› 
 › 
09.05.2019

Hamiyet Akpınar'dan Mezuniyet Makyajı İpuçları

Hamiyet Akpınar, mezuniyet zamanı yaklaşırken, makyajlarda gözalıcı etki yaratacak uygulamalar hakkında trendler eşliğindeki önerilerini sunuyor.

Mezuniyet zamanı yaklaşırken, makyajlarda göz alıcı etki yaratacak uygulamalar ve mezuniyet makyajı trendleri hakkında ilham verici öneriler için sözü Hamiyet Akpınar'a bırakıyoruz.

Ünlülerin tercihi usta makyaj artisti, yeni sezonu etkisi altına alan blok göz makyajı, ışıltılar, kuyruklu eyeliner, pastel farlar etkisindeki monokrom göz makyajları ve simli cesur rujların bu sezon mezuniyet makyajlarında ön plana çıkan uygulamalar arasında olacağına değiniyor.
 
Hamiyet Akpınar'ın yaptığı ünlü makyajları
Mezuniyet makyajının kişinin yaşını ve tarzını olduğu gibi yansıtması gerektiğini belirten Akpınar, İlkbahar-Yaz 2019 sezonu mezuniyet makyajları için şu açıklamalarda bulundu:

1. Eğlenceli ve sıra dışı göz makyajları ve tek ton uygulamalar mezuniyet makyajlarının olmazsa olmazı.

2. Blok renkler ve metalik tonlarla tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz.


İlgili haberimiz: Size ilham olacak 10 metalik makyaj
2017'de öne çıkan makyaj trendi şüphesiz metalik renkler oldu. 2018'de bol bol gördüğümüz ve 2019 yılında da popüler kalmaya devam eden bu iddialı trendin örnekleri ve uygulama ipuçları Pudra.com'da.

3. Sezonun rengi canlı mercana da mutlaka yer vermelisiniz.

İlgili haberimiz: 2019 yılının rengi canlı mercan ile ünlü makyajları
Makyöz Hamiyet Akpınar, Pantone'nin 2019 yılının rengi olarak belirlediği canlı mercan rengi ile makyaj tüyolarını ünlü oyuncuların yüzlerine yansıttı.

4. Simli ve ışıltılı dudaklara zemin hazırlayan lipgloss’larla göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz.

5. Highlighter ışıltısını da es geçmemelisiniz.

Doğallığı trendler ışığında kişiselleştirmeniz gerektiğini vurgulayan Hamiyet Akpınar'ın ilham veren makyaj çalışmalarını görmek için fotoğraf galerimize göz atabilirsiniz.

Hamiyet Akpınar ile 2019 makyaj trendleri
Çarpıcı makyajlarda imzası olan makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, 2019 makyaj trendlerini ve ünlüler tarafından en çok tercih edilenleri yorumladı.

Ünlü makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar ile makyaja dair her şey
Moda çekimlerinin vazgeçilmez makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar ile 2014 makyaj trendlerini, en iyi makyaj malzemelerini, kadınların makyaj yaparken yaptığı hataları ve makyaja dair merak ettiğimiz pek çok konuyu konuştuk. Pudra.com'da okuyun.

Hamiyet Akpınar kimdir?

Hamiyet AkpınarTürkiye’nin ilk ve önde gelen profesyonel Makyaj Sanatçısı Hamiyet Akpınar, makyaj kariyerine dönemin en popüler makyaj kursu LLC’de aldığı eğitimle başladı. 

1990 yılından bu yana Güzellik sektöründe bulunan, moda çekimleri, defileler, katalog çekimleri, sanatçıların albüm kapakları, klipleri, dergi kapakları, Türk ve yabancı ünlülerin makyajları gibi sektördeki birçok alanda çalışmalar yaptı.

Çekimlerde, yapmış olduğu makyajları yayınlamak amacı ile 2015 yılında kendi adı ile ile Youtube kanalını açtı. Organik Mikro Influencer olarak tüm markaların da ilgisini çeken Hamiyet Akpınar, Türkiye ve dünyada gelin ve celebrity makyajı hizmetini bitmeyen makyaj aşkıyla vermeye devam ederken, makyaj eğitimleri ve workshoplar da veriyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2