@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.12.2015

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık terazi burcu yorumu

Teraziler yeni yılda sık sık seyahat ederek ufkunu açabilir. Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı 2016'da Terazi Burcu'nu nelerin beklediğini yazdı.

Teraziler bu yıl kısa yolculuklar, kardeşler, yakın akrabalar, komşularla ilişkiler, iletişim ve eğitimler alanında yer alacak Satürn’ün etkilerini yıl boyunca hissedecekler. Bu süreçte, yeteneklerinizi geliştirmek için eğitimler alabilir, kurslara başlayabilir, siz eğitimler vermeye başlayabilirsiniz. Ticari girişimlerde bulunmak, yazmak, anlatmak, dil öğrenmek ve kendinizi yeni bir felsefe veya bakış açısıyla ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. Kısa yolculukların, gezilerin, iş veya eğitim amaçlı seyahatlerin sık olacağı bir yıldasınız. Ulaşım araçlarının, iletişimde bilgisayar ve telefonların etkin ve verimli bir biçimde kullanımı bu yıl sizin için önem taşıyor. Kardeşlerle, kuzen veya yakın akrabalarla, komşular ve sık karşılaştığınız insanlarla ilişkiler olgunlaşma ve deneyim alanınız olacak. Yakın çevre ilişkilerinde nasıl bir tutum benimsediğiniz, birbirinizin fikirlerine, hayata bakış açısına ve özgürlük alanlarına ne kadar uyum sağladığınız konusunda test edici yaşam deneyimleri içerebilir. Özellikle Satürn’ün geri gideceği 24 Mart-13 Ağustos 2016 süreci bu konularda stresli bir dönem olabilir. Yolculuklarda, trafikte, araba kullanırken veya ulaşım araçlarında risk almamanızı tavsiye edeceğim. İletişim kurarken, yazışmalarda, sınavlarda, eğitim, kurslar ve okullarla ilgili konularda karar değişiklikleri, zorluklar ve eğitmenlerle sıkıntılar yaşanabilir. Kararlarınızı alırken veya görev ve sorumluluklarınızı yerine getirirken zamanlamaya ve içeriğe önem vermeniz gerekiyor. Satürn sıfırcı bir öğretmen gibidir. Dersini çalışmamış ve üstlendiği sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeyen öğrencilere 'bu sınavı git tekrar çalış, yap' diyerek kişiyi ikmale bırakabilir. Bu sembolizm göz önünde bulundurarak, size tekrarlardan kaçınmak için işinizi sıkı takip edin diyebilirim. Bu dönemde ayrıca kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili sorumluluklar da üstlenebilirsiniz. Maddi manevi yakın çevrenizdeki kişilere destek olmanız gerekebilir.

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık terazi burcu yorumu

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, bu yıl Başak Burcu'ndaki yolculuğunu 9 Eylül’e kadar sürdürecek. Jüpiter bu süre içerisinde kendinizi daha fazla tanımanızı sağlayacak içsel süreçlerinize destek verecek. Bu dönemde bilinçaltınızı açığa çıkaracak çalışmalar yapabilir, ruhsal durumunuzu dengeye kavuşturabilir, spiritüel öğretiler ve şifa içeren konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizle baş başa kaldığınız anlar önemli olacaktır. Bazı Teraziler isterlerse evden iş kurmak veya evde çalışmak isteyebilirler ve bu anlamda kendilerine bir düzen yaratabilirler. İş ve çalışma düzeninizi daha size uyan bir formata sokmak için plan yapabilirsiniz. Jüpiter 9 Eylül’den sonra burcunuza geçiş yaparak  sizi yılın en şanslı burçlarından biri yapacak ve bir yıl boyunca size şans ve fırsatlar getirmeye başlayacak. Bu dönemde bekar Teraziler evlilik kararı alabilir, bir ilişkisi olan veya evli Teraziler ilişkilerinde denge ve huzura kavuşabilirler. Kariyer alanında yeni şans ve fırsatlara kavuşmak için atılımlar yapabilir, ortaklık kurabilir ve sosyal hayatlarını canlandıracak kişilerle tanışabilir ve çevrelerini genişletebilirler. Jüpiter dış görünümünüzü tamamen değiştirmek güzelleşmek ve hayat hedeflerinizde yeni bir bakış açısıyla ilerlemek adına size şans getirecektir.

Bu yıl Satürn’den sonra hepimiz için çaba ve motivasyon göstereceğimiz mücadele alanını Mars’ın geçişleri belirleyecek. Mars 2016 Ocak ve Şubat aylarında Akrep Burcu'nda kalacak ve sizin maddi konuları temsil eden alanınızda kalacak. Bu süreçte mali dengenizi iyi kurmak adına plan yapabilir, gelirlerinizi artırmak için çaba gösterebilir, kaynaklarınızı korumak için stratejik planlar yapabilirsiniz. Kredi, borçlar, vergi veya sigorta ödemelerini yapmak odak noktanız haline gelebilir. Nakitte kalmak ve para akışınızı kontrol altına almak önemli olacaktır. Mars, Mart 2016’da Yay Burcu'na geçiş yaparak, Satürn’le birlikte iletişim ve yakın çevre ilişkileri alanınızda yer alacak. Bu dönemde agresif ve vurdumduymaz tavırlı kişilerle muhatap olmak söz konusu olabilir. Bol bol yolculuk edecek, gidiş geliş yapacak,  trafikte vakit geçirecek bir enerji var. Mars’ın geri gideceği 17 Nisan-29 Haziran 2016 tarih aralığı hem yollarda hem iletişimde zararlı durumların ortaya çıkabileceğine işaret ediyor. Ulaşım ve iletişim araçları zarara uğrayabilir. Mars hemen hemen tüm yaz Yay Burcu'nda kalacağı için yılın neredeyse yarısı sizin iletişim, zihinsel konular, taşınma ve yer değiştirme gibi konularla ilgili deneyimler yaşayacağınıza işaret ediyor. Kardeşlerin ve yakın akrabaların sağlığı, belki eğitsel konuları veya taşınma işleri ile ilgilenmeniz de mümkün olabilir. Mars, eylül-ekim aylarında ev ve aile yaşamınızı temsil eden alana geçiş yapacak bu transitle birlikte siz de odak noktanızı ailenize çevireceksiniz. Bu dönemde ev ve yerleşimle ilgili konularda çaba harcayabilirsiniz. Tadilat, taşınma, yenilenme veya evi tekrar organize etmek, düzenlemek gerekebilir. Aile içinde çıkabilecek tartışmaları mantıklı ve gerçekçi bir tavırla ele alarak dengeleyebilirsiniz. İlişkilerde komutan rolünü benimsemek ve  aile üyelerini idare etmek görevi size düşüyor. Kasım ve aralık aylarında Mars, aşk ve yaratıcılık alanınıza giriş yapacak. Yaratıcı içerikli ve hobilerinizi içeren çalışmalar yapmak için arkadaşlıklardan, sosyal çevrenizden, içinde bulunduğunuz gruplardan destek görebilirsiniz. Bu dönemde oldukça çekici ve enerjik olabileceksiniz. Yeni ilişkilere başlamak ve aynı kafada olduğunuz kişilerle keyifli anlar yaşamak fırsatı elde edebilirsiniz. Tartışmaları arkadaşça çözüme kavuşturmak için taraf tutmadan rasyonel olmak ve ortak aklı kullanmak iyi olacaktır.
 

2016 yılının Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Terazi Burcu'na etkileri

Bu yıl tutulma mevsimi 9 Mart’ta Balık Burcu'ndaki Güneş tutulması ile başlıyor. İş ve çalışma ortamınızı temsil eden alanda gerçekleşecek bu tutulma iş ve günlük hayat içerisinde bırakılması gereken size zarar veren rutin işlerden veya sağlık için tehdit olan konulardan arınmanız için size fırsat getiriyor. Bazı Teraziler bu dönemde iş değişimi yapmak isteyebilir veya iş ortamlarında eleman giriş veya çıkışı olabilir. Bu dönemde işte 'hayır' diyemediğiniz durumlar veya sizin elinizde olmayan nedenlerden ötürü karmaşa ve düzen karışıklığı yer alabilir. İdeal işe ve düzene kavuşmak için kararlar alabilirsiniz. 23 Mart tarihinde burcunuzda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin için oldukça önemli duygusal kararların alındığı ve değişimlerin başladığı bir döneme işaret ediyor. İlişkilerinize, evliliğinize, aşk hayatınıza ve ortaklarla çalışmalarınıza daha fazla huzur ve denge katabilmek adına yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar Teraziler aşk hayatlarının bu dönemde canlanacağını görecekler. Evli Teraziler eşlerinin istek ve arzularını karşılamak adına daha fedakar ve işbirlikçi davranma yönünde hareket etmek gereği duyabilirler. İlişkilerinizde duygusal alışverişinizi iyileştirmek odak noktanız olacak. Eylül ayında gerçekleşecek tutulmalar 1 Eylül’de Başak Burcu'nda ve 16 Eylül’de Balık Burcu'nda gerçekleşecek ve sizin çalışma düzeninizi, sağlığınızı, günlük hayatınızı temsil eden alanda yer alacak. Bu çerçevede iş ve günlük hayatınızı düzenlemek, verimli kılmak ve ortaya çıkan pürüzleri akılcı, planlı ve sistematik bir biçimde ele almak için çaba harcayacaksınız. Sağlık konusu da önemli bu yıl. Beslenme, diyet, rejim ve spor yapmak öncelikli planlarınız içinde olacak.
 

2016 yılında Terazi Burcu'nun aşk hayatı

Aşk ve ilişkiler anlamında burcunuzun yönetici gezegeni Venüs'ün size 18 Şubat’tan başlayarak Mayıs ortasına kadar, daha sonra 31 Ağustos-22 Eylül arası size destek vermeye başlayacak. Bu dönemde aşk, evlilik ve flört anlamında verimli ve kısmet getiren fırsatlar yakalayabilirsiniz.
 

2016 yılında Terazi Burcu'nun para ve kariyeri

Para ve kariyer konularında, 18 Haziran- 13 Temmuz ve 21 Eylül-19 Ekim aralığında iş görüşmeleri yapabilir, kariyer alanında fırsatlar elde edebilir, mali kaynaklarınızı artıran girişimler yapabilirsiniz.
 

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Terazi Burcu'na etkileri

Bu yıl da Merkür her zamanki gibi üç kez geri harekette bulunacak. 5-25 Ocak 2016 tarihleri arasında Kova Burcu'nda sizin aşk, yaratıcılık, hobiler ve çocuklar alanında geri harekette kalacak. Bu süreçte eski flörtlerden haber alabilirsiniz. İlişkilerde iletişim kazaları meydana gelebilir. Yaratıcı, sanatla ilgili, tasarım gerektiren işleriniz varsa planlarda gecikme ortaya çıkabilir erteleme veya tekrar düzenleme gerekebileceğinden bunu göz önüne alarak program yapın. 27 Nisan-22 Mayıs tarihleri arası, Merkür Boğa Burcu'nda gerileyecek. Para paylaşımı, müşterilerden gelen para, kredi, vergi , sigorta ve aileyle ortak mal ve para konularını sembolize eden alanda yer alacağı için her türlü maddi içerikli işinizi çok dikkatli yapmakta fayda var. Ödemelerinizi, bütçenizi ve harcamalarınızı sıkı takip ediniz, para transferlerinde ve borçla ilgili konularda tedbirli davranın. 30 Ağustos-22 Eylül tarih aralığında, Merkür Başak Burcu'nda gerileyecek, bu dönemde sağlık, günlük düzeniniz ve çalışma ortamınızla ilgili kuruntulu ve stresli olabilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınıza destek olacak çalışmalarla egzersizlerle veya beslenme yöntemleri ile destek alabilirsiniz. Bu süreçte dedikodu, arkadan konuşma ve yanlış iletilen konuşmalardan ötürü zarara uğramak mümkün temkinli olmakta fayda var.

Dinçer Güner & Naz Bayatlı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER