@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.11.2016

En yeni ürünler (Kasım 2016)

Güzellik tutkunları ekim ayında hayatımıza giren bu ürünlere bayılacak. Cilt bakımından, kozmetiğe güzellik editörümüz bu ayın en yeni ürünlerini seçti.

Kasım ayıyla birlikte renkli kozmetiken cilt bakımına birçok yeni ürüne "Merhaba" dedik. Hayatımıza yeni giren bu ürünlerden bazıları güzellik rutinlerimizde değişikliklere sebep olacak. Bath and Body Works'un yeni yılbaşı serisinden Nars'ın yeni dudak parlatıcısına 2016 Kasım ayının yeni ürünleri çok iddialı. 

Güzellik editörlerimizin seçtiği Kasım ayının öne çıkan en yeni ürünlerini incelemek için galerimize tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Ünlü yıldızların kullandığı kozmetikler
Ünlüler en sık hangi kozmetik ürünlerini kullanıyor merak ediyor musunuz? Ünlülerin favori kozmetik ürünleri Pudra.com'da!

2016 Sonbahar oje trendleri
2016 Sonbahar oje trendleri çok iddialı! Bu sezon tırnaklarımıza renk katacak, trendlere uygun en güzel ojeleri Pudra.com güzellik editörleri seçti.

Kuru soğuklardan koruyan en iyi nem maskeleri
Kuru kışın kapıya dayanmasıyla cildiniz nemini kaybetmeye mi başladı? Öyleyse kuruyan cildinizi yumuşacık yapacak nem maskesi önerilerimize göz atın!

Güzellikte yeni bir dünya: Boyner Le Beauty Lab
Boyner, Türkiye'ye ilk kez gelen güzellik ve cilt bakım ürünlerini bir araya toplayarak yepyeni Le Beauty Lab dünyasını yarattı. Detaylar Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2