› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.10.2016

Balenciaga ile 90'lı yıllara dönüş

Balenciaga, geniş omuzlar, büyük çantalar ve yeni nesil ceketlerle Paris Moda Haftas'na damgasını vurdu. Defilenin detayları Pudra.com'da.

Başta Kim Kardashian olmak üzere birçok ünlü ismin katıldığı Balenciaga defilesinde modanın geçmişe dönüş akımına uğradığını görüyoruz. Bakalım koleksiyonda en çok dikkatimizi çeken detaylar neler oldu?


Balenciaga 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.


Renkli çiçek desenleri, yeni nesil trençkotlar, vatkalar, bele bağlanan sıkı kemerler, yaka ve omuz kısmına yerleştirilen taşlı broşlar... 90'lı yılların vazgeçilmez moda akımları Balenciaga podyumunda yeniden hayat buldu. Koleksiyonda dikkat çeken aşırı büyük shopping bag tasarımlarını her mankenin elinde görebilirsiniz. Deri, süet ve kapitone gibi çeşitli formlarda tasarlanan çanta modellerine şimdiden gözünüzü alıştırın. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Elie Saab ile yıldızlar geçidi
Elie Saab, 2017 İlkbahar-Yaz defilesi Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşti. Koleksiyonu görmek için habere tıklayın.

Dolce&Gabbana ile tropik esintiler
Çiçekler, boncuklar ve karpuz kollar... Dolce&Gabbana 2017 İlkbahar-yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı.

Prada'nın desenlerle dansı
Prada 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası'nda tanıtıldı. Desenler ve tüylerle bu bahar çok hareketli geçecek!

Fendi ile pastel renklerin büyüsüne kapılın
Fendi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı. Karl Lagerfeld'in yine harikalar yarattığı koleksiyon Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2