@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.12.2015

Longest Night'ta adımlar Akut için atılacak

Bu yıl 3.sü düzenlenen Longest Night/Run or Ride, 19 Aralık'ta Çekmeköy Taşdelen Ormanları’nda başlıyor. Katılımcılar bu kez de Akut için yarışacaklar.

Bu yıl 3.sü düzenlenen Longest Night/Run or Ride, Uzunetap ve SET Adventures tarafından Çekmeköy Belediyesi işbirliği ile 19 Aralık 2015 gecesi, 22.00'da Çekmeköy Taşdelen Ormanları’nda başlıyor! Koşarak ya da pedallayarak katılabileceğiniz yarışın kayıtları açıldı.

Longest Night'ta adımlar Akut için atılacak

Koşu ve bisiklet olmak üzere iki farklı dalda gerçekleşecek yarışta, koşu 8K, koşu 20K, ultra maraton 45K, bisiklet 20K ve bisiklet 45K olmak üzere 5 ayrı kategori bulunuyor. Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası verilirken, dereceye giren yarışmacılara ise Runfire Cappadocia Ultra Maratonu’na ücretsiz katılım hakkı ve indirim sağlanıyor. Longest Night'ı aydınlatan ışıklı eğlencelerin yanı sıra Carnavalturco performans sergileyecek.

Bu yıl Longest Night’ta yarışmacılar adımlarını yine AKUT için atıyorlar. “Daha çok hayat kurtarsınlar diye…” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, katılım ücretlerinin %10’luk tutarı organizasyon tarafından AKUT’a bağışlanıyor ve tüm sporseverler SMS yoluyla bağış yapmaya davet ediliyor. AKUT Atletizm Kulübü üyeleri ile AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki de yarışta koşarak kampanyaya destek verecekler.

Siz de koşarak ya da pedallayarak bu geceye katılmak ister misiniz? Son kayıt tarihi 16 Aralık 2015'i kaçırmayın! Detaylı bilgi için www.uzunetap.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER