@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.01.2023

İkizler burcu 2023 yorumları (Aşk, Para, Sağlık)

İkizler burcu 2023 yılında ne yaşayacak? 2023 yılında İkizler burcu aşk, para, sağlık, kariyeri nasıl olacak? 2023 İkizler ve yükselen İkizler analizi...

İkizler burcu 2023 yılında ne yaşayacak? 2023 yılında İkizler burcu aşk, para, sağlık ve kariyeri; önemli gezegen hareketlerini ve tutulmalarının İkizler burcuna etkileri 2023 İkizler burcu analizi haberimizde. 2023 yılında İkizler burcu neler yaşayacak? Bekarlar aşkı bulacak mı? İşte İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanların 2023 yılının önizlemesi!

2023'te İkizler burcu neler yaşayacak? (Aşk, Para, Sağlık)

Sevgili İkizler burcu ve yükseleni İkizler olanlar, 2022 yılında dert ve tasa ile uğraşmaktan geçtiğimiz yıldan hiçbir şey anlayamamış olabilir. Ancak bu yıl yükselen burcu, Ay burcu ve Güneş burcu İkizler olanları çok farklı deneyimler ve gelişmeler bekliyor.

İkizler burcu, Merkür yönetiminde olan bir burç. Merkür de İkizler burcuna zaman zaman sıkıntılar getirebilir. Çünkü Merkür her yıl en az 3 retro yapar. Her retrosunda da hangi burçtaysa oradaki sıkıntıları artırır. İkizlerin de yönetici gezegeni olduğundan bu retrolardan İkizler de önemli oranda etkilenir.

Bu yıl, geçtiğimiz sene olduğu gibi Merkür retroları Toprak grubu burçlarda gerçekleşecek. İkizler burcunun çevresel ilişkilerini, bilinçaltlarını ve para ile ilgili konuları etkide bırakacak. Ancak bu yıl İkizler'e güzel bir haberimiz var. Bu yılki tutulmaların ikisi İkizler'in aşk evinde gerçekleşecek. Ancak bir handikapları var; sert etkili bir gezegen olan ve başarıyı kolay getirmeyen Satürn, İkizler'in kariyer evine geçiş yapıyor.

İkizler burcunun artık daha kurumsal işler yapmak için kolları sıvaması gerekiyor. Kendi işlerini kurmak istiyorlarsa, biraz kendilerini ortaya çıkarmaları gerekiyor. Ailevi konuları varsa; babaları, anneleri veya ailenin herhangi bir ferdi ile bir şirket kurmak istiyorlarsa, önlerinde çok iyi fırsatlar var. Bunun için 2023 yılını kullanabilirler.

Özellikle 9 Mart'ta Balık burcuna geçecek olan Satürn, İkizler burcunun kariyer evini direkt etkiliyor. Satürn, 9 Mart'tan itibaren tam 2,5 yıl boyunca İkizler burcunun kariyer evinde kalacak. Bu 2,5 yılda çok şey olacak. İkizler burcu iş değiştirecek, işlerini yenileyecek, yeni işler yeni şirketler kuracak. İkizler için iş konuları o kadar gündemde olacak ki, İkizler nereden nereye geldiklerine kendileri bile şaşıracak.

İkizler burcunu Mart ayından itibaren yeni bir hayat bekliyor. Bunun tohumları da 9 Mart itibariyle atılıyor. 2,5 yıllık ilginç bir döngüye giriyorlar.

Tutulmalar da İkizler burcu için önemli olacak. İlk tutulma 20 Nisan'da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması. Bu tutulma İkizler burcuna çok iyi olanaklar sağlayacak. Çevresinde ona iyi gelmeyen, fayda sağlamayan insanları ayıklayıp kendisine doğru ve iyi gelen insanları seçme zamanı. Daha yönetici, enerjisi daha güzel ve daha genç kadro ile çalışmak isteyecekler. Bunun için de kendi havasına, kendi düşünce tarzına en yakın insanları seçecekler.

İkizler yeni bir şirket, yeni bir iş kurmak istiyorsa, çevresel ilişkilerde seçeceği insanlar da çok önemli olacak. Şans, onlardan yana.

İkizler'in kariyer evleri biraz zorlanabilir. Satürn, bir şeyi çok kolay vermez. Ancak bir şey sunarsa bunu tam verir ve evladiyelik olur. Yani, ömür boyu verir. O nedenle İkizler, bu dönemde iş kurarken, işini seçerken, iş arkadaşlarınızla diyalog kurarken korkmasın. İşin özüne inmekten çekinmeyin.  Kendinizi sınırlandırmayın.

5 Mayıs 2023’te 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin sağlık evinizi ve çalışma evinizi etkileyecek. Bu dönemde bazı insanların sinsilikleri, yalancılıkları daha görünür hale gelecek. Bu noktada İkizler de kadro değiştirecek ve "Ben artık sizinle aynı kadroda çalışmak istemiyorum, yenilenmek istiyorum" diyecek. Bu yenilenme tepe eviniz Satürn'e çok güzel bir stelyum veren Ay tutulmasıyla birlikte destekleniyor, kabuk değiştirmenize imkan veriyor.

20 Nisan ve 5 Mayıs tarihleri İkizler için çok önemli. Bu tarihlerin 10 gün öncesi ve 10 gün sonrası önemli işlerin yapılacağı zamanları gösteriyor.

İkizler burcunda Mart ayında parasal konular, Mayıs ayında çevresel konular, Temmuz ayında ailevi konular, Ekim - Kasım aylarında ise aşk konuları gündemde olacak.

14 Ekim 2023’te 21 derece Terazi burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin aşk ve sosyal ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma, bundan sonraki hayatınızda kalıcı olacak büyük dostluklara, önemli olaylara gebe. Bu Güneş tutulmasyla birlikte sosyal hayatlarınızda müthiş bir performans göstermeye başlayacaksınız. Aynı zamanda varsa, çocuklarınızla ilgili konular gündemde olacak. İş hayatınız, sosyal hayatınız ve aşk hayatınızla ilgili yenilikler de sizi bekliyor.

28 Ekim 2023’te 5 derece Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulmada İkizler'in bilinçaltı tetiklenecek. Düşünce sistemleri yeniden kurgulanmaya başlayacak. Ekim - Kasım ayları İkizler'in yenilenmesi açısından en ilginç aylar olacak. İkizler değişen düşünce sistemleri sayesinde 2024'ü daha coşkulu ve daha temkinli karşılayacak. Artık ne istediğini daha iyi bilen İkizler, nokta atışı kararları ve adımlarıyla eylemlerinden daha başarılı sonuçlar almaya başlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

​2023 yılı gezegen hareketleri ve Merkür retroları
2023'te takip etmemiz gereken gezegen hareketlerini, önemli açıları ve gardımızı almak için tüm Merkür retrolarını sizler için listeledik!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER