10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Terazi burcu yorumları

Terazi burçları bu yıl istemeyi öğrenmeli. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Terazi burcu yorumları Pudra.com'da.

Terazi burçları; 2017 maddi-manevi iyileşme toparlanma ve başarı yılı sizler için. Maddi-manevi olumlu yönde gelişmeler ile güçleneceksiniz. Zamanı doğru değerlendirmeli, istemeyi bilmeli, küçük olumsuzluklara takılıp kalmadan hareket etmelisiniz.

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Terazi burcu yorumları
 

Sağlık

Yılın ilk yarısı kulak sağlığınız ve böbrekler ile ilgili konularda sorunlar yaşamanız olası.
 

Aşk

Bu yıl aşk anlamını ve özelliklerini bambaşka bir noktada yaşatabilir sizlere. Kalıcı beraberliklere adım atacağınız enerjiler söz konusu. Evli Teraziler içinse güven tazeleyecek enerjiler söz konusu.
 

Kariyer

Bu yıl başkalarından kaynaklanan hatalar yüzünden maddi zorluklar, hukuki sıkıntılar yaşamak istemiyorsanız, her işinizin doğruluğunun sağlamasını yapmalısınız. Yılın ilk dört ayına kadar yeni bir işe yönelmek için acele kararlar vermemeli, anlık kararların size zarar getireceğinin bilinci ile hareket etmelisiniz.
 

Eğitim

Eğitim sektöründe görevli olanlar ve öğrenci Terazi'ler eleştirileri, sizi başkaları ile kıyaslayanları bir yana bırakarak kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER