akabilmesi için maksimum şekilde düzenlenmektedir.


İrem Karagözoğlu
IFSA onaylı Uluslararası Feng Shui ve Çin Astrolojisi Uzmanı

Çin Astroloji ve Feng Shui hakkındaki sorularınız için Uluslararası Feng Shui Uzmanı İrem Karagözoğlu ile iletişime geçebilir, çalışmalarını izlemek için facebook sayfasını takip edebilirsiniz.

İletişim
irem.karagozoglu@gmail.com
Facebook: Feng Shui Danışmanlığı-İrem Karagözoğlu
T: 0532 282 22 12


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER