› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.10.2016

Deniz ürünü aşıklarına: Caviar Seafood

Deniz ürünleri ile harikalar yaratan Caviar Seafood, farklı lezzetler tecrübe etmek isteyenleri bekliyor.

Farklı lezzetler arayanlara nefis bir mekan önerimiz var. ‘Fine dining‘ konseptini Ankara’ya yerleştirmeyi ve gastronomik anlamda yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Caviar Seafood'un menüsü Türk mutfağını, damak tadını ve yerli deniz ürünlerini modern tekniklerle buluşturarak, hem göze hem de damaklara hitap ediyor.

Caviar Seafood
Geçtiğimiz yıl kapılarını açan başkentin deniz ürünleri restoranı Caviar Seafood'un şefi Çağatay Anıl ve ekibi standart deniz ürünleri anlayışının dışına çıkarak farklı lezzetler sunuyor. Caviar’da leziz yolculuk muffin şeklinde mısır ekmekleri ile başlıyor. Ezine peynirli karpuz salatası, kırmızı şarap sirkesinde bekletilmiş pancar ve roka salatasıyla servis edilen ‘Ahtapot Carpaccio’, taze acur turşusu ve hardal otuyla hazırlanan çıtır ton balığı salatası ile servis edilen başlangıçlar menüde yer alan seçeneklerden sadece birkaçı. Ahtapot sevenlere bir başka önerimiz ise isli ahtapot. İs dolu bir fanusun içinde servis edilen bu ara sıcakta, sumaklı közlenmiş patlıcanın üzerinde ahtapot bacakları bulunuyor. Bir diğer farklı sunum, pipoya benzeyen bir cam fanus ile sunulan ve dumanlar eşliğinde servis edilen sorbeler. 
Deniz ürünü aşıklarına: Caviar SeafoodDoymak için değil, keyif almak için yemek yiyenler, farklı lezzet ve sunumlar arayanlar Caviar Seafood Restaurant'ın şık atmosferinde nefis panoramik şehir manzarasıyla keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. 
caviarseafood.comDeniz ürünü aşıklarına: Caviar Seafood
Konuyla ilgili diğer yazılarımız
İlk deneysel çay laboratuvarı: Melez Tea Lab
Çay severler bu habere bayılacak! İstanbul'un ilk deneysel çay laboratuvarı Melez Tea Lab, çay koleksiyonları ve sıradışı tatları ile Reşitpaşa'da!

İstanbul'da en iyi Türk kahvesi yapan mekanlar
Türk kahvesi içmeyi seviyor ve nerelerde iyi yapılır merak ediyorsanız, seçtiğimiz mekanlara göz atmaya ne dersiniz?

Ayerya Zeytin Hasat Günleri başlıyor
5-6 Kasım'da Ayerya Rüzgarlı Vadi Çiftliği'nde düzenlenecek Zeytin Hasat Günleri, Ege'nin zenginliklerini gözler önüne serecek eşsiz bir fırsat.

Karaköy'ün yeni incisi: Karletto
Güzel manzarası ve lezzetleriyle bu yazın favori mekanları arasına gireceğini düşündüğümüz Karletto, Karaköy'de kapılarını açtı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER