10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Aslan burcu yorumları

Aslan burçlarının cesur olması gereken bir yıldayız. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Aslan burcu yorumları Pudra.com'da.

Aslan burçları; yılın ilk aylarında ailenizle sorunlar yaşayabilir, fikir ayrılıkları, endişeler, aile büyüklerinin sağlık sorunları ilgili olaylar deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda, maddi-manevi konularda, duygularınız ile aklınız arasındaki uyumu kurmayı başarmanız gereken bir yıl 2017. Karanlıklar aydınlığa erişirken olumsuzlukları arkanızda bırakabilecek cesareti gösterebilmelisiniz.

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 Aslan burcu yorumları
 

Sağlık

Bu yıl stres ve yorgunluğa bağlı kalp sağlığınız ile ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Eklemler ve omurilik bölgenizin fazlası ile hassasiyet taşıdığı bir yıldasınız.
 

Aşk

Aşk hayatınız sevgi üzerine kurulu kalıcı beraberliklere imza atacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Aşktaki huzur ve uyum yaşamın her alanında başarılı, istikrarlı kılacak sizleri.
 

Kariyer

Yılın ilk altı ayında mücadele gerektiren durumlar söz konusu olacak, rakiplerinizden gelecek hamleler ve engeller zorlanmanıza sebep olabilir. Bu olaylarda sizleri kendi işinizi kurmaya yönlendirebilir.
 

Eğitim

Yılın ilk yarısında eğitim sektöründe görev alanlar ve öğrenciler için mücadele gerektiren şartlar söz konusu olabilir. Yurt dışında okuma fırsatı kurs ve burs imkanı elde edebileceğiniz enerjiler söz konusu.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER