@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.12.2015

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık ikizler burcu yorumu

İkizler yeni yılda ilişkilere önem vererek olgunlaşabilirler. Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı, 2016'da İkizler Burcu'nu nelerin beklediğini yazdı.

Bu yıl evlilik, ikili ilişkiler sosyal hayatta kurduğunuz ilişkiler ve ortak çalışmalar ve iş ortaklığı konuları size deneyim kazandıran, olgunlaştıran ve test eden alanların başında geliyor. Satürn’ün bu alanda kalacağı yıl boyunca temel olarak ilişkilerde yüklendiğiniz sorumluluklar, karşılıklı olarak birbirinize ne kadar özgürlük tanıdığınız ve bu sınırların nerede başlayıp nerede bittiğini anlamak önemli olacaktır. Evliliğinize daha fazla anlam ve ortak amaç katmak için çaba gösterebilirsiniz. Yeni iş ortaklıkları kurabilir, kariyer alanında gelecek hedefleri belirleyerek bu amaç doğrultusunda eğitimler alabilir, basın-yayın, tanıtım, reklam çalışmaları yapabilirsiniz. Yurt dışına çıkmak, uzak yolculuklar planlamak olası. Evlilik hayatı inişli-çıkışlı giden İkizler varsa bu dönemde ilişki biraz daha stresli geçebilir. Bekar İkizler ise hayatlarında ciddi bir ilişki eksikliğini hissedip, daha fazla sorumluluk üstlenecekleri uzun vadeli bir ilişkiye merhaba demek isteyebilirler.

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık ikizler burcu yorumu

Bu yıl şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter sizin ev, yerleşim, özel hayat, aile yaşamı ve ebeveynlerle ilişkileri temsil eden alanda yer alacak. Bu bir yıllık dönemde yeni bir eve taşınabilir, evinizi tamirat ve tadilatla yenileyebilir veya ev almak isteyebilirsiniz. Aile içi ilişkilerin daha mükemmel olması için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ebeveynlerin veya aile büyüklerinin sağlığı ile ilgilenmek gerekebilir. Siz de ev içi yaşamınızı daha düzenli ve organize kılmak için yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Ev yaşamında sizi rahat ettirecek işinizi kolaylaştıracak alet ve araçlara harcama yapabilirsiniz. Bazı İkizler ev-ofis yaparak evden çalışmak için harekete geçebilirler. Bu dönemde evlenmek için hazırlıklar yapan İkizler de olacak. Ev tutmak, evi dekore etmek ve eşyaları yerleştirmek de söz konusu olabilir.

Bu yıl enerjinizi ve çabanızı yönlendireceğiniz alanlara göz atarsak, Ocak-Şubat 2016 aylarında iş ve çalışma koşullarınızın yorucu olacağını söyleyebiliriz. Günlük işleri yoluna koymak ve çalışma düzeninizi planlı sürdürmek için sıkı bir çalışma içinde olacağınız belli. Hırslı, azimli ve odaklı olacaksınız. Konsantrasyon gerektiren işler yapmanız mümkün. İş yerinde stres yaşamamak için sakin, ketum ve kararlı bir tutum takının. Sağlığınıza özen göstermeniz de bu dönemde önemli olacaktır. Üreme organlarını etkileyen, bağırsak ve boşaltımla ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir, tansiyona etki edecek tartışmalardan veya yiyeceklerden uzak durmak akıllıca olur. Mart-Haziran 2016 ayları ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları stresli ve krizli geçebilir. Özellikle 17 Nisan-29 Haziran 2016 tarih aralığında Mars, Yay Burcu'nda geri harekette kalacağı için bu dönem sıkıntılı geçebilir. Tartışmalardan uzak durmalı, ani kararlarla düşünmeden hareket etmemeli, riskli olabilecek ortaklıklara girilmemeli, mahkeme veya hukuki süreçler de söz konusu olabileceği için yasalara kanunlara uygun davranmakta özenli olmalı. Haziran ayında iş yerinde sıkıntılı ilişkiler yer alabilir ve siz iş yerinde etik olmakla ilgili konularla veya çalışanlar arasında dönen entrikalarla uğraşabilirsiniz. Temmuz-Eylül 2016 aralığında Mars sizi kariyer hedeflerinizde daha atak ve girişimci davranmaya yöneltebilir. Kendi fikirlerinizi ve hayata bakış açınızı ortaya koyacak işler yapmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı yolculuklar yapabilir, bol bol seyahat edebilir ve değişik kültürlerle haşır neşir olup tecrübeler edinebilirsiniz. Sonbahar ve kış aylarında enerjinizi çok daha verimli kullanmak, zihinsel konularda planlı ve disiplinli olmak için şansınız var. İş hayatında çok daha organize ve başarılı çalışmalar yapma imkanı olacak. Yol sonuna doğru akademik çalışmalar, eğitimler, basın-yayın, tanıtım konularında uzun yolculuklar sizi meşgul edebilir. Hukuki bir süreç varsa veya fikirlerinizi ve sesinizi duyurmak istediğiniz bir konu varsa bunu yaparken başarılı olmak için arkadaşların ve sosyal çevrenizin desteğini alarak ilerlemek imkanı olacak. Geniş kitlelere ve topluluklara kendinizi tanıtmak bir sosyal ağ içine girmek ve sosyal çevrelerde aktif olmak şansını elde edebilirsiniz.

2016 yılında İkizler Burcu'nun kariyer ve aşk hayatı
Bu yıl aşk, evlilik ve ilişkilerde en etkili ve kısmetli dönemler 25 Mayıs- 18 Haziran, 31 Ağustos-22 Eylül ve 15 Ekim-13 Kasım arası tarihlerdir. Bu tarihlerde yeni bir ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizde olumlu etkiler alabilir veya sosyal alanda çok daha aktif olduğunuz, eğlendiğiniz ve hayattan keyif aldığınız zamanlar yaşayabilirsiniz.

2016 yılında İkizler Burcu'nun para ve kariyeri
Kariyer ve para konularında bereketli zamanlar 13 Mart-6 Nisan ve 13 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında yer alacak. Bu dönemde iş görüşmeleri yapmak veya kazanç ile ilgili atılımlar yapmak için verimli günlerdir.
 

2016 yılında Merkür Retro'sunun İkizler Burcu'na etkileri

Burcunuzun göksel temsilcisi Merkür’ün geri hareketleri sizin için önemli. Merkür bu yıl 5-25 Ocak tarihleri arasında yolculuklar, eğitim, yabancılarla bağlar alanınızda geri gideceği için temel olarak Merkür’ün temsil ettiği konularda hemen hemen bu çerçevede olmasından özellikle bu dönemde seyahat planlamanızı iyi yapın, gecikme, rötar veya iptal edilen programlar olabilir. Eğitimler, sınavlar, projeler stres içeren konulara işaret edebilir. İletişime, yazışmaya ve elektronik aletlerinize ekstra özen gösterin. Merkür 27 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında sizin bilinçaltınızı temsil eden alanda geri gidecek, psikolojik terapiler alabilir, içsel süreçlerinize ve bilinçaltınıza ışık tutabilirsiniz. Bu dönemde arkadan konuşmaya ve dedikoduya maruz kalmak söz konusu olabilir. Yoga meditasyon veya spiritüel çalışmalar yapmak, huzur bulmak için uygun bir zamandır. Hayatın keşmekeşinden uzaklaşmak ve kafanızı dinlemek için elverişli günlerdir. Merkür 30 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında ev ve aile yaşamınızı aile içi ilişkileri temsil eden alanda geri gidecek. Evde tamirat gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, eğer siz bu dönemde tadilat işi yapmayı planlıyorsanız bir kez daha düşünün derim. Aile içi iletişimde aşırı eleştirel ve kusur bulmaya yönelik bir iletişim tarzı benimsemeyin, bu sebepten anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Aile üyeleri ile bir araya gelebilirsiniz, çocukluk anılarınıza geri dönebilirsiniz. Bu dönem taşınmak veya ev almak için uygun bir zaman değildir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER