03.12.2018

Tembeller için bağışıklık güçlendiren detoks paketleri

Kışın bağışıklı güçlendirmek için sağlıklı detoks paketleri sayesinde beslenme için ayrı vakit harcamaya gerek yok. Her şey hazır, her şey taze!

İZLE: BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİREN BESİNLER👇 
Vücut direncini ve bağışıklığı yükselten besin içeriklerinden oluşan Souping ve Juicing programlarıyla Juico, özellikle hastalıklara davetiye çıkaran mevsim geçişlerinde, günlük beslenmeye sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunuyor. 

Tembeller için sağlıklı beslenme alternatifleri

Tamamen katkısız, şeker ilavesiz, alkali seviyesi yüksek 'juice', salata, çorba, sağlıklı atıştırmalıklar ve bu ürünlerin dengeli bir şekilde kombinlenmesiyle oluşmuş günlük beslenme planları ile sağlıklı yaşamayı tercih edenlerin markası Juico, mevsim geçişlerinde, vücut direncini ve bağışıklığı arttırıcı ürünleriyle her zamanki gibi yanımızda!

Juico Cold Pressed Portakal-Nar-Havuç SuyuMevsimsel hastalıkların daha bir boy gösterdiği dönemlerde  sebze-meyve tüketimi konusunda normalden daha hassas olmak şart! Ayrıca, rutin beslenmede bitkilerin gücüne yeteri kadar yer vermek, hastalıklara yakalanma riskini her zaman azaltıyor. Juico’nun zengin ve sağlıklı besin içerikleriyle hazırlanan günlük beslenme programları bu ihtiyacı karşılamak için iyi birer alternatif sunuyor.

Güçlü bağışıklık sistemi için dönemsel olarak detoks yapın

Çorba detoksu seti JuicoSouping, güçlü bir bağışıklık sistemi için birebir. Set; vücut direncini ve bağışıklığı arttıran kök sebzeler, bakliyatlar ve  baharat karışımlarıyla hazırlanmış Kış Çorbası, Balkabağı Çorbası, Yeşil Çorba, Pancar Çorbası ve Mantar Çorbası ile güne zinde başlamayı sağlayacak, besleyici bir kaju sütü olan Juico Beyaz’dan oluşuyor.

Sıvı beslenmek isteyen ama lifli ve sebze ağırlıklı ürünler tercih edenler için Juico Souping, özellikle kış aylarında sıcacık hissettiriyor. Çorbalar istenirse soğuk olarak da tüketilebiliyor. Sağlıkla hafiflemek ve tazelenmek için birebir! Üstelik Toplam 792kcal
 
Juico Kış Paketi ise, mevsim geçişlerinde ve kışa hazırlıkta, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ama bir yandan da hafif beslenmek isteyenler için hazırlandı.
 
Juico Kış Paketi

2 günlük bir program olan Juico Kış Paketi, sağlıklı atıştırmalıklar, juicelar ve çorbalarla akşam öğününe kadarki tüm ana ve ara öğünleri içeriyor. Akşam yemeği tercihini ise kullanıcıya bırakıyor.

1. gün ürünler; Cold Killer (kahvaltı öncesi), Energizing Green (kahvaltı yerine), Balkabaklı Chia Puding (ara öğün), Kış Çorbası (öğlen), Yeşil (ara öğün)
2. gün ürünler; Cold Killer (kahvaltı öncesi), Turmeric Latte (kahvaltı yerine), Granola Bar (ara öğün), Balkabağı Çorbası (öğlen), Turuncu (ara öğün)

Juico, akşam yemeğinde ise hafif ve sağlıklı bir tercih yapmayı öneriyor. Setin, ortalama günlük kalorisi ise 706kcal

Juico Cold Pressed Kahvaltı Öncesi ZindelikAyrıca gün içindeki beslenmeye sağlık katmak ve bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için 50 ml'lik Cold Killer, Alkalizer ve Refresher 'shot'lar, ideal!

Zencefil ve mandalina içeriği ile Cold Killer; elma, limon, zencefilli Alkalizer ve ıspanak, armut, zencefil karışımıyla hazırlanan Refresher zencefil  shotlar, sabah aç karnına içildiğinde tokluk sağlarken, gün ortasında tüketildiğinde canlılık veriyor.

Juico, Kanyon, Akasya ve Maslak Orjin kiosklarından ve belli başlı Macro Center ve CarrefourSA mağazalarından temin edilebiliyor. Juico,www.juico.com.tr üzerinden verilen siparişleri, ertesi gün adrese teslim ediyor. 

Unutma, ne yersen O'sun!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER