11.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Balık burcu yorumları

Balık burçları bu yıl hayat görüşlerini genişletecek aktivitelere katılmalı. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Balık burcu yorumları Pudra.com'da.

Balık burçları; bu yıl her alanda sorumluluk almalı, kararlı olmalı, bilginizi hayat görüşünüzü genişletecek her türlü aktivitenin içinde yer almaya çalışmalısınız. Ailevi ilişkilerinizde duyarlı olmakla birlikte kendinizi de kurban edip, kişiliğinizi erozyona uğratacak hiçbir suiistimale müsaade etmemelisiniz. Dünya bencillerin etrafında dönüp durmuyor, farkına varmalı, size değer katacak kişiler ile yol almaya çabalamalısınız.  



Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Balık burcu yorumları
Sağlık

Yılın ilk günlerinden itibaren sağlıklı yaşam için spora başlayabilir, zararlı alışkanlıklarınızdan uzaklaşacak gücü kendinizde bulabilirsiniz.


Aşk

Gökyüzü bu yıl aşkta heyecan verici, kalıcı beraberlikleri müjdeliyor sizlere. Yeter ki güven duygunuzu geliştirip, acele kararlar almamaya özen gösterin.


Kariyer

Yılın ilk yarısı iş hayatınızda başarı ve kazançlar söz konusu. Başlangıçları ertelemediğiniz takdirde...


Eğitim

Eğitim sektöründe yer alan ve öğrenci Balık'lar çabalamadan, dikkatinizi eğitsel konulara vermeden başarı çıtanızı yükseltemeyeceğinizi bilmelisiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER