› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.10.2016

Özgür Masur'dan tüm kadınlara övgü

Özgür Masur 2017 Couture Koleksiyonu ile Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’a damga vurdu. Defileden fotoğraflar haberimizde.

Özgür Masur, 2017 Couture koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası'nda sergiledi. 46 parçalık koleksiyondaki tüm parçalar ince ve usta işçilik ile hazırlanmış.
 

Özgür Masur 2017 Couture koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.


İşleme detaylarının tamamının el işçiliği ile hazırlandığı couture koleksiyonunda, Özgür Masur markasının ana formu olan çiçekler farklı bir bakış açısıyla kullanılmış. Doğaya hayat veren fotosentezden ilham alan Masur, ışıktan gelen hayat enerjisini gizli bir bahçe düşüyle deneysel bir keşfe dönüştürmüş. 60’ların yuvarlak hatlarının 70’lerin asi ve abartı detaylarıyla birleştidiği koleksiyonda; dönemin özgüveni yüksek ve natürel ruhu ışıltılı bir dille yeniden yorumlanmış. Özgür Masur'un kadının kendini yükseltmek için moda ile yaşadığı “ritüel”e atıfta bulunduğu koleksiyonda gri, mavi ve soft yeşil tonları kullanılmış, transpan detaylarla renkler zenginleştirilmiş.
 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız

Zarif ve feminen kadının yansıması: ASLIALEV
Güçlü ve feminen kadınlardan ilham alarak tasarımlarını oluşturan Aslı Doğan ve Alev Borançılı ile Pudra.com olarak keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

​Bahar Korçan: Tek güç sevgi
Türk moda sektörünün duayen isimlerinden tasarımcı Bahar Korçan, “Toz” adlı 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası'ndan sundu.

Cihan Nacar'dan cesur kadının hikayesi
Cihan Nacar, cesur ve güçlü kadınların hikayelerinden ilham alarak tasarladığı "Self-Reliance" koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da sundu.

Lug Von Siga'dan çarpıcı koleksiyon
Lug Von Siga, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 2017 İlkbahar-Yaz sezonu kapsamında defilesini gerçekleştirdi.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2