@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.10.2016

En yeni ürünler (Ekim 2016)

Ekim ayında kozmetikten, cilt bakımına birçok yeni ürüne "Merhaba" dedik. Güzellik editörlerimiz bu ayın dikkat çeken yeni ürünlerini seçti.

Sonbaharın kendini iyice gösterdiği ekim ayı, birbirinden iddialı güzellik ürünlerini de beraberinde getirdi. Bu ay kozmetikten, cilt bakımına birçok yeni ürün hayatımıza girdi. Urban Decay'in iddialı far paletinden, Vakkoroma'nın yeni güzellik serisine kadar bu ay kozmetik ve bakım dolabınıza eklemek isteyeceğiniz ürünleri seçtik.

Ekim ayının en yeni ürünlerini incelemek için galerimize tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En yeni sonbahar parfümleri (2016)
Sonbaharı doyasıya yaşamak için parfümünüzü de mevsime göre seçmelisiniz. 2016 sonbaharının en yeni ve güzel parfümlerini Pudra.com'da seçtik.

Sonbahara en çok yakışan 10 kopkoyu ruj
Sonbaharın ilham verici kızıl tonlarına bürünmeye hazır mısınız? Pudra.com olarak bir adım ileri giderek siyaha yakın, kopkoyu rujları bir araya getirdik.

Her yaşa uygun en iyi 10 göz kremi
Yorgunluğun ve yaşlanmanın yükünü taşıyan hassas göz çevresi için her yaşa göre önerdiğimiz en iyi göz kremlerine mutlaka göz atın!

En iyi yüz yağları
Kuru yağlar, cilde bakım yapıp ihtiyacı olan nemi geri kazandırmak için olmazsa olmazlardan. Güzellik editörlerimiz en güzel yüz yağlarını seçti.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2