› 
 › 
14.11.2018

2019 yılında kış makyajının öne çıkan renkleri

2019 yılında doğallık ve ışıltılar ön planda. Bu kış makyajımızda öne çıkan sıcak renkler, soğuk havayı dağıtacak. İşte kış makyajının trend renkleri...

İZLE: KIŞ AYLARINDA GÖZ MAKYAJI👇 
Bu kış makyajımızda ön plana çıkan sıcak renkler, soğuk havayı dağıtıyor. Son dönemin öne çıkan makyaj trendleri arasında yer alan, doğal görünümlü makyajlar halen popülerliğini koruyor. Pürüzsüz bir ten, mat dudaklar, dolgun kirpikler ve aydınlatıcılar ile bu kışın makyaj trendini yakalamanız çok kolay olacak. 

2018-2019 kış makyajının öne çıkan renkleri 
 
Kış döneminin öne çıkan trendi olan doğal görünümlü makyaj için, ten renginize uygun pastel ve açık tonları tercih etmelisiniz. Gözlerinizde kullanacağınız açık şeftali tonlarındaki farlardan, cildinizi olduğundan daha pürüzsüz gösterecek kapatıcılara ve yüzünüze hafif ışıltı katacak aydınlatıcılara kadar birçok seçenek, kış mevsiminde sade ama bakımlı olmanıza yardımcı olacak.
 
Yok gibi makyaj ile doğallığınızı korumayı unutmayın, hiçbir şeyi abartmayın.

Kış makyajı yaparken yüzünüzdeki doğal hatları korumaya özen göstermelisiniz. Mat ve ince oluşuyla yüzdeki tüm kusurları doğallıkla örten essence insta perfect liquid make up yok gibi bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Pembe, krem ve turkuaz tonlardaki üç farklı renge sahip essence’in go for the glow highlighter paletiyle kış aylarında doğal olabilirsiniz. Toprak tonlarından şeftali tonlarına kadar birçok rengi mat ve parıltılı olarak aynı palette bulabileceğiniz essence born awesome eye & face palette özellikle şeftali tonlarındaki farlarıyla gözlerinizin daha da ışıltılı görünmesini sağlayacak.

​Göz makyajı için 2019'un en iyi 10 far paleti
Geçtiğimiz yıldan metalik tonlara alıştık. Ardından bir renk cümbüşü bizi sardı ve göz makyajında sınırlar kalktı. İşte 2018-2019'un en iyi far paletleri!

​İlham veren far paletleri: NARS Quad Eyeshadow
İlhamını doğadan ve sanattan alan yoğun pigmentli NARS far paletleri yüksek etkili renk bitişi için likit bağlama tekniğine sahip yenilikçi tozlar içeriyor
 
Bu kış dudaklar mat görünümlü olacak 

Kış makyajının bir diğer vazgeçilmezi mat rujlar. Yoğun olarak kullanacağınız maskaranızı, doğal görünümlü rujlarla dengeleyebilirsiniz Soğuk havanın da etkisiyle gün boyu nemli olan ve doğal görünen rujlar kış aylarında sıklıkla tercih ediliyor. essence colour boost mad bout matte liquid lipstick, tek uygulamada dudaklarınızı mat bir görünüme kavuşturacak.

Mat ruj sürmenin püf noktası
Mat ruj, saten elbise ile eşdeğerdir. Güzeli ve çirkini anında belli eder. Mat ruj sürmeden önce mutlaka bu yazıyı okumalısınız...

​50 TL altı en iyi 5 maskara
Maskara, bir makyajın olmazsa olmazı. Hem makyajınızı daha güzel göstermek hem de daha derin bakışlar için ise iyi bir maskara kullanmak şart! Maskara önerilerimiz için galeri haberimize mutlaka göz atın.

Kış makyajında kullanabileceğiniz uygun fiyatlı essence ürünlerini aşağıda fiyatları ile birlikte görebilirsiniz. essence ürünlerine; Rossmann, T-shop,  eveshop’ın yanı sıra Watsons’ın seçili mağazalarından ve watsons.com.tr’den de ulaşılabiliyor.
 
  • essence insta perfect liquid make up fiyatı: 34,95 TL
  • essence go for the glow highlighter palet fiyatı:  46,75 TL
  • essence born awesome eye & face palette fiyatı: 54, 45 TL
  • essence colour boost mad bout matte liquid lipstick fiyatı: 21,75  TL

İyi bir makyaj için sağlıklı bir cilde ihtiyacınız var. Bu nedenle aşağıdaki haberlerimize mutlaka göz atın. 

​Siyah nokta temizleyici ve sivilce kurutucu ürünler
Yaş fark etmeksizin yüzde oluşan sivilceler ve özellikle yağlı ciltlerin sorunu olan siyah noktalardan kurtulmak için doğru ürün rehberi Pudra.com'da!

Ekolojik kişisel bakım ürünleri (2018-2019)
Sürdürülebilir bir dünya için doğaya ve cilde dost ekolojik ürünler son yıllarda çok daha popüler. Biz de sizler için yeni ekolojik ürünleri listeledik.

​Siz uyurken cildinizi yenileyen serum ve gece kremleri
Siz uyurken cildiniz yenilensin istiyorsanız pek çok markanın yepyeni gece bakım kremlerini ve serumlarını incelediğimiz bu haberimize mutlaka göz atın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER