› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.10.2016

Valentino'nun renkli dünyasını keşfedin

Uçuş uçuş transparan tüller ve bol fırfırlı bir bahara hazır mısınız? Maison Valentino 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Pudra.com'da.

Paris Moda Haftası'nda bahar koleksiyonları tanıtılmaya devam ediyor. Maison Valentino'nun 2017 İlkbahar-yaz koleksiyonunu bizi bilinmeyen bir masal diyarına davet ediyor. Uçuş uçuş elbiseler, pembenin binbir tonu ve soyut desenlere bakmaya doyamadık. Bu koleksiyonun Hieronymus Bosch'un "Dünyevi Zevkler Bahçesi" tablosundan esinlenerek yapıldığını düşünecek olursak, desenlerin bizi neden bu kadar etkilediği anlaşılıyor. Moda dünyasında ilhamın nereden geleceği belli olmuyor doğrusu.

Valentino 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Derin dekolteler, transparan tüller ve uçuş uçuş elbiseler Valentino 2017 İlkabahar-Yaz koleksiyonunun başrolünde. 2016-2017 Sonbahar-Kış çanta trendlerinde de karşımıza çıkan alabildiğine küçük ve ikili çantalar bu koleksiyonda dikkat çekiyor. Ton sür ton kombinler ve renk blokları ise koleksiyona hareket katıyor. Balıkçı yaka modeller yeni sezonda da bizimle olacak gibi görünüyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Balenciaga ile 90'lı yıllara dönüş
Balenciaga, geniş omuzlar, büyük çantalar ve yeni nesil ceketlerle Paris Moda Haftas'na damgasını vurdu. Defilenin detayları Pudra.com'da.

Elie Saab ile yıldızlar geçidi
Elie Saab, 2017 İlkbahar-Yaz defilesi Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşti. Koleksiyonu görmek için habere tıklayın.

Dolce&Gabbana ile tropik esintiler
Çiçekler, boncuklar ve karpuz kollar... Dolce&Gabbana 2017 İlkbahar-yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası kapsamında tanıtıldı.

Prada'nın desenlerle dansı
Prada 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Milano Moda Haftası'nda tanıtıldı. Desenler ve tüylerle bu bahar çok hareketli geçecek!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2