› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.05.2018

Met Gala 2018 makyaj trendi: Melek ışıltısı

Her yıl mayıs ayında gerçekleşen ve moda dünyasının Oscar töreni olarak tanımlanan Met Galasında, 2018 yılı trendi melek ışıltısı oldu.

Aydınlık bakışlar, güneş değmiş gibi sağlık fışkıran parlak tenler... İşte melek makyajının sırları!

Her yıl Mayıs ayının ilk pazartesi günü gerçekleşen ve moda dünyasının Oscar'ı olarak tanımlanan Metropolitan Sanat Müzesi (Metropolitan Museum of Art - Met) Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen Met Galasının bu yılki teması “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" - Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü'ydü. Bu nedenle moda ve gösteri dünyasından onlarca insanın katıldığı etkinlikte kırmızı halıda gördüğümüz makyaj trendi de melek ışıltısı oldu. 

Met 2018 galasında dudaklarda nude tonlar ağırlıkta, bakışlar aydınlıktı. Yanaklardan ise sağlık fışkırıyordu. Tabii ki metalik makyaj da Met Galası'na damga vurdu. İşte biz de bu nedenle sizinle en dikkat çeken makyajları paylaşmak istedik.

Giselle Bündchen, Emma Stone, Amal Clooney, Gigi Hadid, Bella Hadid, Amanda Seyfried, Kerry Washington, Olivia Munn ve Priyanka Chopra'nın makyajları hakkındaki detaylı bilgiler galerimizde.

İlgili haberlerimiz:

Met Gala 2018 kırmızı halı görünümleri
Met Gala dün gece New York'ta gerçekleşti. Galanın 2018 teması Cennetlik Bedenler: Moda ve Katolik Hayal Gücü'ydü. İşte Met 2018 kırmızı halı görünümleri!

Size ilham olacak 10 metalik makyaj
2017'de öne çıkan makyaj trendi şüphesiz metalik renkler oldu. 2018'de bol bol göreceğimiz bu iddialı trendin örnekleri ve uygulama ipuçları Pudra.com'da.

​Rimmel London ile Kışkırtıcı Gece & Parıltılı Gündüz
Rimmel London'ın Zeynep Tuğçe Bayat ve Nihal Işıksaçan'dan ilham alan makyaj koleksiyonları canlı & iddialı renkleriyle vazgeçilmezleriniz arasına girecek.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2