Akmerkez'in yeni restoranları

Türkiye'nin en eski alışveriş merkezlerinden Akmerkez, yeni yüzüne kavuşunca birçok restorana da ev sahipliği yapmaya başladı. Akmerkez'in yeni restoranlarını Zeynep Subaşı Pudra.com için yazdı.

Akmerkez'in yeni restoranları akmerkez alisveris merkezi 1
1/5
Farkında mısınız? Son yıllarda Etiler’de bir şeyler oluyor. Hep popülerdi falan da, geçen yıllarda iyiden iyiye restoranlar merkezi oluverdi. Şamdan, Da Mario gibi klasikleri saymıyorum. Önce Nusret geldi. Ardından Cookshop, Limonata, Kitchenette… Sonra Fenix ile bambaşka bir çehreyi daha kendisine çekti. Kebapçısı, balıkçısı, ne arasanız Nispetiye Caddesi’nin iki yanında mevcut. O kadar ki, Amerika’da bol bol örnekleri olan, açık alanlara kurulmuş alışveriş merkezlerinin yemek bölümlerini andırıyor artık.

Yemek için AVM’leri özellikle tercih ettiğim söylenemez ancak iyi bir yemek planlanan bir sinema ve/veya alışveriş programını taçlandırır. Bu sebeple nereye gideceğinizi işiniz kadar yiyecekleriniz de etkiliyor. Bu sebeple AVM’lerdeki restoranları önemsiyorum. Akmerkez de Etiler'deki değişimden payına düşeni aldı. Önce yenilenme çalışmaları, ertesinde kapılarını art arda açan restoranları ile Akmerkez’in çehresi iyice değişti. İyi mi, kötü mü oldu, kararı size bırakıyorum. Sizi yüzlerini caddeye dönmüş Akmerkez'in yeni restoranlarına davet ediyorum.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2