› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 27.10.2016

Ünlü yıldızların kullandığı kozmetikler

Ünlüler en sık hangi kozmetik ürünlerini kullanıyor merak ediyor musunuz? Ünlülerin favori kozmetik ürünleri Pudra.com'da!

İZLE: KOZMETİK ÜRÜN SEÇİMİ👇 
Getty Images Turkey

Ünlülerin her zaman nasıl kusursuz göründüğünü merak ederiz. Couture elbiseler, profesyonel makyajlar, elbiseye en uygun saç derken kırmızı halıda sonuç mükemmel oluyor. Her zaman en nefis tasarımları giyiyor, sezonun favori trendlerini uyguluyor ve en yeni ürünleri kullanıyorlar. Onları takip ederek, trendlerden haberdar olmak, önerdikleri makyaj ürünlerini denemek ve saç modellerinden esinlenmek işin en sevdiğimiz kısmı. Ünlülerin günlük hayatlarında severek kullandığı kozmetik ürünler neler merak ettik ve bir araştırma yaptık. Pudra.com olarak ünlülerin favori makyaj ürünlerini bir araya getirdik. 

Ünlü yıldızların kullandığı kozmetikler için galeriye tıklayın.

Ünlüler makyajı çoğunlukla işleri gereği yapsa da, evden çıkmadan mutlaka kullandıkları makyaj malzemeleri de var. Adele artık imzası olan eyeliner'ı için Giorgio Armani Maestro Liquid Eye Liner'ı kullanırken, Adriana Lima olmazsa olmazı kırmızı ruj için Maybelline'in Color Sensational Creamy Matte Lip Color Siren in Scarlet rujunu kullanıyor. Kimisi için kapatıcı kimisi için allık vazgeçilmez. Bakalım hayranlıkla takip ettiğimiz ünlülerin ellerinden düşürmediği kozmetik ürünleri neler.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Fondöteninizin rengi gün içinde neden değişir?
Makyajınızı uyguladıktan birkaç saat sonra fondötenin oksitlenerek turuncu renge dönmesini önlemek için önerdiğimiz çözümlere göz atın.

2016 Sonbahar oje trendleri
2016 Sonbahar oje trendleri çok iddialı! Bu sezon tırnaklarımıza renk katacak, trendlere uygun en güzel ojeleri Pudra.com güzellik editörleri seçti.

7 adımda aydınlık bir cilde kavuşun
Mat cildin hüküm sürdüğü onlarca yıldan sonra sağlıklı ışıltının dönemi başlıyor! İşte aydınlık bir cilde kavuşmak için takip etmeniz gereken 7 basit adım…

2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri
Bu sezon simli farlar ve alışılmış tarzın dışındaki grafik eyeliner'lar çok moda. 2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2