pudra.com 17.02.2010

Hero House'da kişiye özel butik pilates

Pilates vücut inceltici etkisinin yanı sıra dinlendirici ve rahatlatıcı bir aktivite.

Butik hizmet anlayışıyla yola çıkan Hero House Pilates’te, öncelikle kişinin duruş analizi yapılıyor. Program sırasında uygulanacak her hareket, bu analiz ile belirlenen kişisel vücut ihtiyaçları ve hedeflerine göre tasarlanıyor.

Hero House'da kişiye özel butik pilates


Hero House Pilates, katılımcılarının derslerde en yüksek performans ve motivasyonu yakalayabilecekleri şekilde eşleştirilmelerini hedefliyor. Bu nedenle, öğrenciler yaş grupları, vücut özellikleri ve spor geçmişlerine göre, 3 ila 5 kişi arasında gruplandırılıyor. Stüdyoda, grup derslerinin yanı sıra özel dersler de veriliyor.


Hero House tarafından verilen başka bir hizmet de "Pilates Arkadaşım" programı. Bu program ile birlikte, katılımcılar vücut özelliklerine benzer bir başka kişiyle eşleştiriliyor. Böylelikle, derslerde uyum yakalanması ve kişi sayısı en aza indirilerek özel ilgi anlayışının vurgulanması hedefleniyor.





Hero House Pilates stüdyosu, günlük programlarının yanı sıra katılımcılarına yönelik 2 farklı üyelik seçeneği de sunuyor. “Happy Hero” ve “Corporate Hero” isimli paketlerde, farklı ders saatlerine yönelik çeşitli avantajlar sunuluyor. Özellikle gündüz programlarına devam edecek katılımcılara büyük indirim avantajı veriliyor.


Hero House Pilates salonunda, Stott V2 Max reformer (aletli pilates), diğer Stott aletleri ile minderli pilates dışında yogalates, bale strecthing, hamile pilatesi, fıtık, bel ağrıları, sakatlık ve incinme tedavisi dersleri veriliyor. Birbirinden uzman 3 farklı hoca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca ile birlikte 3 dilde ders hizmeti sunuyor.


Pilates hayat kalitesinin uzun yıllar boyunca korunması için yapılan bir spor. Duruş bozuklarını düzelten ve vücuttaki her kasın farkına varılmasını sağlayan bu spor, kalp atışlarını yükseltmeden yapılan bir egzersiz türü. Bu nedenle, pilates vücut inceltici etkisinin yanı sıra dinlendirici ve rahatlatıcı bir aktivite.


Ayrıntılı Bilgi için: Genel Koordinatör Sevgi Ertaş
Hero House Pilates - 0212 2650770


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER