› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.10.2016

Beymen Blender kışa hazır!

Beymen Blender, 2016 Sonbahar-Kış sezonuna yeni eklenen markaları ile kışa hazır. Beymen Blender kış sezonu Pudra.com'da!

Havalar bir soğuk bir sıcak giderken, ekim ayına geldik. Henüz içinizden kalın kazak veya kaban gibi kışlık giysiler almak gelmese de, kış sizi hazırlıksız yakalamadan alışverişinizi yapıp eksiklerinizi tamamlayın. Pudra.com ekibi olarak kışlık alışverişinizi Beymen Blender mağazalarına uğramadan yapmayın deriz. Beymen Blender'a katılan yeni markaların birbirinden güzel koleksiyonlarında kendi stilinize uygun ürünler mutlaka bulacaksınız.
 
Beymen Blender 2016 sonbahar-kış sezonundan favori parçalarımızı görmek için tıklayın.

Bu sezon Beymen Blender'da, Rag&Bone, Rag&Bone Denim, Etoile Isabel Marant, Mcq, Red Valentino, Acne Studios, Kenzo, J Brand ve daha birçok ünlü marka var. Carvela, Miss Kg, Kg by Kurt Geiger, Kenzo, Marc Jacobs, Exclusive Red Valentino, Toga Pulla, Tory Burch, Vince Camuto ve Salar Milano ise geniş ayakkabı ve çanta koleksiyonları ile BEYMEN Blender’larda moda tutkunlarını bekliyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Dolce&Gabbana ile tropik esintiler
Çiçekler, boncuklar ve karpuz kollar... Dolce&Gabbana 2017 İlkbahar-yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı.

Prada'nın desenlerle dansı
Prada 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası'nda tanıtıldı. Desenler ve tüylerle bu bahar çok hareketli geçecek!

Fendi ile pastel renklerin büyüsüne kapılın
Fendi 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı. Karl Lagerfeld'in yine harikalar yarattığı koleksiyon Pudra.com'da.

DKNY ile rahat stilin keyfini çıkarın
DKNY 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu New York Moda Haftası'nda tanıtıldı. Çizgili takımlardan, oversize parçalara DKNY bahar koleksiyonu Pudra.com'da!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2