10.01.2017

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Oğlak burcu yorumları

Oğlak burçları için kendilerini yoran kişileri hayatından çıkarma zamanı. Astrolog Şenay Devi Yangel'in 2017 yıllık Oğlak burcu yorumları Pudra.com'da.

Oğlak burçlarının arınma, uyanış ve sevginin önemini daha derinden anlayacağı bir yıl 2017. Yönetici gezegeniniz Satürn, 2,5 yıl seyrine devam edeceği burcunuzda transite başlıyor. Hatalarınızdan, acılarınızdan olgunluğa erişeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Kutsal değerlerinizin yeniden yapılanacağı, iyi ve kötüyü birbirinden ayırt etmeyi başarıp, ruhunuzdaki olumsuzlukları alt edeceğiniz bir yıldasınız. İş ve özel yaşamınızı yeniden yapılandırma fırsatını iyi değerlendirmeli, gerçekçi davranarak hayatınızı yoran kişiler ile bağlarınızı koparabilme cesaretini gösterebilmelisiniz.

Astrolog Şenay Devi Yangel'den 2017 yıllık Oğlak burcu yorumları
 

Sağlık

Yılı boğaz ağrıları ve eklem sorunları ile karşılayabilir, alerjiye bağlı stresler yaşayabilirsiniz.
 

Aşk

Aşk sizleri tepeden tırnağa şifalandıracak. Hayatı sevmeye, doğru insanla yaralanmış yüreğinizi esaretten kurtarmaya başlayabileceksiniz. Bekar Oğlak'lar bu yıl evlilik kararı alabilirler.
 

Kariyer

Kariyer hayatınızda kendi işinizin sahibi olabilir. Kaybettiğiniz azminizi yeniden kazarak, meslek hayatınızda başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz.
 

Eğitim

Eğitim sektöründe olanlar ve öğrenci Oğlak'lar sorunlar aşılmak içindir, teslim olmak için değil! Bu düşünceyle hareket ettiğiniz takdirde her şey sizin lehinize gelişecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER