@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.12.2015

Astrolog Dinçer Güner'den 2016 yıllık yengeç burcu yorumu

Yengeçler yeni yılda iş ve kariyer alanına odaklanabilirler. Astrolog Dinçer Güner ve Naz Bayatlı 2016'da Yengeç Burcu'nu nelerin beklediğini yazdı.

Yengeçler bu yıl iş ve çalışma ortamınızı temsil eden alanda Satürn gezegeninin etkilerini yıl boyu hissedecekler. İş ve kariyer alanında çok daha profesyonelce düşünmek, yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirmek için çaba göstereceksiniz. Bu süreçte, daha iyi imkanlar sunan bir işe geçmek isteyebilirsiniz, yeni bir iş kurabilir veya var olan işinizde daha fazla görev ve sorumluluk yüklenmek üzere motive olabilirsiniz. Eğer iş yerinde süregelen stresler ve sıkıntılar varsa bu yıl bu konuları göz ardı etmek mümkün olmayacak, daha gerçekçi ve somut adımlar atarak sorunları halletme yolunu seçmelisiniz. İş ortamınızda patron, müdür veya departman yöneticileri ile çalışanlar arasında stresli durumlar söz konusu olabilir. Günlük hayat düzeninizi yeniden yapılandırmak ve görev dağılımını iyi yapmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Zamanınızı ve iş planınızı iyi organize etmek gerekecek. Bu yıl özellikle sağlığınıza, beden-ruh ve zihin çerçevesinde kendinize özen göstermelisiniz. İş yükünüz fazla olacağından aşırı yorgunluk ve stres kaynağı oluşturabilecek size maddi manevi kazanç getirmeyecek angarya yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Sadeleşmek en iyisi.

Dinçer Güner'den 2016 Yengeç Burcu Yorumu

Bu yıl şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter 9 Eylül 2016 tarihine kadar kısa yolculuklar, kardeşler, yakın akrabalar ve komşular alanınızda kalacak. Bol bol yolculuk edebilir, hafta sonu gezileri kaçamakları yapabilirsiniz. Yeni bir araç almak için harika bir fırsat. Kardeşler, yakın akrabalar ve yakın çevreniz ile ilişkilerde olgun ve medeni bir iletişim kurmak için de fırsatınız olacak. Eğitimler, kurslar, zihinsel projeler, satış pazarlama gibi faaliyetlere başlamak için güzel bir sene olacak. Jüpiter 9 Eylül’den sonra ev, aile, ebeveynlerle ilişkiler ve özel hayatınızı temsil eden alana geçiş yaparak yıl sonuna kadar size bu alanda şans getirmeye başlayacak. Yeni bir ev almak, evinizi satmak, evinizi yenilemek ve güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Ailenize veya ebeveynlerinizle iletişiminiz ve ilişkileriniz çok daha sıcak, samimi ve medeni olacak. Bekar Yengeçler bu dönemde evlilik kararı alabilir veya evlilik hazırlıkları yapmaya başlayabilirler. Kariyerinizi büyütmek veya yeni hedeflere açılmak doğrultusunda ailenizden destek görebilirsiniz.
 

2016 yılının Güneş ve Ay Tutulmaları'nın Yengeç Burcu'na etkileri

Bu yıl tutulma mevsimi mart ve eylül 2016 ayları içerisinde gerçekleşecek. 9 Mart 2016 tarihinde Balık Burcu'nda gerçekleşecek Güneş Tutulması uzaklarla ve yabancılarla ilişkileri, yabancı ülkelere seyahatleri, akademik çalışmaları, basın-yayın, tanıtım, reklam ve promosyon işlerini, online satış ve pazarlamayı, multi-medya konularını temsil eden alanda yer alacak. Bu konularla ilgili başlangıçlar yapabilir, süregelen işleriniz varsa sorun çözmek ve yeniden planlama yapmak bir düzene oturmak anlamında çaba gösterebilirsiniz. Hukuki konular veya devletle ilgili resmi işleriniz varsa net detaylı ve hesabınızı iyi yaptığınız belgelerinizi eksiksiz tuttuğunuz bir tutum benimseyin. 23 Mart tarihinde gerçekleşecek Terazi Burcu'ndaki Ay Tutulması ev, aile, ebeveynler ve yerleşimle ilgili konularda stresli durumlar yer alabileceğine işaret ediyor. Ailevi sorunlarla uğraşabilir duygusal kriz yaşayan bir aile üyesine yardım ve destek vermek durumunda olabilirsiniz. 1 Eylül'de Başak Burcu'nda yer alacak Güneş Tutulması kardeşler, yakın çevre, yolculuklar ve iletişim alanınızda gerçekleşecek. Bu dönemde iletişim kurarken, ticari işlerde, eğitim konularında ve yolculukları planlarken planlı, programlı olunuz, kendinizi ifade ederken oldukça net ve ne istediğinizi açıkça ifade eden bir tutum benimseyin. Aşırı eleştirel veya kılı kırk yaran kolay memnun olmayan bir tavır sergilerseniz, ilişkilerde stres yaşayabilirsiniz. 16 Eylül tarihinde Balık Burcu'nda Ay Tutulması yer alacak. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası ticaret konuları, basın-yayın, tanıtım ve reklam işleri, hukuki süreçler istediğiniz hızda veya netlikte ilerlemiyor olabilir. Biraz akışa bırakmak ve stres yaşamadan koşulları kabul etmeye çalışmakta fayda var.

Mücadele ettiğimiz, enerjimizi kanalize ettiğimiz ve çaba gösterdiğimiz konuları temsil eden Mars gezegeni; bu yıl uzun süre sizin iş ve çalışma ortamınızı, günlük hayat düzeninizi ve sağlık konularını temsil eden alanda kalacak. İş koşullarınızı oldukça hareketli kılacak. İş ortamınızda çalışanlarla patron veya yönetim arasında tartışmalı gergin durumlar yer alabilir. Özellikle 17 Nisan’dan başlayarak haziran sonuna kadar hem sağlığınıza hem iş hayatınızdaki ilişkilere dikkat ediniz. Çocuklarınızın günlük hayatı, beslenmesi ve sağlığı ile ilgili konulara da özen göstermek gerekebilir. Bu dönemde siz de sağlık kontrollerinizi yaptırmayı önemseyin. 2016 yaz ayını sağlık, günlük işlere, iş ve çalışma konularına odaklanarak geçirdikten sonra eylül sonundan itibaren Mars evlilik, ortaklık ve sosyal hayat konularını temsil eden alana geçiş yapacak bu dönemde ilişkilerde daha otoriter ve disiplinli bir tavır takınabilirsiniz. Eşle veya ortaklarla bir düzen oturtmak için plan yapmakla, mali konularla veya iş konuları ile ilgili sürtüşmeler meydana gelebilir. Ortaklı işlerde zamanlama bütçe ve planlama yapmak önem kazanacak.
 

2016 Yılında Merkür Retro'sunun Yengeç Burcu'na etkileri

Merkür bu yıl her zamanki gibi üç kez geri harekette kalacak. İlkini 5-25 Ocak tarihlerinde Kova Burcu'nda yapacak. Ortak para paylaşımınızı temsil eden bu alanda geri harekette kalacağı için müşterilerden beklenen paralarda gecikmeler olabilir, kredi veya borç ödemelerinde gecikmeler yaşanabilir. Para transferlerinde dikkatli olmalı, vergi sigorta ödemelerinde zamanı geçirmemeye özen göstermeli. Merkür 27 Nisan- 22 Mayıs arası Boğa Burcu'nda ve sizin arkadaşlıklar grup aktiviteleri ve gelecek projeleri evinizde geri gidecek. Eski arkadaşlarla bir araya gelebilir eski günleri yad edebilirsiniz. Yine de bu dönemde arkadaşlarla ilişkilere özen göstermeli, güven duymakla, güven sağlamakla ilgili sebeplerden ötürü yanlış anlaşılmalar veya iletişim kopuklukları ortaya çıkabilir. 30 Ağustos-22 Eylül tarihlerinde Merkür Başak Burcu'nda geri gidecek ve sizin kısa yolculuklar, kardeşler yakın akrabalarla ilişkiler, eğitim ve kurslar alanınızda yer alacak. Bu alan Merkür’ün sorumluluğunda bir alan olduğu için bu gerileme oldukça etkili olacaktır. Bu dönemde kardeşlerle ve yakın akrabalarla iletişimde stresli durumlar ortaya çıkabilir. Yolculuk planları veya eğitimler kurslar ertelenebilir. Yeni bir elektronik alet, cep telefonu, bilgisayar veya araç almaya niyetliyseniz en iyisi retro hareketin bitmesini bekleyin.
 

2016 yılında Yengeç Burcu'nun aşk hayatı

Bu yılın aşk, romantizm, evlilik ve ilişkiler bakımından en verimli dönemleri 24 Ocak-17 Şubat, 6 Nisan-24 Mayıs ve 24 Eylül-18 Ekim 2016 tarihleri arasında yer alıyor. Bu tarih aralığında yeni ilişkiler başlayabilir, var olan ilişkinizde daha mutlu ve romantik olabilir veya partnerinizle pozitif gelecek kararları alabilirsiniz. Sosyal hayatınız daha hareketli ve renkli geçecek.

Dinçer Güner & Naz Bayatlı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER