@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.11.2015

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık balık burcu yorumu

Balıklar yeni yılda kariyer alanında kararlı adımlar atabilir. Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı 2016'da Balık Burcu'nu nelerin beklediğini yazdı.

Bu yıl görev ve sorumlulukları, bizleri olgunlaştıran hayat deneyimlerini temsil eden Satürn’ün Yay burcundan geçişi hepimiz üzerinde önemli etkiler yansıtacak. Bu etkiyi Balıklar iş ve kariyer alanında hissedecekler. Hayatlarına daha fazla prestij ve statü getirecek kariyer adımları atmak için çaba sarf edecekler. Bu dönemde ebeveynlik etmek, kendi ebeveynlerinizin sağlık ve bakımları ile uğraşmak ve bu konularda sorumluluk yüklenmek söz konusu olabilir. Hayat hedeflerinizde daha çok başarı elde etmek için çok daha sıkı ve disiplinli çalışmak gerekliliği hissedebilirsiniz. Bazı Balıklar iş hayatında yükselmek için emin ve kararlı adımlar atabilirler. Satürn’ün geri harekette kalacağı 24 Mart-13 Ağustos tarihleri arasında kariyer konularında kısıtlanmalar, engellenmeler ve otorite figürleri ile problemler yaşanabilir. Üstleriniz ve size görev veren kişilerle bu dönemde iletişiminize dikkat ediniz, aranızda fikir ayrılıklarından ortaya çıkan anlaşmazlıklar yer alabilir. Temel olarak bu dönemde sorumluluklarınız nedeniyle özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünebilirsiniz. İş görüşmeleri yapacaksanız hem sizin karar almanız güç, hem de iş verenin net bir sonuç belirtmesi geç olur veya uzun zaman alabilir. Bu süreçte, ebeveynlerinizin sağlığı ile veya aile içinde sorumlulukları yerine getirmekle ilgili stresli durumlar ortaya çıkabilir.

Dinçer Güner'den 2016 Balık Burcu Yorumu

Şans ve Fırsatlar gezegeni Jüpiter bu yıl 9 Eylül’e kadar sizin evlilik, ortaklık ve sosyal ilişkiler alanınızda kalacak. Bu zaman zarfında sizi evlilik veya ciddi beraberlikler konusunda destekleyecek. Evliyseniz eşiniz ile ilişkinizi sağlamlaştırma şansı elde edeceksiniz. Bekar Balıklar bu süreçte kendilerine gelecek vaat eden bir ilişkiye, beraberliğe adım atabilirler. Sosyal anlamda çevreniz genişleyebilir ve bu çevrelerden size iş fırsatları, yardım ve destek verilebilir. Hayatınıza yeni iş veya çalışma ortakları katabilirsiniz. Jüpiter, 9 Eylül’den sonra Terazi Burcu'na geçiş yaparak para paylaşımınızı, müşterilerden gelen parayı, borç, kredi, vergi, sigorta ve miras alanından sizi desteklemeye başlayacak. Bu süreçte müşteri portföyünüzü artırabilir, gelirinizi çoğaltacak iş hamleleri yapabilir, borç ve kredilerinizi kapatmak anlamında ödemelerde kolaylık elde edebilirsiniz. Eşiniz veya ailenizden ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik mali destek alabilirsiniz. Ortaklı işlerde başarı ve para kazanma olasılığı bu tarihten sonra daha verimli hale gelecektir.

Bu yıl enerjinizi, çabanızı ve motivasyonunuzu yönlendireceğiniz alanların başında yılın ilk üç ayında, uzaklarla kuracağınız ilişkiler, uzun yolculuklar, yabancılarla iletişim, akademik konular, basın-yayın, tanıtım, reklam, multi medya çalışmaları ve devletle yapacağınız resmi işlemler yer alabilir. Daha sonra, yabancı dil öğrenimi veya yabancı kültürleri, felsefi veya inanç konularını içeren alanlarda daha aktif olacağınız ve hedefinize yönelik enerji dolu bir tavırla ilerlediğiniz 7 aylık bir süreç olacak. Bu dönemde özellikle 17 Nisan-29 Haziran aralığında Mars-Yay Burcu'nda geri giderken fikir ayrılıklarından, politik ve inanç içeren temalarda yer alan konulardan kaynaklı stresli durumlar veya tartışmalar meydana gelebilir. Diğer yandan, eğitimle alakalı konularda, sınavlarda, akademisyenlerle veya hukuki süreçlerde krizler oluşabilir. Basın, yayın ve bilgi paylaşım konularında, reklam ve tanıtım alanında hızlı sonuç almak isterken hedefinizden şaşabilirsiniz. Yolculuk planlarını bu dönemde iyi yapmalı, aşırı risk içeren kararlardan uzak durmalı, kısacası maceraya atılmamak akıllıca olur.
 

2016 yılında Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Balık Burcu'na etkileri

Bu yıl tutulma mevsimi mart ve eylül aylarında yer alacak. 9 Mart tarihinde burcunuzda Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu dönem imajınızı, dış görünümünüzü, hayata bakış açınızı, ilişkilerinizi yeniden değerlendirdiğiniz ve gerekli değişimi yaratmak konusunda karar aldığınız bir dönem olabilir. İlişkiler arenasında daha duygusal, romantik ve hassas bir tutum takınmanız olası. Diğer yandan, sanatçı yanınızı harekete geçiren, estetik ve bakım içeren konuları, spiritüel ve manevi temaları hayatınıza katacak başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir ilişkiye de başlamak mümkün. Evli Balıklar ise eşlerine veya iş ortaklarına daha fazla omuz verdikleri, fedakarlık ve özveri gösterdikleri bir tutum sergileyebilirler. 23 Mart’ta yer alacak Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması krediler, borçlar, aile ve eşle ortak para paylaşımı, vergi, sigorta ve miras konularını içeren alanda olacak. Maddi konularda dengeli olmalı ve nakit akışına dikkat etmeli. Alışverişe veya estetik konulara fazla para harcanabilir, krediler, alacaklı işler veya borç ödeme konusu siz de duygusal stresler ve krizler yaratabilir. Diğer yandan, ilişkilerinizde hak, eşitlik ve haksızlığa uğramak konusunda bir takım endişeler ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. 1 Eylül tarihinde Başak Burcu'nda Güneş Tutulması gerçekleşecek ve bu tutulma sizin ilişkiler alanınızda yer alacak. Bu süreç Balıkların yeni ilişkiler başlattığı, evlilik kararı aldığı veya varolan bağlarına yeni bir bakış açısıyla bakarak değerlendirdiği ve yön değişikliği yapmak istediği bir dönem olabilir. Kariyer alanında da ilerleme kaydetmek anlamında yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. İş ortaklıkları kurabilir, ortak çalışmalarda görev ve sorumluluklar üstlenmek isteyebilirsiniz. 16 Eylül tarihinde Balık Burcu'nda bu defa bir Ay Tutulması yer alacak ve böylelikle yılın son tutulmasını yaşayacağız. Balıklar yılın büyük bölümünde ilişkiler temasını yaşayarak edindikleri deneyimlere son bir kez daha göz atabilirler. İkili ilişkilerde yaşadıklarını ve ne hissettiklerini, hayallerini ve ideallerini bu ilişkilerde ne kadar gerçekleştirebildiklerini, kurdukları duygusal bağları ve bu bağları nasıl sürdürdüklerini, karşılarındakine hayır diyemedikleri durumları ve kendilerinden aşırı özveride bulundukları konuları düşünmek durumunda kalabilirler. Bu dönemde alacağınız kararlar mantıktan çok duygusal nedenlerle alınacaktır.
 

2016 yılında Balık Burcu'nun aşk hayatı

Bu yıl aşk ve romantizm alanında en kısmetli tarihler 13 Mart-6 Nisan, 18 Haziran-13 Temmuz ve 6 Ağustos-21 Eylül tarihleri arasında. Bu dönemlerde ilişkiler alanında daha samimi, sıcak bağlar kurabilir, yeni ilişkiler başlatabilir veya varolan ilişkinizde çok daha sevgi dolu anlar yaşayabilirsiniz. Hayattan daha fazla zevk aldığınız, dış görünümünüzden memnun olduğunuz ve sosyal hayatınızın çok daha canlı olacağı günler olacaktır.
 

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Balık Burcu'na etkileri

İletişim, eğitim ve ticaret gezegeni Merkür 5-25 Ocak tarihlerinde Kova Burcu'nda geri gidecek. Elde olmayan durumları temsil eden bu alanda geri gideceği için ilişkilerde yanlış anlaşılma, arkadan konuşma veya yanlış algılanmak nedeniyle suçlanma, iftiraya uğrama söz konusu olabilir. Ayrıca ev aletleri ve elektronik cihazlarınıza dikkat etmeli özenli kullanmalısınız. Merkür 27 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Boğa Burcu'nda geri gidecek. Tam da sizin iletişimi, eğitimleri ve yolculukları sembolize eden evde geri gideceği için bu dönemde daha da fazla planlı, programlı olmaya gayret etmelisiniz. Her türlü iletişim ve ulaşım araçlarını kullanırken tedbiri elden bırakmayın. Yazı işleri, konuşmalar görüşmeler mülakatlar ve sınavlar stresli gelişebilir. Merkür yılın son geri hareketini 30 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Başak Burcu'nda yapacak ve bu Merkür retrosu sizin ilişkiler, sosyal hayat, evlilik ve ortaklık konularını içeren alanınızda gerçekleşecek. Bu bağlamda, sevdiklerinize karşı kırıcı veya aşırı eleştirel bir tutum takınmaktan kaçının eğer size aynı türden bir tutumla yaklaşılırsa affedici ve alçak gönüllü tavırlarla bunu geçiştirmeye çalışın ve kırılmayın. Bu dönemde bazı Balıklar için eski aşklardan haber çıkabilir. Bu dönemde evlenmek, ciddi iş sözleşmeleri imzalamak, kontrat yapmak veya ortaklık başlatmak için uygun olmaz. Sosyal etkinliklerin bu dönemde tarihi değişebilir, programda karışıklık ve içerikte değişiklik yer alabilir.

Dinçer Güner & Naz Bayatlı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER