› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.10.2009

Benetton kadını bu sezon yine iddialı!

Benetton, renkli ve çarpıcı modellerin yer aldığı 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile şehirli kadınlara yepyeni stiller vaat ediyor.

Renkli modelleri ve örgü kumaşlarıyla gardıroplarımızda yıllardır taht kuran Benetton, bu sezon da gözlerimize ziyafet çekiyor. Her zamanki capcanlı modellerinin yanısıra, İngiliz tarzı ve İskoç desenleri ön plana çıkıyor.

Benetton 2009/2010 modellerini görmek için tıklayın.



Smart Start
Abartıdan uzak, zarif, şık ve kendinden emin kadınların tercihini yansıtan koleksiyon, normal bir iş günündeki sadeliği ve abartısız şıklığı, ılımlı ama iddialı renklerle buluşturuyor. Koleksiyon, kırmızının dokunuşlarıyla canlanan mavi, gri ve siyahların hakim olduğu renk paletiyle dikkat çekiyor. Modern ve sofistike kumaşlar kullanılarak tasarlanan ürünler, örgü motifleri gibi geleneksel detaylarla zenginleştiriliyor. Çizgili veya baskılı, dar kalıplı modeller için uygun olan viskozdan yapılan yumuşak, drapeli üstler; jakarlı kumaştan üretilen şık montlar ve kısa ceketler; krep saten kokteyl elbiseleri ve iddialı pantolonların yer aldığı koleksiyonu, klasik poplin gömlekler tamamlıyor.









“Brit” Taste
Sessiz ve sakin İngiliz tarzını yansıtan koleksiyon, doğayı hatırlatan kahverengi ve yeşil tonlarını, turkuvazla renklendiriyor. Koleksiyonda; dış giyime uygun çift taraflı kumaşlar, samimi İskoçyalıları sembolize eden örgü motifli giysiler göze çarpıyor. Kraliyet ailesine yakışır tüvit kısa ceket ve montların yer aldığı koleksiyondaki püskül ve boncuk gibi sallantılı detaylar, alacalı kabartma desenler, sade çizgilerle süslenen dar kalıplı giysiler, feminenliği ön plana çıkarıyor.












Cabbage Patch Dolls
Oyuncak bebeklerin renkli dünyasında göze çarpan mavi, turuncu, pembe ve mor gibi canlı renkler, koleksiyona eğlenceli ve zevkli bir görünüm katıyor. Koleksiyonun temel kumaşı yünden yapılmış ürünlere, pamuğun yumuşak ve sıcak dokunuşu eşlik ediyor. Dış giyimi renklendiren şerit desenleri ve karmaşık işlemelerle süslenen etekler, angora ve tiftik örgü kazaklarla kombinleniyor. Asker stilini andıran ceketlerin de yer aldığı koleksiyonun kumaş ve renk çeşitliliği, yumuşak ve yuvarlak kalıplı kesimlerle birleşerek çocuksu bir görünüm kazandırıyor.








Benetton 2009/2010 modellerini görmek için tıklayın.


Accessorize 2009 Sonbahar koleksiyonu ile karşınızda!

Diesel sonbahar kış ayakkabı modelleri

Batik 2009/2010 koleksiyonu

Sisley 2009 - 2010 Sonbahar / Kış

2010'da çok moda: Yağmur çizmeleri
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2