@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2016

'Sen Koş Kadınlar İşe Dönsün!' kampanyası için koşuyoruz

38. Vodafone İstanbul Maratonu'nda koşarak işlerini bırakmak zorunda kalan kadınların iş hayatlarına dönmesine destek vermeye ne dersiniz? Haydi koşuya!

Ülkemizde çalışan, üreten ve ekonomiye katkı sağlayan kadınlar çeşitli sebeplerden dolayı işlerini bırakmak zorunda kalıyor. Evlendiklerinde, çocukları olduğunda hatta bazen sadece eşleri istiyor diye iş hayatlarına nokta koyuyorlar. Oysaki iş hayatı kadınların kendilerini bağımsız ve faydalı hissettikleri, onlara moral ve güven veren önemli bir alan. Evin dışında bambaşka bir dünyada, bambaşka unvan ve koşullarda bir şeyler başarmak herkesin ihtiyaç duyduğu bir tatmin duygusu. YenidenBiz, iş hayatına ara vermek zorunda kalmış profesyonel kadınların iş gücüne kazandırılmasını, ekonomik özgürlüklerini yeniden kazanmasını ve mutlu, yeterli bireyler olarak topluma değer katmalarını hedefliyor. Bunu başarmak için herkesi 13 Kasım'da gerçekleşecek 38. Vodafone İstanbul Maratonu'na davet ediyor. "Hem spor yapalım hem de faydalı olalım, haydi koşmaya!" diyor YenidenBiz.

'Sen Koş Kadınlar İşe Dönsün!' kampanyası
Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranı dünya ortalamasının çok gerisinde. Çalışan kadınlar, özellikle çocuk sahibi olduktan sonra iş hayatından koparak, kulvarlarını terk etmek zorunda kalıyor. YenidenBiz Aday Geliştirme Programları ile bugüne kadar verdiği 80 eğitimden 1500’e yakın kadının yararlanmasını sağladı. Dahası, bu eğitimlerin de desteğiyle 87 kadın gönlüne göre bir işe kavuştu. Hedefse 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda koşarak, daha fazla sayıda kadının eğitim programından yararlanmasını sağlamak. "Ben koşamam ki!" diyenler korkmasın yürüyebilirsiniz de. Hayatımızın her anını koşturarak geçirdiğimizi düşünecek olursak, neden bu sefer enerjimizi faydalı bir şey için harcamayalım ki?

Yeniden İşbaşı Yapan Kadınlar Platformu olan YenidenBiz kadınların iş hayatlarına geri dönmesi için sizi İyilik Peşinde Koş'maya çağırıyor. 5 adımda yardımseverlik koşusuna nasıl katılırım derseniz, işte aşağıda...
  • Vodafone 38. İstanbul Maratonuna kayıt olun. Son kayıt günü 30 Eylül!
  • Adım Adım’ın “İyilik Peşinde Koş” platformuna üye olun. Bağış toplama sürecinde İyilik Peşinde Koş Platformu size yol gösterecek.
  • Kayıt sonrası maraton göğüs numaranızı ve iletişim bilgilerinizi YenidenBiz (neyran.akyildiz@yenidenbiz.com) ile paylaşın.
  • Bağış toplamanız için sizinle paylaşılan kişiselleştirebileceğiniz örnek mektubu çevrenize gönderin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER