@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.12.2015

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık boğa burcu yorumu

Boğalar için yeni yılda maddi konular ön plana çıkabilir. Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı 2016'da Boğa Burcu'nu nelerin beklediğini yazdı.

Astrolojide kişiyi olgunlaştıran, deneyim kazandıran ve sorumluluk üstlenmeyi temsil eden Satürn adlı gezegen bu yıl sizin krediler, borçlar, vergiler, sigorta, miras, müşterilerden gelen paralar, aile, eş ve ortaklarla ilgili maddi konuları temsil eden alanınızdan geçecek. Paranızı nasıl kullandığınız ve parayla ilgili paylaşımlarınızı nasıl ele aldığınız sizin için önemli bir deneyim alanı olacak. Paranızı sağlama almanız, kazancınızı dengelemeniz, ödemelerinizi zamanında yapmanız, ailenize destek vermeniz için bazı sorumlulukları üstlenmeniz söz konusu olabilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık boğa burcu yorumu

Bu yıl vergileri, sigorta ödemeleri, borçları ve kredi ihtiyacınızı ele alırken risk almadan hareket etmenizi öneririz. Özellikle Satürn’ün geri harekette kalacağı 24 Mart-13 Ağustos arası dikkatli ve özenli olun. Mali konularda sağlam kararlar alarak bütçenizi sağlama almaya çalışın. Bu dönemde krediye ihtiyaç duyabilirsiniz, borç almak ve vermek teması ortaya çıkarsa ödeme planınızı iyi yapmalısınız, bu dönemde beklediğiniz paralarda gecikmeler, ertelemeler olabilir. 17 Nisan-27 Mayıs arası harcamalarda artış görülebilir. Nakit paraya daha fazla gereksinim duyduğunuz bir dönem olabilir. Bu yıl aile ile ortak para kullanımı veya aileye yapacağınız maddi destek konusu sizin için stresli bir konu olabilir. Bu nedenle kişisel sınırlarınızı iyi belirlemenizi veya harcamalar hakkında akılcı bir plan yapmanız sizi mayıs-haziran aylarında rahat ettirecektir.


2016 yılında Boğa Burcu'nun aşk hayatı

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter bu yıl 9 Eylül’e kadar sizin aşk, romantizm, yaratıcılık ve çocuklar alanınızda kalacak. Hayatınıza bu süreçte yeni hobiler katabilir, el becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebilir, yaratıcı konulardan ve zevk alanlarınızdan keyif alabileceğiniz yenilikler yapabilirsiniz. Bekar Boğalar yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Sevgilisi olan Boğalar, ilişkilerini daha ciddi ve kalıcı bir hale getirebilirler ve karşılıklı birbirlerini daha iyi anlamak adına daha iyi iletişim kurabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen Boğalar bu yıl şansınız oldukça yüksek. Jüpiter 9 Eylül’de Terazi Burcu'na geçiş yaparak sizin iş ve çalışma alanınıza geçecek.  Yeni bir işe girmek, iş ortamında daha uyumlu, adil ve ilişkilerde denge bulmak adına şanslı olacaksınız. İş hayatında daha verimli olmak, insan ilişkileri ve iletişim becerilerinizi daha da geliştirerek şans ve fırsatlar yakalamak için kısmetli bir dönem. Ayrıca sağlığınıza daha fazla özen gösterebileceğiniz iyicil etkiler alacaksınız. Bedeninize bakmak, estetik konularla ilgilenmek, beden-ruh ve zihin arasında denge kurmak adına çalışma yapmak için uygun bir dönem olacak.

Burcunuzun göksel temsilcisi aşk, evlilik ve ilişkiler gezegeni Venüs 1 -25 Mayıs 2016 tarihleri arasında burcunuzda yer alacak. Bu süreçte, imajınızı tazeleyebilir, fiziksel görünümünüzü yenileyebilir, ilişkiler alanında ve sosyal hayatta başarılı olabilirsiniz. Evlilik, flört ve kariyer adımlarınızı daha sağlam atabilir, beğenilen, aranılan biri olacağınız günler olacaktır. Ortaklıklar kurabilir, girişimlerinizde ve görüşmelerinizde olumlu sonuç alabilirsiniz. Yine ilişkiler, evlilik, ortaklıklar alanında 22 Eylül-15 Ekim arasında paylaşımın, tutkuların, sahiplenici duyguların ön planda olduğu bir süreç olacak. Bu dönemde yine ilişkilerde kalıcı bağlar kurabilir, gelecek adımlarınızı daha gerçekçi ve stratejik bir bakışla atabilirsiniz.

Bu yıl çaba göstereceğiniz, enerji harcayacağınız ve mücadele edeceğiniz konuların odağında ocak ayından başlayarak mart ayının sonuna kadar evlilik, ortaklıklar ve sosyal hayatta kurduğunuz ilişkiler olacak. Anlaşmazlıkları sakin, stratejik ve derin düşünerek halledebilirsiniz. Kıskançlık, aşırı sahiplenici olmak ve öfke yansıtmak ilişki krizlerine neden olabilir. Diğer yandan, bu dönemde enerjileri olumlu yönlendirebilirseniz tutkulu, cazip, güçlü ve karizmatik olabilirsiniz. Yüksek çekim alanı oluşacağı için bekar Boğalar bu dönemde yeni ilişkiler başlatabilirler. Ortaklıkla ilgili konuların, kariyer hedeflerinde maddi konuların ön plana çıkacağı nisan-mayıs aylarında aile, eş veya ortakla para paylaşımı, krediler ve borçların alınması, takip edilmesi, vergi sigorta veya miras işleri odak noktanızda olacak, özellikle 17 Nisan’dan haziran sonuna kadar mali işler çok önemli bir tema olacak, nakit dengenizi iyi kurmaya çalışınız, beklenen paralarda gecikmeler olabilir. Temmuz –ağustos–eylül aylarında da evlilikte mali dengeyi bulmak, bütçe yapmak harcamaları kontrollü yapmak sizin için önemli.
 

2016 yılında Boğa Burcu'nun kariyer hayatı

Kariyer alanında 18 Şubat-13 Mart ile 8 Aralık’tan yıl sonuna kadar size Venüs şans getirecektir. Bu dönemde rasyonel olursanız, iletişimi ve objektif bakış açısını ön plana alırsanız başarılı olmanız mümkün. İş görüşmeleri yapmak ve başvurular için güzel bir dönem.

Venüs para evinizde 25 Mayıs-18 Haziran 2016 tarihlerinde kalacak. Bu tarihler arasında gelirlerde artış olabilir. Zevklerinize, alışverişe, sanat ve kültürel etkinliklere harcamalar yapabilirsiniz.

Ekim-kasım aylarında, hukuki konular, resmi işler, akademik çalışmalar, eğitimler, uluslararası ilişkiler, uzun yolculuklar, reklam, tanıtım, basın-yayın işleri gündeminizde olabilir. Bu süreçte planlama yaptığınız, disiplinli olmak istediğiniz ve işlerinizi profesyonel bir bakışla halletmek için uğraştığınız günler olacak. Yol sonuna geldiğimizde kariyer, mesleki hedefler ve prestij elde etmek istediğiniz konularda hak ve eşitlik önemli olacak. Bu dönemde üstlerinizle, patronlarla veya hayatınızda söz sahibi kimselerle ilişkileri ve iletişimi iyi tutmakta fayda var. Hakkınızı arayın ama bunu yaparken sert bir tutumdan uzak durun.
 

2016 yılının Güneş ve Ay Tutulmaları Boğa Burcu'nu nasıl etkileyecek?

Bu yıl mart ve eylül 2016 tutulma mevsimi dediğimiz zamanlar. 9 Mart’ta Balık Burcu'nda Güneş Tutulması gerçekleşecek ve arkadaşlıklar, grup faaliyetleri ve gelecek projeleri alanınızda yer alacak. Arkadaşlarla ilişkilerde özenli olmak gereken bir dönem. Arkadaşlarınızla stresli durumlar ortaya çıkabilir. Birlikte gelecekte yapmak istediğiniz projeleri planlarken tutamayacağınız sözler vermemek gerekir. Bir arkadaşlık romantik bir ilişkiye dönüşebilir. Ne yapmak istediğinize karar vermekte zorlanabilirsiniz. Daha sonra, iş ve çalışma ortamınızda 23 Mart tarihinde Terazi Burcu'nda Ay Tutulması gerçekleşecek. İş ortamında stresli duygusal durumlar söz konusu olabilir. İş ortamında çalışanlarla uyum ve denge kurma zorunluluğu var, belki yine iş ortamında romantik ilişkiler size stres konusu yaratabilir. Bu dönem ayrıca sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Böbrekler, üreme organları rahatsızlıkları ve estetik konuları içeren uygulamalara karşı dikkatli olmalı.

1 Eylül’de Başak Burcu'nda gerçekleşecek Güneş tutulması aşk ve romantizm alanınızda yer alacak. Bu tutulma sizi aşk ve ilişkiler alanında mükemmeli yakalamak adına bilinçli adımlar atmaya yöneltebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak mümkün. İlişkisi olan Boğalar bu tutulma esnasında ilişkilerini daha fazla güçlendirmek için çaba harcamalı, sevdiklerini fazla eleştirmemeli ve kusurları açığa çıkarmamalı. Yine bu dönemde çocuk veya torun sahibi olmak, çocukların hayatını düzene koymak ve yeteneklerini uzun vadeli projelerle geliştirmek için güzel bir dönem. Yeteneklerinizi kullanarak yeni açılımlar ve başlangıçlar yapmak için iyi bir fırsatınız var. 16 Eylül’de Balık Burcu'nda gerçekleşecek Ay Tutulması gelecek projeleri, arkadaşlar ve grup faaliyetleri alanında yer alacak. Ortak çalışmalarda veya arkadaşlıklarda fedakarlıklarda bulunmak, hayır diyememek ve anlayış  göstermekten yana duygusal ve stresli durumlar meydana gelebilir. Gelecekte ilerlemek istediğiniz alanlara yönelik kafanız karışık ve yönünüzü belirleyemez bir tutum sergileyebilirsiniz. Ruhsal, şifacılık, spiritüellik içeren konulara yönelebilir, bu alanda çalışmalar yapabilirsiniz.
 

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Boğa Burcu'na etkileri

Bu yıl Merkür ilk geri hareketini 5-25 Ocak 2016'da Kova Burcu'nda, sizin kariyer alanınızda yapacak. İş konularında ilerleme kaydetmek için mantıklı davranmalısınız, sosyal ağlara ve iş kontaktlarınıza daha fazla önem vermelisiniz. Bu dönemde iş görüşmeleri veya başvuruları yapacaksanız daha planlı ve detaycı olun. Görüşmelerde gecikmeler, erteleme veya fikir değişikliklerine karşı hazır olmalı. Kesin kararlar almadan veya uygulamaya koymadan önce geri hareketin bitmesini bekleyebilirsiniz. Merkür daha sonra 27 Nisan-22 Mayıs 2016 tarihlerinde burcunuzda geri gidecek. Bu durumda kesinlikle iletişim tarzınıza dikkat etmeli, sözlere önem vermeli, güven sarsıcı karar değişiklikleri olabilir. İlişkilerde yeni başlangıçlar yapacaksanız hemen kalıcı bağlar kurmak için acele etmeyiniz. Birikimleri korumalı ve bütçeye daha iyi kontrol etmeli. Beslenme ve kilo konularına eğilmek mümkün. Bu dönemde estetik veya imaj değiştirecek yeniliklerden kaçınmalı. Yılın son Merkür geri hareketi 30 Ağustos-22 Eylül 2016 tarihlerinde Başak Burcu'nda gerçekleşecek. Bu yıl aşk ve romantizm, hobiler ve çocuklar alanınızda oldukça fazla gezegen hareketi olduğu görülüyor. Bu dönemde eski aşklar, flörtler geri gelebilir. Yarım bırakmış olduğunuz yaratıcı projelere kurslara geri dönebilirsiniz. Var olan ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, ilişki kararlarında fikir değişiklikleri yer alabilir. Bu dönemde yeni bir romantik ilişkiye başlayacaksanız daha emin olarak bir ilişki adımı atmayı ihmal etmeyin.

Dinçer Güner & Naz Bayatlı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER