Refinery29.com 05.06.2017

Bacak ve popo sıkılaştıran 30 günlük squat programı

Sıkı kalça ve bacaklara sahip olmak isteyenler her gün aksatmadan yaptığınız takdirde 30 günlük squat programıyla mucizevi sonuçlar elde edebilirsiniz.

İZLE: SQUAT NASIL YAPILIR?👇 
İster şekle girmek, ister sıkılaşmak, ister incelmek için olsun Squat (çömelme) hareketlerini 30 gün boyunca aksatmadan yaparsanız mucize sonuçlar elde edeceksiniz. Tek yapmanız gereken bu aşağıdaki hareketleri 2-3 seferlik setler halinde 30 gün boyunca her gün tekrar etmek. 30 gün sonunda ne mi elde edeceksiniz?: Harika bir kalça, daha sıkın bir karın ve seksi bacaklar.

Bacak ve popo sıkılaştıran 30 günlük squat programı
 
comel 1
Çömelme
Ayaklarınız kalça ve omuz genişliğinde açık, sırtınız düz bir şekilde durun. Ayak parmaklarınız tam karşıya bakacak şekilde olmalı. Denge sağlamak için kollarınızı düz bir şekilde öne doğru uzatın, kalçanızı yere doğru eğerken dizlerinizin ayak başparmaklarınızı geçmediğinden emin olun.
İpucu: Öne doğru eğilmemek için kalçanızı geriye doğru gidiyor gibi düşünebilirsiniz; bakışlarınız tam karşıda kafanız dik, göğsünüz açık bir şekilde olmalı, üst bedeninizi düz bir şekilde tutarak hareketi yapmalısınız.
 
comel 2

Ağırlıklı çömelme
Ayaklarınız kalça ve omuz genişliğinde açık, sırtınız düz bir şekilde durun. Ayak parmaklarınız tam karşıya bakacak şekilde olmalı. Her iki elinize de birer ağırlık alın. Kollarınız yanda, kalçanızdan yere eğilin, eğilirken dizlerinizin ayak başparmaklarınızı geçmediğinden emin olun.

Kendinizi tekrar yukarı kaldırmak için ayağınızın tabanından güç alıp tekrar başlangıç pozisyonuna dönün.
İpucu: İlk olarak 2 kg’lık ağırlıklarla çalışmaya başlayın daha sonra 3-5 kg’a kadar arttırabilirsiniz. Birkaç tekrardan sonra çok yorulduğunuzu hissederseniz ağırlıklarınızı azaltın ve daha hafif dambıllarla devam edin.
 
comel 3
Eller kafanın arkasında çömelme
Ayaklarınız kalça ve omuz genişliğinde açık, sırtınız düz bir şekilde durun. Ayak parmaklarınız tam karşıya bakacak şekilde olmalı. Ellerinizi kulaklarınızın arkasından kafanızda birleştirin, dirsekleriniz açık olmalı. Kalçanızdan yere eğilin, eğilirken dizlerinizin ayak baş parmaklarınızı geçmediğinden emin olun.

Kendinizi tekrar yukarı kaldırmak için ayağınızın tabanından güç alıp tekrar başlangıç pozisyonuna dönün.
İpucu: Eşit şekilde ellerinizi kafanıza, kafanızı da ellerinize doğru itin. Bu dik ve doğru duruş için gereken baskıyı yapacak. Dirseklerinizin görüş açınıza girmemesi için mümkün olabildiğince açık tutun.

Kaynak: refinery29.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER