Pudra.com 07.04.2014

“Adidas Park Run” başladı!

İster yeni başlayan ister profesyonel koşucu olsun “Adidas Park Run” herkesi hafta sonları koşmaya davet ediyor. Koşu, her hafta sonu farklı bir parkta düzenleniyor.

Adidas her hafta sonu farklı bir parkta antrenman koşuları düzenliyor. Özel koşu eğitmenleri eşliğinde gerçekleşen koşulara Adidas’ın kurumsal koşu takımı adidas Running Team’in yanı sıra koşu grupları da katılıyor.

“Adidas Park Run” başladı!

Cumartesi veya pazar sabahları düzenlenen Adidas antrenman koşuları 2 km ile 6 km arasında değişen parkurlarda gerçekleşiyor. İstanbul’un çeşitli parklarını başlangıç noktası olarak alan koşular yaklaşık bir saat sürüyor.


Koşu öncesi ve sonrasında eğitmen eşliğinde stretching yapılan “Adidas Park Run” koşularına önümüzdeki günlerde sürpriz isimler de katılıyor olacak.

Adidas, her hafta koşu başlangıç noktasında kurulan Adidas çadırı içerisinde Energy Boost modelleri sergileyerek, Energy Boost ile koşmak isteyenlere, bu tecrübeyi yaşama fırsatı sunuyor.

Geoffrey Mutai’nin New York Maratonu’nu kazanırken giydiği, yeni yastıklama teknolojisine sahip Boost koşu ayakkabılarını denemek ve koşmak isteyenler, facebook.com/adidasRunning sayfasını takip edebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER