› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.10.2016

Londra Film Festivali'nin en şıkları

BFI Londra Film Festivali'nde ünlüler şıklarıyla yine kalbimizi çaldı. Kırmızı halıda tüm dikkatleri üzerine çeken festivalin en şıkları Pudra.com'da!

Getty Images Turkey

Film galalarının gerçekleştiği BFI Londra Film Festivali çok şık kırmızı halı görünümlerine ev sahipliği yaptı. Bize ilham veren harika tasarımlar, düğün ve davetler için gece elbisesi seçerken ya da diktirirken size fikir verebilir. Londra Film Festivali'nin en şık ünlülerini seçtik, bakalım sizin favoriniz kim olacak.

BFI Londra Film Festivali'nin en şıkları için galeriye tıklayın.

Konu kırmızı halı olunca elbiseler özenle seçiliyor, saç ve makyaj modelleri her zaman elbiseyle mükemmel bir uyum içinde oluyor. BFI Londra Film Festivali'nde de bu kural bozulmadı. Ünlüler yine birbirleriyle şıklık yarışına girdiler. Elbiselerde derin dekolteler ve asimetrik modeller öne çıktı. Kadife ise bu kışın vazgeçilmezlerinden olacağını çoktan kanıtladı. Nicole Kidman'ın tercih ettiği kadife Armani Prive elbise zarif stiline çok yakışmış. Amy Adams'ın Valentino elbisesi duru güzelliğini daha da öne çıkarmış. Londra Film Festivali'nde kim ne giydi Pudra.com'da!

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri
Bu sezon simli farlar ve alışılmış tarzın dışındaki grafik eyeliner'lar çok moda. 2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri Pudra.com'da.

Bu sokak stillerinden ilham alın
Moda haftalarında podyumlar kadar sokaklar da çok hareketli. Geçtiğimiz moda haftalarının en sevdiğimiz sokak stilleri Pudra.com'da.

2016-2017 Sonbahar-Kış renk trendleri
2016-2017 Sonbahar Kış sezonunda hangi renklerin öne çıkacağını merak ediyor musunuz? Hazırladığımız renk trendleri raporuna göz atın.

Ünlülerin kırmızı halıdaki ilk fotoğrafları
Moda ve güzellik algısı geçmişten günümüze büyük değişimlere uğradı. Bunun en güzel örneği ünlü Hollywood yıldızlarının kırmızı halıdaki ilk ve son fotoğrafları... Pudra.com okuyucuları için bir araya getirdik.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2