pudra.com 28.10.2009

Bekarlığa ‘spa ile’ veda edin!

Kim düğününde ışıl ışıl ve sağlıklı görünmek istemez? O zaman Güral Sapanca Wellness Park’ın bu özel paketine dikkat!



Bekarlığa ‘spa ile’ veda edin!

Güral Sapanca Wellness Park, İstanbul’a sadece 45 dakika mesafedeki konumuyla hem İstanbulluların yanı başında hem de şehrin yüksek tempolu atmosferinden çok uzakta unutulmaz bir düğün öncesi hazırlık alternatifi sunuyor. İster aileniz ve arkadaşlarınızla ister tek başınıza düğün koşuşturmacasına keyifli bir mola vermek için siz de Güral Sapanca Wellness Park’ ın özel tazelenme paketlerinden birini seçin. Düğün yorgunluğunuzu spa keyfi ile atın ve gelinliğinizin içinde ışıl ışıl parlayın!

Bu özel pakette neler mi var? Uzman kadro tarafından hazırlanan program doğrultusunda hamamdan, masaja, vücut ve yüz bakımından, düğün makyajı danışmanlığına kadar eksiksiz bir hazırlık evresi sunuluyor.



Bal masajı…
Osmanlı’dan günümüze kadar gelen keyifli ve detoks etkisi yüksek Türk Hamamı geleneğini bal masajı ile taçlandırıyor… Düğün öncesi bakım listesinde birinci sırada yer alan bu terapide kese ile gözeneklerin açılması ve ölü derilerin atılması sağlanırken cilde pürüzsüz bir görüntü kazandırılıyor. Kesenin ardından uygulanan “Bal Masajı”yla cildiniz günlerce sürecek bir ışıltı ve canlılık kazanıyor.

Ödem giderici arındırıcı detoks bakımı…
Yorgunluğa bağlı olarak vücutta aşırı sıvı tutulumundan kaynaklanan ödemi azaltmak ve derinlemesine bir detoks etkisi yaşatmak için hazırlanan bu bakımla özellikle düğün öncesi uygulanan dengesiz diyetler ve hazırlık sürecinin neden olduğu stresli ortamın vücudunuzda bıraktığı tüm olumsuz izlerden sıyrılacaksınız.

El ve ayak parafin bakımı…
Aromatik esanslar ve mum maddesinden elde edilen özel parafin ile yapılan bu bakım sonrasında güzelliğinizin simgesi elleriniz ve ayaklarınız yumuşacık ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor.

‘Secret Touch’…
Geline özel eşsiz bir cilt bakımı… İçeriği ve uygulama teknikleri ile fark yaratan bu özel bakım, sonuçlarıyla uzun süre görüntünüze ışıltı katıyor.


Güral Sapanca Wellness Park Hotel
Adres: Kırkpınar Sapanca – Sakarya
Tel: 0264 592 3030
Web: www.guralsapanca.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER