10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Başak burcu yorumları

Başak burçları bu yıl önemli başlangıçlar ve bitişler yaşayabilir. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Başak burcu yorumları Pudra.com'da.

Başak burçları; karanlıktan aydınlığa, belirsizlikten netliğe erişeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinizle ilişkilerinizde önemli gelişmeler, bitişler ve başlangıçlar yaşanabilir. Başkalarının etkisi altında kalmadan hareket edebilmeli, kızgınlığın sevgiyi gölgelemesine izin vermemelisiniz. Tutumunuz kalbinizin verdiği mesajları dinleyerek şekillendiğinde doğru kararlar alabileceksiniz.

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Başak burcu yorumları
 

Sağlık

Yılın ilk yarısı mide bağırsak ve diş sağlığınız ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız.
 

Aşk

Evliliğinde sorunlar yaşayan Başak'lar yılın ilk üç ayı sorunlarınızı çözüme kavuşturmak mı yoksa, birbirinizin üzerinde hakimiyet kurmak için çözümsüzlüğe esir olmak mı? Kararınızı vermeli ve davranışlarınızı bu doğrultuda ortaya koyarak yanlışların önüne geçmelisiniz.
 

Kariyer

Yılın ilk yarısı yeni bir işe girebilir, işbirlikleri ve ortaklıklar ile güçlenebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir. Doğru yer, doğru zaman ve kazançlar elde edebilirsiniz.
 

Eğitim

Eğitim sektöründe görev alanlar ve öğrenci Başak'lar başarılı olacağınıza her şeyden önce siz inanmalısınız ki istikrarı yakalayabilesiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER