Pudra.com 17.09.2013

Nike’tan Türkiye’ye özel kampanya

Global reklamlarıyla ilgi çeken Nike, gençleri spora teşvik etmek için "Just Do It" kampanyasını "Hareket Et" sloganıyla Türkiye'ye özel olarak uyarladı.

Dünyaca ünlü sporcular LeBron James, Serena Williams, Gerard Pique ve Andre Ward’ın da rol aldığı “Just Do It – Possibilities” isimli global reklam filmiyle büyük ilgi gören Nike, bu kampanyanın bir parçası olarak Türkiye’ye özel hazırladığı “Just Do It” filmiyle gençleri “Hareket Et”meye çağırıyor.

Nike’tan Türkiye’ye özel kampanya

Yapılan araştırmalar Türkiye’de gençlerin spora aktif katılımının çok düşük olduğunu ortaya koyuyor. Genelde televizyon, bilgisayar başında veya stadyumlarda izleyici olan gençleri harekete geçirmek ve sporun eğlenceli yanını göstermek adına geliştirilen Türkiye “Just Do It” online filminde Didier Drogba, Burak Yılmaz, Gamze Bulut, Naz Aydemir, Engin Atsür, Birsel Vardarlı, Gökhan Saki ve Enes Ünal gibi ünlü sporcuların yanı sıra spor spikeri Roksan Kunter ve amatör sporcular da yer alıyor. Just Do It kampanyası dahilinde Nike Türkiye’nin sosyal ağları aracılığıyla katılımcıları hareket etmeye teşvik eden spor etkinlikleri ve “Just Do It” görevleri düzenlenecek.

Nike bu kampanya ile sporun eğlenceli yönlerini öne çıkartarak insanlara sporun her anlamda kazandırdıklarını ve hareket ettikçe nasıl müthiş şeyler yaratabileceklerini göstermeyi hedefliyor. İstanbullular’ı daha fazla hareket ettirmeyi amaçlayan proje; futbol, koşu, basketbol ve antrenman kategorilerindeki aktiviteleri ve “Just Do It” görevlerini içeriyor. Katılımcılar İstanbul’un dört bir yanında düzenlenecek aktivitelere www.nike.com/hareketet üzerinden ulaşarak Facebook, Twitter veya Nike+ hesaplarıyla katılabiliyor.

Proje ve katılım koşullarıyla ilgili daha detaylı bilgiye Nike.com/hareketet üzerinden ulaşabilirsiniz.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER