@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2013

Yeni sağlık reçetesi: Kan Şekeri Diyeti

Kilo vermek, obezite ve tip 2 diyabet hastalıklarına yakalanmamak için ultra sağlık programı, Dr. Mark Hyman'ın Pegasus Yayınları'ndan çıkan "Kan Şekeri Diyeti" kitabında.

Ağır bir obezite ve tip 2 diyabet salgınının içinde olduğumuzu söyleyen Dr. Mark Hyman, bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla "Kan Şekeri Diyeti" kitabını yazdı.

Yeni sağlık reçetesi: Kan Şekeri Diyeti

Kilo vermek, hastalıkları önlemek ve kendinizi hemen çok iyi hissetmek için ultra sağlık programı olarak lanse edilen "Kan Şekeri Diyeti" için Dr. Mehmet Öz şu yorumu yapıyor:

"Dr. Hyman yine başarmış... Çığır açıcı, bilimsel temelli, takip etmesi kolay bir reçete. İyileşmeye hemen başlayın!"

Dr. Hyman, kitabını şöyle anlatıyor:

"Bu kitap öncelikle obezite ve tip 2 diyabet hakkında olmakla beraber sağlıklı bir kan şekeriyle yaşamak-hayat tarzını dengelemek- isteyen tip 1 diyabet hastalarına da faydalı olabilir. Bir otoimmün rahatsızlık olan tip 1 diyabet pankreas hasarına ve insülin yetersizliğine yol açar. Bu da hücreleri vücudun ürettiği insüline duyarsız hale getirir. Buna insülin direnci adı verilir ve genellikle yıllar yahut da on yıllar sonra başlayan tip 2 diyabetin habercisidir. Bu kitap, tip 2 diyabet ve insülin direnci ile ilgilidir."


Kan Şekeri Diyeti
Mark Hyman
Pegasus Yayınları
Fiyatı: 25 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER