selen serdaroglu profil foto2
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

İlham veren far paletleri: NARS Quad Eyeshadow

İlhamını doğadan ve sanattan alan yoğun pigmentli NARS far paletleri yüksek etkili renk bitişi için likit bağlama tekniğine sahip yenilikçi tozlar içeriyor

İZLE: FAR NASIL SÜRÜLÜR?👇 
Yoğun renk, lüks yapı... Eşsiz renklerden oluşan sekiz yeni NARS Quad Eyeshadow karşınızda. NARS'ın bu yeni 4'lü far serisi, göz makyajında sınır tanımayan sanatkarlığa ilham kaynağı olması için NARS’ın Kurucusu ve Kreatif Direktörü François Nars tarafından, seyahat aşıklarının aşina olduğu destinasyonlardan, sinefillerin çok iyi bildiği filmlerden ve gösteri sanatlarına aşıkların tanıdığı eserlerden ilham alınarak özel olarak bir araya getirilmiş.
Geçtiğimiz günlerde, 2018 yılı sonunda raflarda yerini alan ve 2019 yılı boyunca makyaj masamızdan kesinlikle kaldırmak istemeyeceğimiz en iyi 10 far paletine yer vermiştik. Buradaki paletlerde özellikle gündüz ve gece makyajı için en temel renkleri barındıran, aynı zamanda 2018-2019 sezonunda trend olan, gözlerinizi çok daha ön plana çıkaracak renkleri önceliklendirmiştik.

NARS'tan yepyeni 4'lü far paletleri

2018-2019 sezonu göz makyaj trendlerinde çılgın pop renklerle ya da ışıltılı tonlarla daha da göz alıcı hale gelen far paletlerinin yanı sıra, çok daha fazla kullanmak isteyeceğimiz renkleri ise tek başına almak isteyenler için bonus olarak da NARS'ın pop renkler ve metalik tonlardan oluşan tekli ve ikili far paletlerinden örnekler vermiştik. Habere göz atmak isterseniz buraya tıklayın. Şimdi ise, NARS'ın göz makyajında tam anlamı ile tüm ihtiyaçlara cevap veren, 4'lü far paletlerine ayrı olarak değineceğiz. 

NARS'ın Quad Eyeshadow serisindeki yeni formül, yüksek etkili renk bitişi için likit bağlama tekniğine sahip yenilikçi tozlar içeriyor. Seri, yumuşacık matlardan ve parıldayan satenlerden, çok boyutlu ışıltılara uzanan bir çeşitlilik sunuyor. Bu sayede sadece bir sürüş ile zengin renk bitişi elde etmeniz mümkün.

Şimdi NARS'ın beklenen yeni 4'lü far paletlerini daha yakından inceyelim...
 
  • Nars, yeni far paletinde şehirlerden, sinemadan ve diğer gösteri sanatlarından ilham almış. Özellikle seyahat tutkunları farların renklerine bakarak, isimlerin nereden geldiğini tahmin edebilir. Singapore, Mahé, Mojave bunlardan sadece üçü.
 
  • Vlogerların, Youtuberların yorumlarına bakacak olursak, özellikle Singapore far paleti, içindeki ışıltılı koyu kırmızı rengi ile pek çok makyaj severin favorisi olmuş durumda. NARS Singapore koyu tenlerde de çok iyi sonuçlar veriyor.
 
NARS singapore  far paleti ön izleme
 
  • Palette yer alan Mahé, ismini Şeysellerdeki bir adadan alıyor ve daha önce Seyşeller'e gidenlerin yakından bileceği Mahé adasında, sahilde yer alan müthiş taşların tonlarını barındırıyor. Bu anlamda her paletin aynı zamanda bir ruhu olduğunun farkına varıyoruz. 
 
NARS Mahe 4'lü far paleti sonuçları
 
  • Mojave paleti ise, ismini Mojave Çölü'nden almış. Işıltılı pembe, sıcak tonlu mat kahverengi, altın ışıltılı kahverengi ve inci ışıltılı krem rengi de Mojave çölünde yer alan o dingin tonlardan...
 
  • Hindistan'da geçen aşk ve entrika konulu bir baleden ismini alan Bayadére, tıpkı, daha önce Devlet Opera ve Balesi tarafından da sergilenen Tapınak Dansçısı (La Bayadère) balesindeki gibi, sıcak, tutku dolu tonlar barındırıyor; ışıltılı soluk altın sarı, ışıltılı pembe bakır, ışıltılı bronz ve son olarak altın ışıltılı kahverengi! 
 
NARS Bayadére 4'lü far paleti sonuçları


Biz, Pudra.com olarak sizin için sadece birkaç far paletini inceledik. Siz de bu yepyeni serideki sevdiğiniz far paletini kullanırken, isterseniz blog sayfanızda, isterseniz vlog'unuzda NARS'ın bu palet ile nereden etkilendiğini tahmin etme oyunu oynayabilirsiniz. Böylece belki de izlenecekler listenize yeni bir film ekler veya kendinize yeni bir seyahat rotası belirlersiniz.
 
NARS Fall Quad Eyeshadow 4'lü göz farları

NARS Fall Quad Eyeshadow 4'lü göz farları
 
NARS Fall Quad Eyeshadow 4'lü göz farları

NARS Fall Quad Eyeshadow 4'lü göz farları

Her 4'lü far paletinin adedi 300TL. 

İlgili haberlerimiz

​Göz makyajı için 2019'un en iyi 10 far paleti
Geçtiğimiz yıldan metalik tonlara alıştık. Ardından bir renk cümbüşü bizi sardı ve göz makyajında sınırlar kalktı. İşte 2018-2019'un en iyi far paletleri!

​Göz makyajınız için sezonun en iyi 10 far paleti
Gözlerinizi öne çıkaracak sezonun en iyi renklerine sahip far paletlerini sizler için derledik.

​Olduğunuzdan yaşlı gösteren 10 makyaj hatası
Makyaj ile dinamik ve güzel görünmek isterken, abartılı uygulamalar nedeniyle daha yaşlı görünme riskiniz de var. İşte makyajda sık yapılan 10 hata!


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER